Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2020 12:13 - ЖИВОТЪТ В МАТРИЦАТА Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 530 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 26.10.2020 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЖИВОТЪТ В МАТРИЦАТА Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ

20 октомври 2020 г.

image

Пол Крейг Робъртс, Гости за

събуждане

Въпросът, който всеки от нас трябва да си зададе, както и един на друг, е защо получаваме толкова много дезинформация за Covid от органите на общественото здравеопазване, политическите власти и проститутките в пресата? Получаваме много дезинформация от здравните специалисти, защото те получават фалшивата информация от здравните власти и от изследователи, свързани с Big Pharma. Но защо самите здравни власти ни лъжат?

Вземете въпроса за маските . Маските, които се носят от по-голямата част от световното население, включително доставчиците на здравни услуги, не могат да предотвратят вдишването и издишването на бактерии и вируси. Ако човек, носещ една от тези маски, е болен от настинка, грип или Covid, маската може да попречи на лицето да киха и кашля върху други, плотове и пресни продукти. Но маските не могат да попречат на ползвателя да вдишва и издишва Covid, който е във въздуха и се разпространява в аерозол. Единствените хора, които трябва да носят една от тези маски, са хората, които са навън в обществени зони, кашлят и кихат сред другите хора. За да се избегне разпространението на вируса, заразените хора трябва да останат вкъщи.

Ако маските, които хората носят защитени срещу бактерии, вируси и други патогени, няма да има смисъл от N95 и по-високо оценени маски.  Медицинските власти знаят това, така че защо хората са принудени да носят неефективни маски?

Това е особено обезпокоителен въпрос, когато експерти, несвързани с Big Pharma, ни казват, че носенето на маска е опасно, тъй като намалява приема на кислород и увеличава приема на CO 2. Този експерт ни казва, че носенето на маска причинява мозъчно увреждане, което не може да се обърне . Защо здравните власти искат да задържат развитието на децата и да увеличат деменцията сред възрастните хора? Този лекар ни казва, че носенето на маска увеличава бактериалните пневмонии .

Обществените здравни власти знаят, че смъртността на Covid е силно преувеличена . Болниците са икономически стимулирани да отчитат всички смъртни случаи като смъртни случаи на Covid. Самият CDC пусна котката от чантата, когато съобщи, че сред 200 000 смъртни случая в САЩ Covid само 9 000 се дължат само на Covid. Всички останали имат в допълнение към Covid 2.6 фатални съпътстващи заболявания . Смъртните случаи са съсредоточени в възрастна популация със съпътстващи заболявания и заразените, ако бяха и това не беше фалшиво положително, биха могли лесно да умрат от сезонен грип.

Може би без значение, Световната здравна организация (СЗО) изглежда е потвърдила, че Covid не е по-опасен от грипа.

И така, защо органите на общественото здравеопазване задържат тази информация от политическите власти и обществеността и защо репортерите не я извличат? Информацията съществува. Просто не се съобщава.

Обществените здравни власти също така знаят, че броят на случаите на Covid е силно завишен, тъй като PCR тестът дава повече фалшиви положителни резултати, отколкото правилни положителни .

Международна група адвокати заключи въз основа на доказателства, предоставени в експертни показания, че пандемията Covid е оркестрация, която обслужва мощни интереси за сметка на общественото здраве . Лекарите признават, че самият Covid е реален, но пандемията, изградена около него, не е така.

Възможно е съдилищата да са толкова корумпирани, колкото медиите и демократичните институции, и да не се получи нищо от усилията на адвокатите. Въпреки това нито американците, нито другите народи трябва да се придържат към своята лековерност и да се държат като овце, програмирани от „власти“, които служат на всички интереси, но не и на общественото здраве.

 

Както съобщавах в предишни колони, Covid се използва за обслужване на много интереси. 

Сред тях Covid се използва за завършване на универсалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, чековете и монетите, вашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите и богатството ви ще изчезнат. Правителството ще знае всяко плащане, което правите и получавате, а достъпът ви до вашите собствени доходи и богатство може да бъде ограничен по прищявка на правителството и тези, които контролират дигитализираната парична система. Няма как да натрупате парични резерви като защита срещу обезсилването.

Частните криптовалути ще бъдат унищожени, а черният пазар, захранван със златни и сребърни монети, може да бъде предотвратен чрез завземане на златни и сребърни притежания. Великият либерален герой Франклин Д. Рузвелт успя да извади злато от ръцете на американците с технологията от 30-те години. Днес щеше да е само по себе си.

Властите имат много американци, ужасени от инфекцията на Ковид. Хората, изплашени от съзнанието си, нямат търпение за ненужната и недостатъчно тествана ваксина. Лечението с HCQ / цинк действа, но продължава да бъде демонизирано от органите на общественото здраве, за да запази пазара на ваксина, която съдържа елементи, които не знаем какво.

В течение на нашата история ние, американците, бяхме измамени за много неща в името на политическите програми. Дължината на списъка зависи от това докъде искате да се върнете. Нека просто започнем с 20-те години на 21 век - 11 септември 2001 г., Осама бин Ладен и талибаните, оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин, безкрайните лъжи за Кадафи и Либия, руската инвазия в Украйна, използването на Асад от химическо оръжие, Russiagate, Impeachgate, руски награди към Талиан за убиване на американски войници, лъжите за Китай, Сомалия и сега Covid Deception.

Способни ли са американците да учат? Колко лъжи трябва да бъдат изречени, преди да започнат да се чудят? Не е изцяло тяхната вина. Дадените им обяснения са контролирани и съобразени с техните вродени пристрастия. Супер патриотите, например, обичат да имат врагове, които да изобличават, и можете да чуете десни разговори по радиото, които ежедневно осъждат Китай, Русия и Иран. Левицата обича да чува потвърждение за вярата си в злото, което е Америка. Левицата се прослави в безредиците, грабежите и разрушенията в резултат на проститутки от пресата, задържайки факта, че Джордж Флойд е починал от предозиране на фентанил.

По-младите поколения никога не са били обучавани как да мислят. Вместо това те са научени какво да мислят. Виждате резултата в присъствието на мнозинството бели в Antifa и Black Lives Matter.

В целия западен свят фактите отстъпват място на емоциите. Самата концепция за независима истина е загубена. Истината е всичко, което служи на дневния ред. Можете да видите това в процеса срещу Асандж, който тече в британски съд. Съдията и прокурорът не се интересуват от никакви доказателства, а само от постигане на резултата, изискван от дневния ред.

Самата наука е застрашена, тъй като съществуват само расови и полови истини. Медиите обслужват парите и идеологиите. Университетите и държавните училища представляват голяма опасност за обществата, които ги приемат.

за автора

Д-р Пол Крейг Робъртс беше помощник-секретар на Министерството на финансите за икономическа политика и асоцииран редактор на Wall Street Journal. Бил е колумнист на Business Week, Scripps Howard News Service и Creators Syndicate. Имал е много назначения в университета. Интернет колоните му привличат по цял свят последователи. Най-новите книги на Робъртс са  „Неуспехът на Laissez Faire Capitalism и икономическото разпадане на Запада  и  как Америка беше загубена“ .




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. fun1001 - даа на Финала сме...
26.10.2020 13:04
Както съобщавах в предишни колони, Covid се използва за обслужване на много интереси.

Сред тях Covid се използва за завършване на универсалната полицейска държава чрез дигитализиране на парите. След като електронните пари заемат мястото на валутата, чековете и монетите, вашата финансова неприкосновеност и контрол върху парите и богатството ви ще изчезнат. Правителството ще знае всяко плащане, което правите и получавате, а достъпът ви до вашите собствени доходи и богатство може да бъде ограничен по прищявка на правителството и тези, които контролират дигитализираната парична система. Няма как да натрупате парични резерви като защита срещу обезсилването.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747712
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031