Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2020 20:53 - Защо има такава бедност в „богата” Америка, която отдавна е изкоренена в „бедната” Русия?
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 955 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Съединените щати се считат за толкова богата държава, че нейните власти лесно биха се справили с бедността и мизерията, които преобладават по улиците на американските градове. Но по някаква причина изглежда, че тази държава не е никак богата и тя просто няма пари за решаване на вътрешни социални проблеми.   image

Това не е в Русия през „кратките 90-те“, а в САЩ днес Когато  включвам телевизията в  една от нашите либерални програми, постоянно се натъквам на твърдения, че Русия е много бедна страна и повечето руснаци просят и гладуват. Има някои таблици и графики, които съдържат информация, че доходът на глава от населението Русия отдавна е паднала под този на  Латинска Америка и е някъде на нивото на Африка. Освен това всички тези изчисления изглеждат доста красиви и убедителни.image

image
image


  image  
image
Можете ли да видите това по улиците на руските градове дори теоретично? А в Америка това е норма Не е ясно обаче всичко това. В края на краищата не живея в Латинска Америка и не в Африка, не знам какво е положението с бедността и глада, но не виждам никаква бедност и глад по улиците на руските градове. Дори съм бил в малки градове във вътрешността на страната ни - и има нещо, което няма ниски доходи на глава от населението. Нещо повече, дори с времето на „добре нахранения СССР“, визуалната ситуация се е подобрила многократно - имам възможност да сравнявам.     Тази снимка е направена някъде в Бостън, според надписа в източника. Американски бездомници се настаниха за през нощта Като цяло нашите либерали се опитват да ни налагат всякакви лъжи. Предполагам, че самите те живеят добре, съдейки по наситените им лица. Изглежда, че те ни разказват какво наистина се случва в тяхната любима Америка, която те непрекъснато цитират като пример.     Това са къщите, в които живеят по-богати американски бездомници. По-бедните просто живеят в хладилни кутии Никога не съм бил в Америка, но благодарение на интернет има възможност да разгледам вътрешния живот на САЩ и да видя как живеят американците, граждани на най-богатата държава в света.     И това е някъде в Лос Анджелис И е доста изненадващо да открием в Америка просто огромен брой просяци и бездомници, които изобщо нямаме в Русия. По-скоро ги имахме през „елегантните 90-те“, но днес този въпрос вече е практически решен, поне те не се носят по улиците на руските градове. Но в Америка те не просто плават, а живеят по улиците, създавайки свои конгломерации. Откъде идват и защо „богата Америка“ не прави нищо ?





  Под моста в Сан Франциско се формира поста за американски бездомници, които мигрират из страната в търсене на по-добри места Няма да се размивам с цифри, които биха могли да определят нивото на бездомност и бедност в Съединените щати. Само гледам снимките и се чудя защо американските власти не се борят с тази социална развратност, отдавна изкоренена в „обеднялата“ Русия?    


Тази снимка е направена някъде във Филаделфия.  
image



Бих имала такова луксозно одеяло!

image



Още една снимка от Бостън, съдейки по първоизточника. Въпреки това, дори в този северен град през зимата, температурата на въздуха е лятна според нашите стандарти. Още една снимка от Бостън, съдейки по първоизточника. Въпреки това, дори в този северен град през зимата, температурата на въздуха е лятна според нашите стандарти.  

image


Бездомник пътешественик в богата Америка



Гласувай:
3



1. zaw12929 - Защо има такава бедност в „богата” ...
01.12.2020 21:33
Защо има такава бедност в „богата” Америка, която отдавна е изкоренена в „бедната” Русия?
БОГАТИТЕ НА АМЕРИКА ИЗСМУКВАТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА ДОБИЯТ ТОВА ИЗЛИШНО БОГАТСТВО, ЗА СМЕТКА НА ТОЛКОВА НЕЩАСТНИ АМЕРИКАНЦИ- КОИТО ИМАТ НЯКОЛКО РАБОТНИ МЕСТА И АМЕРИКАНСКА МЕЧТА.
цитирай
2. andrei - Това е самата истина!!!
02.12.2020 07:17
А митът за богатите американци рухна много отдаввна!!!
цитирай
3. kolevdobri - Добри Колев
02.12.2020 09:27
Снимките са факт. Неоспорим. Каква е обаче действителността. Тя трябва да се усети "на място". Бях в САЩ през 1995г., в продължение на 14 дни. Разглеждах част от Западното крайбрежие в качеството си на икономист, социолог, пишман политолог и в същото това време, занимаващ се с източни практики. Направиха ми впечатление просяците. Пластмасова чашка за сок, поставена пред мен. Не те гледа в очите. Ако пуснеш нещо, благодари. Предимно чернокожи. Америка става социалистическа. Много хора вече отказват "да се напъват". Защо да го правят, като има безплатна храна и други благинки. Близо 50 милиона са на безплатни купони за храна. В ТАЗИ СТРАНА, САМО МЪРЗЕЛИВИТЕ И БЕЗДАРНИТЕ НЯМАТ РАБОТА. През 1986г. живях в СССР в продължение на малко повече от 3 месеца. Европейският Север. Зад Полярния кръг. Децата питаха дали асфалтът се яде, а жените се продаваха за една консерва. В същото време са ми предлагали 2 тона нафта за една каса водка и след като разбра, че няма сделка, изсипа нафтата в блатото. В разговор пред хотел "Космос" в Москва, руснак ме попита, дали има страна в света, където се живее по-хубаво от СССР и дали има кола в света, по-хубава от "Волга". Сега разбира се е по-различно, но статистиката отчита над 20 000 000 руснаци, живеещи зад прага на бедността. Въпреки това, индексът за правене на бизнес за Русия е много по-благоприятен, в сравнение с нашата страна. За Русия е 28, а за нас - 64. Дори определено една тоталитарна страна е по-добра в това отношение от нас. Благодаря за статията.
цитирай
4. radostinalassa - 1. zaw12929
02.12.2020 15:25
Така е. Средната класа намалява заради алчността на глобалистите. Като прибавим и негрите, които се отглеждат от белите, а страдат от престъпността им.
цитирай
5. radostinalassa - 3. kolevdobri
02.12.2020 15:27
И тук просят главно черните. Това им е вродено качество. За тях е по - характерна и проституцията, и кражбите. В руския север сигурно е имало много ескимоски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13142219
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години