Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2022 16:47 - Масово българин се налага като символ на простотия и изостаналост, а държавата България – като символ на разруха,корупция и материална и духовна нищета
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.12.2022 16:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БЪЛГАРСКОТО ЗОМБИ…
Според широко разпространената легенда, идваща от фолклора на африканските роби на остров Хаити, зомби означава съживен по фантастичен начин труп, напълно загубил контрол над себе си и над тялото си и напълно подчиняващ се на чужди заповеди.
Зомби може да се създаде и от жив човек.
За целта бокорът – жрецът магьосник, дава на жертвата си отвара, от която тя изпада в кома.
След това човекът бива погребан от семейството си само за да бъде изровен от бокора, който го превръща в свой роб.
В преносен смисъл зомби може да означава буквално поробен от някакви увлечения, убеждения или култове човек.
Легендата свързва понятието с черната магия, популярна на остров Хаити, а популярността на зомбитата се дължи главно на холивудската киноиндустрия и десетките филми за зомбита-човекоядци, зомбита-преносители на унищожителна епидемия и прочее, в които върху екзотичните вярвания се наслагват елементи от европейския фолклор (върколаци, вампири и други).
В популярната култура зомбиране е и мозъчно промиване или промиване на мозъци.
С това понятие се обозначат различни тактики за контролиране на масовото съзнание. Методът за такова зомбиране е пропагандата чрез средствата за масова информация. Днес глобалните медийни корпорации са бокорът, жрецът, който зомбира милиони.
И у нас е така с българските зомбита.
И у нас милиони са превърнати в зомбита и зад това стоят медиите. Забележете къде се месят фондации и НПО от рода на БХК, ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ и подобни бокори– месят се в медиите, в културата и в образованието.
Както се казваше в една древна поговорка – ако искаш да унищожиш врага си – образовай децата му.
Тези фондации и тинк танкове, налагат у нас безапелационно евроатлантическите ценности, изразяващи се в джендър културата, унищожението на човешкото разбиране за различни раси, полове, вяра и нации, унищожение на духовността и създаване на култ само към парите и личния комфорт.
Те правят точно това – зомбират децата ни и които успеят от нас. Те знаят, че само така ще ни доунищожат.
Всъщност, това не са никакви фондации ами са съвсем чистокръвни щабове на армията, която трябва да доубие България и българите, а най-лесно, бързо и сигурно това става чрез телевизии, сайтове, радиа и прочее.
Шефовете в медиите са свързани с тези щабове. Няма национална медия, в която да не са намесени западни компании, фондации или мозъчни тръстове. Комфортът на бокорите, които зомбират милиони българи е осигурен и от управлението в страната ни и то на всички нива.
Само забележете – всичко, що е свързано с някаква проява на национализъм и патриотизъм, всичко е представяно като простащина.
Ерго – най-простите хора са националисти, традиционалисти, консерватори. Национализмът, според тях, задължително е обвързан със слушането на чалга, а културните, образованите и възпитаните се прехласват пред неща като джендър, западна демокрация, чернокожи, глобализъм, гей паради…
Масово българин се налага като символ на простотия и изостаналост, а държавата България – като символ на разруха,корупция и материална и духовна нищета.
И това го правят И българи, макар и зомбита.
Тази ужасна многогодишна кампания и днес превръща нови хиляди българи в зомбита. Подобно зомбиране, да не кажа още по-страшно е с българите в чужбина. Вижте сайтовете им. Страшни глупости пише там. Ако ги чете непредубеден човек ще помисли, че България е Хаити, защото Хаити е най-бедна в света от много много години.
Та – България е Хаити, а те всички живеят в някакъв свръхкомфортен английски или германски рай. Всъщност, те самите са в Хаити – територията на зомбитата, при все и част от тях не знаят къде точно географски се намира този остров и защо оттам са зомбитата, пак защото те самите са зомбита,
Смешно и жалко е. Разбира се, и там има много нормални хора, които плащат ипотеки, временно са там с цел печалба или имат няколко години до пенсия. Не можем да простим обаче на зомбитата, които не учат децата си на роден български език.
Двама родители българи, които говорят с детето си на английски, испански, френски или немски си е чисто зомбиране. Жрецът бокор, който ги е зомбирал, май е прекалил с магията. Прекалил е и при една група сънародници у нас.
Те са друг вид наши зомбита. По-малобройни са от масовите жертви на бокор телевизиите, но са много по- вредни.
Иде реч за онези интелигентни зомбита, които дълбоко са повярвали, че изчезването на България и българите е някакъв логичен процес, някаква фатална неизбежност и едва ли не е нещо хубаво, че България може да бъде заселена с всякакви африканци, азиатци, ако щете и марсианци, че е съвсем нормално прекрасните ни момичета да се омъжват за западняци и децата им да не са българчета, че всички LGBTQ… са нещо прогресивно и нормално, както и разрешаването на еднополовите бракове, педофилията, браковете с животни и всякакви други идиотщини на научния и ненаучния либерализъм.
Същите зомбита са убедени, англосаксонската система за глобализация е безалтернативна, както са без алтернатива английския език и латиницата, а родната кирилица е някакъв ненужен реликт, подобно на вярата в Бог, нормалните семейства, любовта между мъж и жена, усещането за расова и национална принадлежност.
Същите живи мъртъвци вярват че свободната конкуренция, социалният дарвинизъм, дългата ръка на пазара, либерално-демократичния строй са без алтернатива, а единственото към което трябва човек да се стреми е AUDI Q7, яхта, няколко пълни банкови сметки и палат в полите на Витоша с външно и вътрешно джакузи.
Те наистина вярват, дълбоко в себе си вярват, че последните 30 год у нас са преход към нещо си, че държавна сигурност е виновна за съвсем всичко, че всеки нов магазин на Кауфланд е поредна крачка към запада, че Тръмп и Орбан са някакви копия на комунисто фашиста Путин, които са зомбирани от него и искат да съсипят прекрасната/за тях/ мулти култи, трансрасова, мултинационална, многоджендърна и напредничава Европа.
За тези специални зомбита е so stupid да се говори, че македония е българска, тъй като всички сме в мултинационалния глобализиран свят.
Такива зомбита са голяма част от днешния ни елит.
Ако масата зомбита може да се командват като с дистанционно управление от телевизията и при промяна на пропагандата би се върнала към нормалност, тези по-специални зомбита са далеч по-трудни за лечение.
Такива зомбита съставляват значителна част от всички сфери на управлението в България. Бокори са им най-черните магьосници на земята.
Затова борбата с тях ще е борба на унищожение - ние или те.
Иван Спиридонов


Тагове:   имате,   много здраве,   ербини,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13318479
Постинги: 11671
Коментари: 18484
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК