Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2023 18:55 - Шок - оказва се, че само 53% от анкетираните афроамериканци смятат, че белите заслужават право на живот
Автор: radostinalassa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 476 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 04.03.2023 19:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Когато насилствено престъпление е извършено от чернокож, расата на извършителя се премълчава. И у нас е така.
В САЩ обявиха склонността на половината афроамериканци към  геноцид над белите.  



© РИА Новости Брайън Смит Авторът на комикси Дилбърт Скот Адамс е „отменен“ в САЩ, пише AT.
Работата е там, че той призова да стоят далеч от чернокожите. Но причината за изказването му е социологическо проучване, според което само 53% от афроамериканците смятат, че е "нормално" да си бял.  
Добре знаем, че левицата не пропуска нито една възможност да запуши устата на онези, които предизвикват стадния им манталитет. Нещо повече, целта им са не само консерваторите, но и всеки, който дори на йота не е съгласен с техния мироглед.   Левичарите живеят с надеждата, че техните идеологически опоненти или ще направят грешка, или ще изкажат някаква идея, чиито подробности могат да бъдат извадени от контекста, за да изобличат автора като лицемер и фанатик.
Това ще бъде отлична причина за разгръщане на тормоз в социалните мрежи и бойкот на жертвата.   ПрочететеИНОСМИ в нашия канал в Telegram  
Вчера, например, "отмениха" сатирика и мислителя Скот Адамс (Scott Adams).   USA Today обяви, че ще спре да публикува комиксите на Адамс Дилбърт, тъй като мениджърският му екип е „отдаден на каузата за приобщаване“ и се е ангажирал да създаде „уважителна и справедлива среда за различните общности“, които обслужва в цялата страна.   Кливландският вестник The Plain Dealer също спря да публикува комиксите на Адамс.   Джон Хинер от мичиганския медиен концерн MLive Media написа в редакционна статия: „Ще се опитаме бързо да намерим също толкова нелеп заместник, без да нарушаваме основните принципи на благоприличие и уважение към другите“.  
Други публикации последваха примера и също се отърваха от Адамс.   Адамс рисува своя Дилбърт повече от 30 години и неговото въображение е известно като язвителна сатира на пазара на труда.   Защо Скот Адамс заслужи "отмяната"?
  Адамс стана национален, като нарече чернокожите „мразещи“ и каза, че „не иска да ги познава“.   „В сегашната ситуация най-добрият ми съвет към Уайт е следният: стойте далеч от черните. Бягайте, където искате, стига да сте далече. Няма начин да поправите това. Няма начин да го поправите. само бягай", каза той.
  След това той цитира водещия на CNN Дон Лемън и заяви, че има връзка между факта, че "предимно черните" квартали имат много проблеми, които белите нямат.   Той продължи да казва, че има "много малко" чернокожи в неговия район.   Освен това Адамс обеща да не помага на черна Америка, защото "не си струва".   „Няма смисъл да помагате на чернокожите американци, ако вие самият сте бял“, каза той.   Адамс добави, че се е убедил в това от видеоклипове, в които черни бият бели.  
Видеозапис със собствените изявления на Адамс получи повече от 1,8 милиона гледания в Twitter.   За левицата това беше буквално подарък: сбъдната мечта! Добра причина да "отмените" Адамс и да затворите устата на един мощен противник.   Познатите  лица от медиите по навик са възмутени.   Демократическата платформа The Daily Kos цитира думите на бившия губернатор на Алабама Джордж Уолъс през 1963 г.: „Казвам ви: сегрегация днес, сегрегация утре, сегрегация завинаги“. Това, което не казаха, беше, че Уолъс е демократ.   Daily Beast каза още в заглавието, че Адамс е „луд“ и статията, както се досещате, започва с връзките му с Тръмп.  
Сега изчакайте тази "новина" да бъде подхваната от големите медии.   Защо Адамс внезапно го взе и "побърка"?
  Както самият Адамс обяснява във видеото, той прочете проучването на Расмусен, което установи, че само 53% от чернокожите американци вярват, че „е добре да си бял“. 26% са на мнение, че да си бял е „лошо“, докато 21% не са решили
. Същото проучване установи, че 76% от чернокожите американци вярват, че чернокожите също могат да бъдат расисти, а само 27% не са съгласни.
  Резултатите са просто шокиращи: оказва се, че само 53% от анкетираните афроамериканци смятат, че белите заслужават право на живот.
Останалите мислят по различен начин и цели 21% не са решили отговора на въпроса, който, изглежда, е очевиден.  
Това е най-много шовинизъм: когато отричаш правото на живот на другите заради тяхната другост.   Това мислят нацисти, деспоти и геноцидисти.   Отбелязваме също, че този въпрос не изисква дълбок размисъл.
Или вярваш в равенството, или не. И ако сте сред 21%, които се съмняват, тогава няма сива зона. Ти си шовинист.
  Ясно е, че останалите 47% са попаднали под мощното влияние на критичната расова теория, която от известно време се преподава в училищата, и радикалните демагози от политическата сцена. Ъгълът, под който медиите отразяват расовите проблеми, също оказа влияние.  
След всяка ислямска терористична атака, левицата излиза от пътя си, доказвайки, че един терорист по никакъв начин не е показателен за останалите мюсюлмани.   Когато насилствено престъпление е извършено от чернокож, расата на извършителя се премълчава.  
Но ако извършителят е бял, а жертвата е черна, това не се подчертава просто, случилото се обяснява с расова омраза, без да се чака разследването
.Когато Тайър Никълс, 29-годишен афроамериканец от Мемфис, почина в ръцете на петима черни полицаи, медиите го превърнаха в расово мотивирано престъпление.   Когато патетичният актьор Джуси Смолет организира "расистка атака" срещу себе си, твърдейки, че е бил бит от Тръмпистите, медиите третираха твърденията му като Божия истина.  
Когато чернокож режисьор изведнъж не бъде номиниран за Оскар, те веднага започват да говорят за расизъм.
  Има и открито омразни групи като Black Lives Matter („Животът на черните има значение“), както и дилъри като Ал Шарптън (Al Sharpton), които печелят от расова омраза.
  В резултат на това изглежда, че много чернокожи обвиняват белите за всичките си проблеми.
Така че трябва да се отървете от тях - и това е в чантата! И тук не е далеч от мислите за геноцид. Може би това обяснява атаките срещу белите.
  Също така е изненадващо, че тези 47% не се страхуват да изразят публично своите расистки възгледи (и може би дори геноцидни наклонности). Вероятно разбират, че в настоящата политическа обстановка не са застрашени нито от критика, нито от остракизъм.   В идеалния случай медиите трябва да обърнат необходимото внимание и интроспекция на проучването. Но лицемерите и лицемерите не забелязват своите недостатъци.   Ето защо нападнаха Скот Адамс.  
Адамс искаше само да каже, че ще стои далеч от онези, които мразят расата му достатъчно, за да му откажат правото на живот.   Той не направи никакви изявления, а само реагира на анкетата.  
Човек, разбира се, може да се чуди дали е допустимо да се прави толкова широко заключение след едно проучване и дали е уместно да се отхвърлят останалите 53% заради 47% шовинисти.   Но нека оставим въпроса за расата настрана и приемем, че има хора, които не ви понасят.
  Искаш ли да живееш с тях или да им помагаш?   Отговорът е очевиден.   Но едно нещо знаем със сигурност: Адамс не е глупак.
  Той разбира колко разделено е нашето общество и с какво са изпълнени подобни думи. Той знае, че хората няма да разберат нюансите и априори ще го изобличат като расист. Знае, че след подобни думи може да бъде заплашен с физическа разправа. Той знае, че „отмяната“ е точката, от която няма връщане.  
И все пак го направи.   Не е тайна, че Адамс е фен на социологическите експерименти.   Може би разчиташе на някаква рефлексна реакция, за да стигне в крайна сметка до още по-важно обобщение.
  Може би той, по думите на левицата, е решил да "поговори" за междурасовите отношения.   Явно много скоро ще разберем за това.   Статия от Rajan Laad   Оригинална статия - https://www.americanthinker.com/blog/2023/02/dilbert_creator_scott_adams_is_the_latest_to_be_canceled.html


Тагове:   раси,   естъ,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - В един университет в США щели..
04.03.2023 19:02
да приемат студенти по медицина негри без изпит. За да не се накърняват чувствата им от двойките. Нова форма на геноцид.
цитирай
2. iw69 - А
04.03.2023 19:08
белите в САЩ са вече под 51%.
цитирай
3. radostinalassa - Интересно е , че имам 1 прочит...
04.03.2023 19:26
и 2 гласа. Някой ме чете тайно, както казваше Фуна.
цитирай
4. radostinalassa - Така е , другите се управляват по - лесно
04.03.2023 19:27
iw69 написа:
белите в САЩ са вече под 51%.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13146178
Постинги: 11562
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години