Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2020 20:40 - Тук има бедност, а там толерантност
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 805 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Наскоро съученичката  ми си дойде от Германия. В средата на 2000-те се омъжи за германец и отиде там за постоянно пребиваване. Този германец също не е кореняк, а е от руснаците, родени в СССР. Въпреки това той живее толкова дълго в Германия, че сега говори руски с акцент. Прави впечатление, че той мисли  на немски език и смята (числа) на руски.   Говорих с нея. и всичко, което ще бъде разгледано в тази статия, научих от нея.

image

Бежанците Почти всички вярват, че животът ни в Русия е по-лош, отколкото в нормалните европейски страни. Но така  ли е това сега, когато местното население на много европейски страни буквално се изражда под игото на новите морални ценности и експанзията  на бежанците? Имаме значително по-нисък жизнен стандарт, отколкото в Западна Европа. Изглежда, че у нас се тества един метод за намаляване на населението - бедност, а те имат друг - толерантност.   В Германия, например, бежанците получават жилище безплатно, плащат се добри обезщетения, а на мъжете се дават купони за бардак. На всички, женени и неженени. Никой дори не се опитва да ги принуди да работят. Напротив, създават се условия, за да не искат да работят!   Местните жители са принудени да напуснат собствените си градове, бягайки от неприятен квартал. И не само етническите германци, но и представители на други националности, живеещи в Германия от 20-ти век.   На фона на днешните бежанци отношението на местните германци към коренното население (които са пристигнали през последните 30 години) се е променило драстично. Всички мразят бежанците, въпреки че това е строго забранено. Мнозина (германски граждани) са убедени, че Германия (като страна) няма да просъществува  дълго време.   По-младото поколение умишлено се превръща в толерантни „зеленчуци“. Нивото на образование в обикновените училища е много ниско, но сега всяко училище има три тоалетни, мъжки, женски и за транссексуални хора.   От началните класове преподават сексуално образование, където обясняват тънкостите на сексуалните отношения (и не само между хората), за което са  екзекутирали в минали времена (и в страните, от които се приемат бежанци,  все още  екзекутират).  
image


Новото правилно поколение Децата могат да избират пола си.   Днес той беше обиден от татко и реши да стане момиче, утре ще му омръзне да носи момичешки дрехи и отново ще се преоблече в момче.   Основното тук не е свободата на избор или толерантността към сексуалните малцинства, а формирането на отношението на хората към това, разбира се, нормално явление!   От училищата децата носят „учебните помагала“ - дилдо и други секс играчки - издадени им за домашни задачи, детето трябва да знае какво да пишка и как да ги използва правилно.   Нали разбирате - децата не са принудени да учат теория не от снимки, а да практикуват! Новите поколения умишлено свикват с „третия пол“, към факта, че това е нормално - в реда на нещата.   Затова бежанците не бързат да се социализират, те гледат на цялата тази европейска „цивилизация“ с неприкрито презрение и искат само едно нещо -  тези изроди да ги пазят и обслужват толкова дълго, колкото е възможно.   Практик-созерцатель



Гласувай:
3



1. mihala - Здравей,
11.03.2020 07:37
Тази тема се разглежда и прилага по различен начин. Още по времето на соц Германия беше на друго ниво на развитие. Докато при нас децата с един родител бяха цаклеймявани с думата копелета ,при тях своободното отглеждане и гражданското съжителство се приемаше за нещо нормално. Така че, не би следвало да слагаме и празници, и делници под един похлупак на джендърство. Докато нямаме християнски ценности няма да можем да отсяваме добро от лошо,правилно от неправилно, а ще се лутаме в лабиринта на неизвестността. Приятен и весел ден.
И все пак да има задъжки не е от най-лощите виждания за правилен живот, а прекаления светец и Богу не е драг.
цитирай
2. elenkokoschkov - УЖАС!!
11.03.2020 10:13
:):)!?!
цитирай
3. radostinalassa - 1. mihala
11.03.2020 14:26
Това е цулунасочен план на сатанистите за намаляването на броя на хората. И то на тези , които са европеиди. Другите си се размножават в геометрична прогресия.
В Източна Европа и РФ не приемат Истанбулската конвенция и съответно ни държат в бедност. Също така ние запазваме сламянските си езици, което не им се нрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13135869
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години