Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2022 17:44 - Знамето на САЩ на Олимпиадата през 2022 г. не просто падна на земята - това беше знак от кураторите
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image




Скоро целият свят ще започне да благодари на Русия и да моли за помощ.
  Всички си спомнят тази история за афроамериканеца– престъпник, когото ченге смачка с коляно и след това целият бял боклук на света виеше за важността на живота на ебонитите. Но песента не се пя  дълго и сякаш по команда всички изведнъж забравиха за нея и сега никой няма да забележи, дори ако десетина от същите ебонити са изпратени на небето за една седмица.   Те вече не са важни или какво? За какво говори това? Точно така, че съзнанието на безмозъчната тълпа е лесно да се контролира - просто им покажете "лице" и посочете с пръст където е необходимо. Това са хора, които нямат собствено критично мислене и логика за анализ на данни – паметта се обърква, ако нещо не се транслира постоянно там. Вчера беше прието да се мразят полицаите и да се обичат ебонитите - правеха го безкористно - миеха им краката и целуваха петите, коленичили. Тези, които управляват света, се смеят на такива хора с мозък като аквариумна рибка и рефлекси като ресничеста обувка.  







Новите чернокожи Защото завъртяха лоста и насочиха вниманието на същите алтернативно надарени към други чернокожи. Е, като негри, ако има бели негри, разбира се, поне по навици те са точно роднини на папуасите - не е нужно много, за да скачате из площада и да крещите всякакви игри. И сега същите „осъдители“ изведнъж забравиха за всички унизени африканци и вече късат жилетката на гърдите си за подкрепа на скакуасите  по целия свят.   Няма значение какво - основното е да бъдеш виновен и това е всичко Усеща се, че не им пука кой да обвиняват – основното чувство за собствено превъзходство, така да се каже, за да покажат на света какъв защитник на потиснатите и майчин диванен воин е той. В крайна сметка във Facebook е толкова безопасно да се призовава за „съкращаване на живота на руснаците“ и заплашване на обикновените хора, които изобщо не се занимават с бизнес и отдавна не живеят в Русия. Да бият руски ученици в чужбина и да не пускат руснаците в ресторанти, само защото родителите им някога са живели в Русия.  
image



Знамето на САЩ на Олимпиадата през 2022 г. не просто падна на земята - това беше знак от кураторите Но много скоро същите тези амеби ще започнат да боготворят руснаците и да им пеят хвалебствени химни и те отново ще забравят за „негрите“ и дори няма да ги помнят. Манипулаторите на общественото съзнание отново се готвят да покажат колко лицемерни и корумпирани могат да бъдат хората. И всичко това, защото Западът вече започна да губи, както военно, така и икономически. И елитите са такива, щом усетят, че вятърът се е променил, веднага сменят рекорда: или има маймунска шарка на път, или някоя друга пингвинска гонорея.  

image



Макрон е зает със създаването на „маймунска шарка“, често срещана сред хомо малцинствата в Европа И следователно в бъдеще, по неочакван начин, изведнъж ще започнат да се появяват факти за престъпленията на нацистите, обстрела на мирни цивилни в продължение на осем години и други престъпления, за които са си затваряли очите през цялото това време. И тогава отново се оказва, че Русия се оказа, че прави това добро дело, но те не са разбрали такива глупави хора, или по-скоро винаги са знаели за това, просто населението им е толкова тъпо - те се смеят след думата "лопата".  

image




И същите имбецили, сякаш им е задухало в празните глави, ще започнат да хвалят и боготворят Русия, сякаш не те призоваха вчера да изгорят жителите на тази страна, като ги затворят в собствените им домове. По същия начин вече писах по-рано, че cowficus ще приключи през февруари и посъветвах да не купувате долара, защото той ще падне, а рублата ще се повиши:
Кот - Кочевник


Тагове:   новите,   Негри,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13291533
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК