Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2020 20:59 - Китайците не влизат в контакт с местното население, тъй като е забранено
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой внушава на гражданите на Русия, че китайците отдавна са овладели и населили Далечния изток. Ще ви кажа защо това е сляпа лъжа.       image





Не веднъж ми се е налагало да споря и да доказвам в коментарите под различни статии, че китайците не живеят в Далечния изток, а тези, които са там , са само малък брой сезонни работници.   Повече от сигурен съм, че 90% от коментаторите никога не са били в Далечния изток. Но какво има там в Далечния изток.   И така, кой казва това? Това са жертвите на украинската пропаганда, пропагандата на Навални, и просто наивни граждани на Русия, които вярват на всичко изброено , въпреки че  никога не са били и в Далечния изток. Тези хора сляпо лъжат, но нашите сляпо вярват.   Живеещите в Далечния изток остават в недоумение, какви  китайци, къде са? Попитайте всеки жител на Далечния изток, 90% от адекватното население, той ще ви отговори, че ние нямаме китайци. Но все пак има 10% от коренното население, което никога не е напускало града си, вярващо повече в украинците, първичните и други, хора, които никога през живота си не са били в Далечния изток.   Аз самият живея в Далечния изток, границата с Китай е само на 70 км. И така, колко китайци живеят тук? Като цяло, не познавам нито един китайски гражданин с руско гражданство, нито един китайски собственик на руски жилища. Това е само на територията на 3 близки области в северната част на Приморския край.   Китайци се виждат във Владивосток и Хабаровск, но уви, това са само туристи. Виждал съм  китайски работници в полетата, техните будки и баракиэ са разположени зад селата. Само мъжете идват на сезонна работа, работят 6 месеца на сеитба и други различни сезонни работи за 20 000 на месец и заминават за Китай, всяка година идват нови работници. Те не влизат в контакт с местното население, тъй като е забранено. Някои, като са видели руски човек за първи път, не се колебаят да се взират и да го  разглеждат по всякакъв възможен начин. Защото те идват от отдалечени китайски села, където белите хора са рядкост.       Също така китайските предприемачи идват да купуват мед, кедрови ядки, плодове и така нататък, оставяйки много пари на местното население, върху което се издържат цели села.   Ще ви разкажа повече за кедровите орехи. През 2018 г. цената на кг шишарки  достигна 215 рубли, а ядките (след обелване ) 650 рубли. На тази цена обикновено селско семейство с трактор и количка може да спечели до 1 милион рубли за 2 месеца, октомври и ноември. Струва си да се има предвид, че през сезона на прибиране на реколтата човек може да събира до 20 торбички с шишарки или 400 кг на ден.  

image




Наред с орехите, китайците купуват мед от липа, плодове, от лимонена трева и т.н.   Поради това почти всяко селско семейство в северната част на Приморието и в южната част на Хабаровска територия има 2-4 автомобила.   Е, да се върнем към темата за заселването на Далечния изток от китайците. Защото често в коментарите те пишат, че китайците са купили всички гори и полета. Твърди се, че те създават контролни пунктове и не пускат местното население в гората, изсичат тайгата и тровят нивите ни с различни химикали.   Всичко изброено отново е лъжа. Само руски работници секат дърва и то за добра такса от 60 000 до 120 000 рубли на месец.   Никога не съм срещал китайски контролно-пропускателни пунктове в гората и ако имаше такива, те скоро щяха да престанат да съществуват.   Що се отнася до нивите, може би някъде е имало единични случаи, но ние не сме имали, колкото и да са  отровени, все пак до края на годината тя е обрасла с пелин и друга растителност.   Китайците дават работа на местното население. Въпреки факта, че плащат своите 20 000 на месец, (за работа) руснаците получават 40 000 рубли. За по-малко пари нашите хора не ходят на работа, защото в нашите не многобройни ферми плащат 60 000 на месец за същата работа.   Китайците не са в състояние да се заселят и развият Далечния изток поради нашия специален манталитет. Далечният изток не толерира конкуренцията и е по-строг в действията и изявленията си, отколкото например жителите на Кубан. Кой пусна всички и всичко в, например, арменци.   Нека продължим статията със сравнение. В сравнение с китайците, имаме много повече украинци в Далечния изток, повече от 100 000. За по-добро сравнение само 10 000 китайци живеят в цяла Русия, от които по-малко от 500 са в Далечния изток.   По-правилно е да се каже, че „Далечният изток е населен от граждани на Украйна“, които тичат при нас в търсене на по-добър живот от китайците, които живеят по-добре от украинците. Само през 2015 г. над 10 000 украинци са избягали от далечна Украйна в Далечния изток.   Не ми вярвате? Елате от вашата Украйна и гледайте. Същото важи и за диванните специалисти от нашата страна.   Далечният изток е в 85% населен от руснаци. От 6 милиона население имаме повече от 5 милиона руснаци, 400 000 якути, 100 000 украинци, 60 000 корейци. 
Никой не ни заселва, всичко у нас е добре и ще бъде още по - добре.
Ваш любимий автор:



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13354387
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК