Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2021 20:02 - Защо на евреите им забраняват да спят по гръб?
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image





Евреин е човек, в който еврейската кръв тече от раждането, и този, който се е отдал изцяло на юдаизма. От тях се изисква да спазват определени правила за сън, написани в Тората. Според препоръките на Ганцфрид, не се препоръчва да спите при твърде горещи или студени температури, не лягайте сами. И ако все още нямате с кого да споделите леглото си, не забравяйте да отворите вратата или да включите лампата.   При разработването на тази тема Маймон забрани на евреите да им се дава да спят през деня и те трябва да си лягат едва  3 или 4 часа след последното хранене.   Така че защо евреинът не трябва да спи по гръб?   Да псе събличат правилно Преди лягане евреите трябва да се събличат. Изглежда, че няма нищо по -лесно от събличането на дрехите, но за евреите, които живеят в съответствие с религиозните закони, първо се сваля лявата част на дрехите, а след това дясната. Освен това не можете да спите  обути, тъй като човек може да вкуси смъртта.   Правилото важи не само за мъжката половина, но и за женската. Също така е забранено да поставяте неща над главата си, това може да доведе до изчезване на знанията, придобити за определен период от време.   Правилни пози за сън По закон евреите трябва да лежат на лявата си страна и да се събуждат на дясната , като е строго забранено да спят по гръб или по корем. Лявата страна се счита за правилна и добра поза за сън. Така човешките органи извършват своята работа без никакви отклонения, а силите се възстановяват по -бързо и по -добре.  

image




Когато човек лежи на лявата си страна, черният дроб, разположен от дясната страна, започва да натиска с тежестта си върху стомаха, като получава топлина от него и помага за по -доброто усвояване на храната в храносмилателния тракт. А при преобръщане на дясната страна черният дроб почива, което подобрява изхвърлянето на храносмиланите храни. За да развиете режим в себе си, не трябва постоянно да се обръщате от място на място, най -важното е да възпитате в себе си как правилно да заспите и да се събудите от едната от страните.   Сънят може да бъде отвлечен Евреите имат традиция и концепцията за „отвличане на съня“, която в никакъв случай не трябва да се нарушава. Да събудиш спящ човек без причина означава да извършиш зверство, което се характеризира със сериозно нарушение,като да ограбиш нещо или предмет от господаря си. В резултат на това елементът ще бъде върнат и сънят, който е нарушен, не може да бъде възстановен по никакъв начин.   Кога е забранено да спите? В календара на евреите има подвижна празнична нощ на Даването на Тора-Шавуот, когато нито един от евреите не трябва да спи. Вместо да спите, трябва да седнете да изучавате Библията и да четете откъси от сборника „Поправка в нощта на Шавуот“. Безсънната нощ ви позволява да изкупите всички грехове, които са извършили вашите предци, както и да се извините, че сте спали в онази знаменателна нощ, когато Бог трябваше да даде Библията на планината Синай.   Това се случва веднъж на 50 дни. Когато еврейският народ се съгласи с мнението на Мойсей: че душата по време на сън не се подчинява на тялото, тя може да се доближи до Всевишния и да получи Библията; Бог незабавно хвана хората и техния план, но въпреки това успя да изчака тяхното пробуждане за предаването на Светия закон.   Следователно от този момент нататък евреите осъзнават, че действията им са погрешни по отношение на Бога и всяка година се опитват да изкупят вината си и не заспиват. Всички традиции, включително и тази, са описани в Библията, където всяка страница описва - който и да изучава Библията онази нощ, Всемогъщият ще го благослови 70 пъти и ще представи необичайна корона от небето, а имената ще бъдат в Книгата на паметта .


Тагове:   юдеи,   сън,   евери,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13323697
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК