Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.01.2021 18:46 - ВАШИНГТОН И ТРЪМП
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1137 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 КАКВО СТАНА СЛЕД ЧУЖДЕСТАННАТА НАМЕСА???
ФАЛИТЪТ НА АМЕРИКА, КОРПОРАТИВНИТЕ  СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ И...НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД

Правителството на САЩ, Канада и Великобритания са всички дъщерни дружества на Короната, така както и Федералният резерв в САЩ. Управляващият монарх в Англия също е подчинен на Короната. Глобалната финансова и правна система се контролира от Лондон-град от Короната.

Квадратната миля, съставляваща центъра на Големия Лондон, е глобалното седалище на властта, поне на видимото ниво.

Вашингтон е създаден като град-държава през 1871 г. с приемането на Закона от 1871 г., който официално създава Съединените щати като корпорация под управлението на гр. Вашингтон, който град сам по себе си е подчинен на Лондон-град.

Корпорациите се управляват от президенти, поради което наричаме лицето, за което се смята, че заема най-високото място на властта в страната, „президента“.

Фактът е, че президентът не е нищо повече от фигура за централните банкери и транснационалните корпорации (и двете от които са контролирани от Високо църковно масонство), които наистина контролират тази страна и в крайна сметка казват какво става.

Вашингтон работи по системата на римското право и извън ограниченията, установени от Конституцията на САЩ. Несветата троица на глобалистичния контрол се състои от: Ватикана, Лондон-град и Вашингтон.

Папските щати са териториите на Източното крайбрежие на бившите Съединени щати под суверенната пряка власт на папата, от падането на Съединените щати около началото на ХХ век до наши дни. Папските държави са една от регионалните сили на залива Чесапийк, контролираща град Вашингтон, както и голяма част от околността. Няколко градове, баронети и други стопанства извън Вашингтон също се държат от папата, създавайки сложна мрежа от стопанства, които отдават почит директно на папата.

Папските щати са родени от бившите Съединени щати, разглеждани от съвременния свят като древна империя, и размножаващо се по континента правителство. След насилствен преврат във Вашингтон, Папската държава е създадена от Честър Хейл Фицджералд, изградена върху вярванията на нова религия, която по-късно ще се превърне в юнионизъм. Папата обаче твърди, че неговата власт произхожда от Американската империя, която предполага, че е дала на първия папа пълна власт над империята чрез дарението на Линкълн, фалшив американски императорски указ. Оттогава документът се използва в подкрепа на претенции за политическа власт от страна на папството.

В заключение: Корпорацията, наречена Вашингтон, сега е чуждестранно образувание на американска земя, състояща се от суверенни щати. Той е създаден чрез заем от Ватикана, когато Вашингтон е бил преобразуван в град-държава и в това юридическо лице. Сега е под обсада за намеса в изборите на „We The People of the United States“ (Ние хората…) от Ватикана и другите чужди държави, които се намесиха, като Германия, Италия, Китай и др. Сега те са врагове на държавата и активите им ще бъдат иззети. Нашите военни вече свалят гиганта, на което бяхме свидетели, докато всички погледи бяха насочени към изборните измами.

През 1871 г. правителството прави крамолен акт. Направен е преврат за пренаписване на конституцията и поставяне на „НИЕ ХОРАТА“ с главни букви, съгласно нов корпоративен договор за прехвърляне на оригиналните Съединените американски щати в новата корпорация на Съединените американски щати, която прехвърли властта на „Ние хората“ и конституцията към новата корпорация. Когато те направиха това, то постави гражданите на Съединените щати като собственост на корпорацията, която беше съсредоточена във Вашингтон, Окръг Колумбия. Това действие превърна Вашингтон в чужда земя на тази американска земя, състояща се от суверенни щати. Това бе направено чрез заем от Ватикана, при което Вашингтон е бил преобразуван в град-държава и след това това юридическото лице започна да управлява хората. Правата на гражданите са им отнети в този процес. Никой не осъзна това.

Когато сключиха сделката за получаване на заема от Ватикана, те го направиха чрез Банката на Лондон. По това време те прехвърлиха собствеността на Окръг Колумбия в корпорацията на Окръг Колумбия, чуждестранна корпорация.

Формирането на тази корпорация в Окръг Колумбия е от голямо значение за разбирането на нещата, тъй като когато президентът Тръмп подписа изпълнителна заповед през 2018 г. за намеса в изборите / измами за субекти, както чуждестранни, така и местни, той посочи как ще бъдат конфискувани активите. Президентът и хората знаеха и имаха доказателствата, че преврат е направен от Корпорацията на Съединените американски щати заедно с други чужди държави и е бил игнориран от Корпорацията в Окръг Колумбия. Те продължиха с незаконната си кражба и военните вече са в процес на изземване на активите на тази чужда държава, известна като КОРПОРАЦИЯТА НА САЩ. Изглежда, че изпълнителната заповед на президента Тръмп през цялото време е била насочена към корпоративното блато / кабала във Вашингтон. Окръг Колумбия сега е окупиран и запълнен с военна охрана.

Президентът Тръмп се изсели за постоянно, тъй като не може да бъде президент на суверенна нация в чужда страна, каквато е Белият дом и Капитолият. Президентът Тръмп беше гласуван от „ние хората“. Не от корпорацията.

След излизането на президента Тръмп, Белият дом, окръг Колумбия, ще бъде заключен, тъй като няма да е възможно чуждестранен владетел да управлява суверенна държава, следователно чуждестранният владетел трябва да бъде блокиран. В този случай това би била тази нова администрация.

Сега аблюдаваме възстановяването на Съединените американски щати.

Какво означава това за нас, хората, са много неща. Един от тях – вече няма данъчна служба. Гледайте и вижте как се разиграва това. Това е гениален ход. Бог отговаря за тази нация и сега води своите избраници да възстановят тази велика нация, наречена с неговото име.

Лондон-град [това е квадратната миля в рамките на Големия Лондон] технически не е част от Големия Лондон или от Англия, както Ватикан не е част от Рим или Италия. По същия начин Вашингтон не е част от Съединените щати, които контролира. Тези три единици имат една цел и това е да премахнат стария световен ред на суверенните нации и да въведат нов глобален световен ред под едно правителство под железния юмрук на кабала.

Тези суверенни корпоративни образувания имат свои собствени закони и собствена идентичност. Те също имат свои собствени знамена. Видно по-долу е знамето на Вашингтон. Обърнете внимание на трите звезди, представляващи триединството на тези три града-държави, известни още като Империята на града. [Има и голямо езотерично значение за числото 3.]
image
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Кой управлява Америка? Задавали ли сте някога този въпрос?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 

Съгласно доктрината на Parens Patriae, „Правителство като родител“ (Фалитът предизвиква цялата собственост на държавата плюс хората и тяхната собственост да стане собственост на шепа банкери.
Всичко това е прикрито разбира се, иначе ще има революция утре!
), в резултат на манипулирания фалит на Съединените американски щати през 1930 г.,

ВСИЧКИТЕ активи на американския народ, техните персони (легален израз за индивидуалния дълг) и на самата ни държава се държат от Депозитната Тръстова Корпорация (ДТК) намираща се на Water Street №55, NY, NY, обезпечена с комерсиални лиени чрез UCC (Униформен Комерсиален Код), които след това се монетизират като „пари от дълга“ от Федералния резерв.

Може да ви заинтересува да знаете, че под шапката на ДТК се намират корпорацията CEDE, Федералният резерв, Американската асоциация на адвокатите, юридическото подразделение на банковите интереси и Службата за вътрешни приходи, агенцията за събиране на данъците. Един свободен човек няма данъчни задължения!

Федералния резерв е собственост на следните банки:

Rothschild Bank of London
Rothschild Bank of Berlin
Warburg Bank of Hamburg
Warburg Bank of Amsterdam
Lazard Brothers of Paris
Israel Moses Seif Banks of Italy
Chase Manhattan Bank of New York
Goldman, Sachs of New York
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb Bank of New York

Законът за Федералния регистър е създаден от Рузвелт през 1935 г. Заглавие 3 секция 301 и т.н. съгласно изпълнителна заповед.
Той си даде правомощието да създава федерални агенции и да назначи ръководител на агенцията. След това той отново делегира правомощията си да създава закон (законови разпоредби) на тези ръководители на агенции.
Един голям проблем там е, че президентът няма конституционна власт да приема закони. Съгласно Конституцията повторното делегиране на делегирана власт е престъпление.

След това президентът даде на агенциите правомощието да събират данъци. Сега имаме правителство по назначение, което управлява тази държава.

Това е правителството в сянка, за което понякога се говори, но никога не се нарича правителство по уговорка.
Този тип правителство представлява данъчно облагане без представителство (незаконно).

Споделете:

 






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - поздрави, милейди!
24.01.2021 11:42
Този материал обяснава политиката до момента в цял свят.
Остава да има промяна.
цитирай
2. mileidi46 - Благодаря ти приятелко!!!
24.01.2021 15:39
bven написа:
Този материал обяснава политиката до момента в цял свят.
Остава да има промяна.


Глобалната политика,ами свързани сме с нея,нали и ние сме..... корпорация!!!
Но пък притежаваме ,,уникалната "способност да си въобразяваме ,че само ние сме ,,божествени"на тая планета...Всичко е божествено- и ние както целият свят сме частица от това !!
И промяната зависи от всички.
Все още 80% от човечеството спи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8338588
Постинги: 2049
Коментари: 15603
Гласове: 32632
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930