Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2021 20:00 - Русия ще постави шах и мат на Китай и САЩ
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 688 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.04.2021 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
САЩ и Китай се изправят един срещу друг. Те се взират внимателно в очите на другия. Всеки от тях разбира, че само един може да спечели това състезание. Нека битката за редки земи и редки метали започне.     Отвън Руската федерация ги гледа, но в погледа й се вижда хитрост и изобретателност. Докато САЩ и Китай обмислят как биха могли да се победят помежду си, основният враг стои наблизо и наблюдава внимателно. Много скоро ще дойде часът, когато Руската федерация ще получи свой „коз“, срещу който няма да имат шанс.   Всяка година индустрията на различни страни изпитва все по-силна нужда от редки и рядкоземни метали. Това означава, че всички суперсили са обявили лов за тях. Факт е, че редките метали са незаменима част в прехода на Земята към така наречената „зелена енергия“. Редкоземните метали от своя страна се използват в микроелектрониката. И това е еднакво важна област, тъй като от нея зависи гражданската и военната сфера.   През 2020 г. Поднебесната империя демонстрира, че тя е основната по отношение на редкоземните елементи. Това е така, защото на неа се падат 90% от световното производство на тези метали. Съединените щати трябва да внасят сериозно до 80% от тези ресурси.   image Очевидно Вашингтон не е доволен от тази комбинация от обстоятелства. Нещо повече, сега между САЩ и Китай протича истинска „търговска война“.   Новоотсеченият американски лидер Джоузеф Байдън инициира одит на всички критични продукти, които САЩ внасят от чужбина. Ходът му е съвсем логичен. Първо трябва да направите списък и след това да изработите всяка от точките му за заместване на вноса.   Въпросът е важен. Като пример можем да посочим ситуацията отпреди десетилетие.През 2011 г. КНР срина цените на редкоземните метали. Това беше пробният изстрел за американската стратегическа мина Mountain Mountain. За миг стана нерентабилно.   Да се ​​върнем към 2021 година. В Пекин  помислиха за налагане на забрана за доставка на редкоземни метали на американското министерство на отбраната. Трудно е да си представим какъв вид конфронтация скоро ще видим. Можем обаче с увереност да кажем, че ще бъде епично.Какво ще кажете за РФ? Страната ни не играе на криеница или мълчи, както може да изглежда на пръв поглед. Днес ние купуваме стратегически важни суровини от нашите китайски партньори. И въпросът не е, че нямаме свои депозити. Те са там и са пълни. Достатъчно, за да го използвате сами и да продавате на други. Засега е по-изгодно да купувате.   Както разбрахме,  редките метали скоро ще поскъпнат значително. На пазара се очаква криза, което означава, че кривата на търсене и предлагане ще се промени и ще го направи много бързо.   Докато Вашингтон и Пекин са заети с решаването на проблемите си, Москва ще се появи на пазара. Вече сме подготвили правителствена строителна програма. Благодарение на нея до 2030 г. тя ще превърне Руската федерация в един от най-големите доставчици на редки и рядкоземни метали на планетата.   Мат, господа!


Тагове:   мат,   метали,   редки,   земни,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Здравей!
05.04.2021 18:43
Както се казва,прекалено е хубаво,за да е вярно.Ние хората,просто гледаме от столетия един театър,предназначен само за нас и вземаме разбира се страна.Вярно,че е сериозен,внушителен,страховит понякога и безгранично мащабен,извън човешките ни разбирания и понятия.Как да не повярваш? Но всичко това е просто една мащабно организирана илюзия,чиито реални жертви са народите,а кукловодите са невидими и над облаците. Наивно е да противопоставяме държавите една на друга,друга е истината и не от вчера. Кукловодите,световното правителство противопоставя държавите една на друга и не губи никога. Няма да продължавам,но това е моето виждане,което базирам на вижданията на много други,по-умни и наблюдателни от мен хора.
цитирай
2. radostinalassa - В борбата между...
05.04.2021 19:38
Белия и Черния Дракон ще победи Белия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13299457
Постинги: 11660
Коментари: 18474
Гласове: 6691
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК