Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2023 13:15 - СМЪРТ И СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА ИЛИ ПОСЛЕДНИЯТ ИЗВЪНЗЕМЕН ТРИК - 2
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2749 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 04.02.2023 13:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                   събота, 28 януари 2023 г.

СМЪРТ И СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА ИЛИ ПОСЛЕДНИЯТ ИЗВЪНЗЕМЕН ТРИК - 2
 

 Вал Валериан е псевдоним на бивш агент на ЦРУ, който е написал книгите за Матрицата десет години преди филма.

Той пише: „Те са [Сивите извънземни], които чакат в изместен спектър на светлината човек, който е на път да умре. След това душата се прехвърля в друго тяло и процесът започва отначало..."

От тук се налага изводът, че Светлината и Тунелът при смъртта е Капан за душата. Чрез сканиране на този, с когото искат да се разпореждат, докато наближава смъртта, извънземните откриват кой е умрял преди умиращия човек или други негови роднини. Те прожектират изображение на лицето(ата) в тунел от бяла светлина и изображението ви подканва да се задълбочите в тяхната измама. Ако ИЗБЕРЕТЕ да ги последвате, ще бъдете хванати в капан и изпратени в друго въплъщение по техен избор, но тези същности вземат предвид и вашия избор на Земята” Вал Валериан

В Матрица V Валериан пише: „Капанът на светлината и тунелът е сравнително ново тяхно изобретение, но ще се провали, ако голям брой хора научат за него във физическия си живот“

„Върви към светлината“, казват тези, които са преживели клинична смърт. Това са доставчиците, избрани да рекламират това извънземно предприятие. НИКОГА не влизайте в тази светлина. Отидете нагоре, наляво, назад, надясно или навсякъде, но не там. Пускането на капана Light-Tunnel (във филма Ghost, където героят доброволно попада в искрящия капан) е опит да накарат хората да купят тази дестинация.“

Вал Валериан.

Съгласен съм с описаното от него. Ние се прераждаме отново и отново, докато не станем свободни. Светлината и тунелът в момента на смъртта са капани. Това е последният им неприятен номер. Има толкова много книги, написани за преживяването на смъртта, NDE, хора, общуващи от небето, ходене към светлината и т.н. Всички те говорят за ходене без мислене към светлината - като врата към рая. Раят е просто голяма клетка с много играчки. Отново, тези книги са предназначени да ви подведат, като сервитьора Андреа в „Смисълът на живота“ на Монте Пайтън.

Това, което те описват, е почивка между земните въплъщения, където душите осъзнават малко, но все още с тях се хранят. Това са енергиите на душите в капана на небето, които помагат за създаването на небесната конструкция на фалшивата светлина. Първият Демиург също се храни с пленени души, за да задоволи глада си. Ръкопляскане! мамка му! Това е много гаден трик...

Всички те предполагат, че трябва да преминете през тунела към светлината в момента на смъртта. Всеки предполага, че близките и ангелите, които ни поздравяват, са истински.

Всички те предполагат, че в момента на смъртта Бог ще ни върне обратно в своето жилище... е, той го прави. Просто не е богът, когото очаквахте. Всеки приема, че след смъртта е свободен от робство. Щастлив съм да помогна да се преодолее тази велика илюзия.

Добре дошли в Космическата матрица. Заешката дупка става все по-дълбока.

  И така, какво да правим след смъртта на биологичното тяло? Е, не мога да кажа със сигурност. Но не бих отишъл в тунела и светлината. И ако ангелите и близките дойдат, ще им благодаря учтиво за поканата, но ще откажа. Единствената светлина, която трябва да ви интересува, е светлината, която идва от душата ви. Следвайте само тази светлина, светлината на себе си, дълбоко в себе си. Сигурен съм, че ще намерите своята дестинация.

Библията казва, че Исус, по време на своето Възкресение, отвори вратите на рая, които бяха затворени от времето на Адам.

Адам беше първото произведение на генното инженерство, направено отдавна от „боговете“. По същото време беше създадена Матрицата на земния затвор и оттогава ние сме в капан тук. Ако Исус по това време отвори вратите на свободата на истинския рай, ако той проби тунелите, водещи към фалшивите небеса, то свещениците затвориха портата скоро след като той си отиде. Исус отбеляза в Евангелието на Юда, че бог Йехова, на когото се покланяха неговите ученици, не беше негов бог; че неговият бог е вътре. Исус учеше на истинския път, но всичките му учения бяха изопачени от свещениците. Повдигам това, защото имам оптимистично усещане за цялата работа.

Забелязвам, че се появяват големи групи от хора, които донякъде са наясно с тази извънземна програма, тъй като виждаме размера на аудиторията на Дейвид Айк, Майкъл Царион, Дейвид Уилкок, Джордж Кавасилас и други, които разкриват истините за влиянието на извънземните върху нашата Земя. Когато Дейвид Айк за пръв път започна да говори за извънземни и техните кръвни кралски кръвни линии, отначало хората го помислиха за луд. И все пак сега, по-малко от 20 години по-късно, той се приема широко от много хора. Все повече и повече истина се разкрива. И все пак не виждам някой да говори за светлината в края на тунела в момента на смъртта или че сме обработвани в този затвор. Повдигнах този въпрос миналото лято в моята книга „Прераждането е поробване“ и вероятно беше споменато някъде другаде и това е.

Писанието на Вал Валериан е първият път, когато виждам други да говорят за този извънземен трик.

Вал Валериан пише: „Тунелът-капан от светлина е сравнително ново извънземно устройство“

Възможно ли е, ако достатъчно хора могат да се събудят за тази велика измама, тогава тяхното устройство за прераждане на душата няма да работи? Може би това тяхно устройство се поврежда поради собствени слабости или други фактори.

Могат ли вратите към свободата да бъдат отворени, за да не се прераждаме повече в този материален земен затвор за души? Ако е така, щях да съм първият, който ще изтича на откриването...

И така, въпреки тази подла измама, аз се чувствам оптимист, че е дошло времето всички пробудени хора да се сблъскат с Матрицата си. Надявам се, защото външният свят изглежда се насочва към много турбуленции, с много глупости. Каквото и да се случи, сега поне знаем, че не можем да отидем към светлината или тунела.

Разпространете това слово...

Грег Калис.

 

image  



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Дънов казва
04.02.2023 13:34
Дънов казва, че прераждането е създадено "за кономия". Какво се икономисва и от кого, той не казва.
Оди го разбери.
В момента на смъртта, по-точно в краткия интервал на плътското угасване на жизнените функции, човекът е безпомощен и ужасен, или унесен. Едва ли и най-коравият ще може да "управлява душата си" в тоя момент.
Има значение все пок, дали приживе в него е посяно съмнение и подозрение в "белия тунел". Тогава изниква въпросът ЧИЙ ИНТЕРЕС защищават авторите създаващи това съмнение и подозрение? Няма легитимност. Трябва да им се доверим. Ами ако са слуги НЕ на нашия създател, от когото ЕДИНСТВЕНО имиме основания да очакваме грижа и милост?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757568
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031