Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2023 09:47 - Откритите имейли от 2020 г. доказват, че PCR тестът за covid е ИЗМАМА
Автор: radostinalassa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2950 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 

PCR тестовете, които правителството наложи на масите по време на „пандемията“ от коронавируса Ухан (Covid-19), не са нищо повече от измама , показват откритите имейли .

Проф. Мартин Нийл през септември 2020 г. получи шепа анонимни имейли, които недвусмислено доказват измамния характер на PCR тестовете, които никога не са били предназначени за откриване на вируси.

„Някои от [тестовите] последователности се намират в самия човешки геном“, гласи един от имейлите.

Освен това, цикличният праг на комплектите за PCR тестване беше почти равномерно зададен твърде високо, което доведе до много фалшиви положителни резултати. И дали тези комплекти изобщо са одобрени или сертифицирани за такова тестване? Абсолютно не .

Едно от най-големите димящи оръжия е генното секвениране, което д-р Кристиан Дростен използва в своя план за система за тестване на covid, която беше разпространена по целия свят. Дростен, човекът, на когото се приписва изобретяването на системата за скрининг за ковид, никога не е изолирал вируса, нито дори е имал достъп до него.

„Вместо това той изтегли РНК последователността на вируса от китайска база данни“, обясняват докладите. „Впоследствие Drosten създаде първия наличен в търговската мрежа комплект за RT-PCR скрининг, базиран на този геном.“

„Китайските изследователи по-късно твърдят, че изолираната вирусна проба е станала неизползваема малко след качването на последователността, така че са унищожили всички останки.“

(Свързано: Как PCR тестовете могат да тестват за covid, ако covid дори никога не е бил изолиран и доказано, че съществува ?)

PCR тестовете са фалшиви, също като ковид

Без достъп до изолирания вирус, как е било възможно Дростен да получи пълния геном на вируса, когато избира своите праймерни последователности? И защо никой друг не задава този въпрос, камо ли да се опитва да отговори?


 

Анонимните имейли обясняват, че в допълнение към някои от праймерните последователности, идващи от самия човешки геном, други части от него идват от неизвестен източник в морската вода .

Всичко това означава, че тестването за covid е било фалшиво – и изглежда, че самият вирус също е бил фалшив. Цялото нещо беше психическа операция, предназначена да внуши страх, параноя и подчинение на правителството.

Преди около две години и половина, когато Нийл за първи път получи тези имейли, щеше да е подходящ момент да разкаже на света за тях – но за съжаление никой не го направи. Истината е, че няма нов и смъртоносен коронавирус и никога не е имало, въз основа на това доказателство.

Вместо истината да излезе наяве, силните я пазят в тайна и продължават да прокарват своята измамна измама с тестване на вируси. Правителствата се страхуваха от нови „вълни“ на вируса, заедно с нови „варианти“, които същите тези тестове по някакъв начин откриваха, въпреки че нито един от вариантите никога не е бил изолиран.

Добавете към това факта, че лабораториите, оценяващи резултатите от тестовете за covid, напълно изоставиха стандартните указания на Световната здравна организация (СЗО) за идентифициране на положителен резултат от теста и става напълно очевидно, че цялата шарада е била измама във всеки смисъл на думата .

„Тези доказателства отново посочиха кръстосаната реактивност и неспецифичността на PCR теста“, пише Рода Уилсън за The Exposй за това, което разкриват имейлите. „Изглеждаше, че е проектиран да улавя всичко, което бихте искали да открие.“

„Така че, вместо да намерим остатъци от вирусни фрагменти на SARS-CoV2, може би изглеждаше доста блестящо в намирането на какъвто и да е коронавирус. Следователно, може би тестът е работил перфектно, но просто не за целта или по начина, по който ни казаха, че работи.

Имайте предвид, че обикновената настинка е коронавирус, което означава, че тестовете вероятно просто са улавяли сезонните подсмърчания, които след това са били използвани, за да плашат и принуждават хората да се „ваксинират“, което очевидно е бил планът през цялото време.

Covid е може би най-голямата измама, извършвана някога в света от глобалистите. За да научите повече, посетете Plague.info .

Източниците за тази статия включват:

Expose-News.com

NaturalNews.com



Тагове:   тестове,   ковид,


Гласувай:
4



1. radostinalassa - Колко пъти си правихте тест?
19.03.2023 10:47
По желание? Аз нито 1 път. Не вярвам на лабораториите.
цитирай
2. elenkokoschkov - Да не си луда!
20.03.2023 12:24
И АЗ НЕ СЪМ, И НЕ СМЯТАМ ДА СИ ПРАВЯ !
radostinalassa написа:
По желание? Аз нито 1 път. Не вярвам на лабораториите.

цитирай
3. radostinalassa - Луда е вакцината...
20.03.2023 14:33
която ти прави компания и ръси лъжи. Прилича по акъл на Функа, нали?
цитирай
4. shtaparov - Нищо такова не "доказват&...
25.03.2023 06:53
Нищо такова не "доказват" никакви имейли- пандемията беше налице и благодарение на ваксинирането вирусът си отиде бързо а не бавно. Народите оцеляха по Божията воля разбира се- никоя пандемия не е вечна,вечни са само заблудите на наивниците. Нашите професори и академици не са лъжци- лъжци са профаните антиваксъри,които заблуждават хората и умориха много народ с опита им да всяват хаос в обществото в интерес на чужди сили! Но всяко зло за добро както казват хората- вирусът умори част от наивниците,които вярваха в лъжливата антиваксърска пропаганда и така се увеличи малко процентът на умните,което в крайна сметка е добро за България :)
цитирай
5. radostinalassa - Аз вярвам на доц. Мангъров и но себе си...
28.03.2023 15:54
Ти си един лаик. При заразяване с корона вирус се вклячва най - напредимунитета на лигавиците. Това е клетъчен имунитет , а при факсиниране се включва единствено хуморалния имунитет. А след това се образуват бели съсиреци от шип протеините, които поразяват. Лаиците не знаят това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13128883
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години