Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2022 20:18 - Украинските въоръжени сили започнаха да минират плажовете в Одеса – достъпът до минираните плажове не е ограничен нито за деца, нито за възрастни
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Богомил Бонев: Току що гледах видео с интервюта с „мъртвите“ 13 граничари от малкото островче. Зеленски ги награди посмъртно с медали като герои на Украйна, защото не са се предали на руснаците.

Оказаха се живи и здрави в Севастопол. И са 82-ма.

Нещо повече! Оказа се, че изявлението на Зеленски е записано предварително. И чудовищното е, че украинската страна е решила предварително да ги убие, и да ги обяви за „герои“.

И момчетата осъзнават това.

Няма по-мръсна страна от тази на фашистите в Украйна.

/Поглед Инфо/ Украинските медии съобщават, че руски самолет, вероятно боен, е бил свален над Киев. Появява се видеозапис на горяща къща, върху която са паднали фрагменти от свален обект. По-късно съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи на Украйна Антон Герашенко заявява, че над Киев украинските военни са свалили не самолет, а ракета "Калибър" и ракетни фрагменти са паднали върху жилищна сграда. Предполага се, че целта на ракетата е сградата на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна и комуникационния полк, а не градските блокове, но в Киев успяха да разтръбят, че Русия бомбардира жилищни сгради.

След изявленията на Зеленски за руските бомбардировки на градове украинските военни започнаха да разполагат зенитни оръдия в близост до жилищните сгради. Видите ли, ако нещо се случи, тогава Русия е виновна. Появи се видео от Харков, където се монтира реактивна система за залпов огън ... точно под прозорците на жилищна сграда в центъра на града!

Друг пример. Украински канал в “Телеграм” говори за украински пилот, който вече е спечелил шест победи във въздуха. Пуска се видео, за да разсее всички съмнения, но това е видео... от компютърна игра.

Или в мрежата се появи видео от украинските военни с предполагаемо ликвидирани руски диверсанти, които, без да се крият, се спуснали със самоходна ПВО-система „Стрела-10“ през жилищните райони на града, плашейки жителите на града. На видеото няма лица или идентификационни знаци на убитите. Твърди се, че това са били руснаци, облечени в униформата на украински военни. „Да извършиш саботажна атака с такава машина е като да караш колело на пързалка. Много съмнително видео. Информационната война е такава“, коментира в отговор каналът “Ридовка” в “Телеграм”

На 25 февруари заместник-министърът на отбраната на Украйна Анна Маляр съобщи, че руските войски са достигнали подстъпите на Киев, но според нея все още не са стигнали до столицата. В опит да забавят напредването на руските войски, въоръжените сили на Украйна започнаха да взривяват мостове в покрайнините на Херсон, Харков и Киев. В същото време украинските власти раздават стрелково оръжие на гражданите в Харков и Киев.

Междувременно украинските въоръжени сили започнаха да минират плажовете в Одеса, без да предупредят местните жители, които заснеха на видео действията на украинските военни. Както следва от коментара, достъпът до минираните плажове не е ограничен нито за деца, нито за възрастни. Одеситите, които заснеха това видео, не се срамуваха да използват изрази, отправени към техните военни.

ПКПетков смело заяви, че ще помогне на Украйна военно!!!! Каквото и да значи това!

На 25 февруари следобед в Киев се виждаха тълпи от хора, които не бяха допуснати във влака за Лвов. Полицията отблъсна паникьосаните киевчани, те не можаха да напуснат града и се върнаха в метрото, което служи за укритие.

Късно вечерта на 24 февруари Владимир Зеленски предупреди жителите във видео съобщение, че „вражески диверсионни групи“ са влезли в Киев, който е тяхната първостепенна цел. Но самият президент, според някои източници, вече го е нямало в града.

Превод: В.Сергеев



Тагове:   клипчета,   укри,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13280012
Постинги: 11654
Коментари: 18464
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК