Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2022 23:20 - Първо всемирно служение на празника Шатри на Рила планина
Автор: blagovesteliseev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5500 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Шатри е един от празниците, които Божият народ трябва задължително да празнува. След Голгота празниците и служенията на стария, плътски Израил вече нямат духовно значение. Духовният Израил – християните – не празнуват този празник. Възстановяването на този празник става едва по времето на Съда, когато се формира и трети, духовен, съдебен Израил. Празнуването на шатри има духовно значение само за хората, които приемат Съда и очакват възкресението. Първите шатри са празнувани през 1961 г. ТЕ задължително се празнуват на Рила планина.

 

ОБЯСНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕТО НА ПЪРВИ ШАТРИ.

СВИДЕТЕЛСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ. ОТВЕТЪТ ОТ НЕБЕТО. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

Днес се пристъпи към изпълнение на служение първо всемирно църковно, навлязло в чина си на Първосвещеник.

Събота свята – сутришен молитвен страж, 9 часа. Ний сме на върха на планината. Слънцето грееше, птичките пееха единни и се принесе молба за целокупността земна. Прие се ответът като награда над цялата Земя като Късна Роса в есента. Също ни се заповяда от днес първо всемирно църковно постановление, в което ние приемахме благословение Божие и навлязохме в празника ”Шатри”, който остава до края на века, до Архангелска тръба за народа Божий като велик празник на Шатри, като победен празник на Христа като неръкотворен шатър. Също се извърши едно малко служение. Всички взехме в ръка в ръка по едно камъче, представящо фауна и чрез тях се показваше милост в изпълнение на камъните Авраамови. Но същевременно се опрощаваше всяка душа, която им се кланяше в своето незнание. Нейната вяра се вменяше за вяра спасителна чрез Господа Исуса. Но фигурките оставаха мъртви предмети – камъни Авраамови: рибка, елен, сърненце, кученца, слонче и др. Те бяха назовани камъни и обезличени като фигурки, за да намери спасение невиновният по незнание.

Наистина, голяма беше милостта на живия Бог над флора, фауна и човек и таз голяма любов на Всевишния Творец трогваше душата човешка. Бог по най-необикновен начин на действие в изпълнение приключваше Своите съдби сред Земята. И това става когато човекът едва не се срамуваше и страхуваше да изрече името на святия Бог.

О, Нему хвала да е вечна, царство и държава безконечни за таз милост над целокупното Негово създание от Начинание – Адам до последния Йоан.

Хвала, чест Нему да е во век веков. Амин!

(Първи празник на народа в Шатри! Шатри! Шатри!)                       29.08.1964 г.

Молитствам ден и нощ да помогне милостивият Бог да стигнат Земя тез Късни Роси и подобно на руното Гедеоново да я оросят и освежат! Амин!

След голямото благословение на трапезата Божия Всемогъщият Бог в Дух на истина чрез Святия Дух ме предупреди да застана, защото има да върши знамения. Призована бях да предупредя народа Божий в изобличение, което ми беше много трудно, защото напоследък народът Божий охладня. Но имаше и пламенни факли на готовност за жертва пред Небето. А в същото време ни бе отнето и преломението – аз страдах духом, но коя бях аз, да съдя милостта на живия Бог? И след заставане, Всемогъщият изяви Своята воля и цел за всичко, като с това ни нудеше да поревнуваме и застанем още по-пламенно в служение и наистина наново пак бяха поканени пет блюда на почетна употреба, тъй като сега изискваше свидетелствено изпълнение на взаимна любов и уважение.

Ние бяхме всички наедно с първосвещеника единни и духом сплотени в любовта и истината. Минаха няколко месеца от стоенето ми в строга диета, наподобяваща строг пост – без животинска храна бях досега, но отсега навлязох и без растителни мазнини. И тъй, изиска ми се четиринадесет дневен съвършен пост пред Небето, защото идеше голямо благословение като велико знамение. И наистина верен е Верният за верните.

Всемогъщият Бог ми изяви, че иска да се явим всичко седем души в служение пред Небето: Пет църковни разумни сетива, двама стражи и свещеникът Господен, всичко – осем души. Но изискано ни бе не само да принесем ухание пред Небето за настоящите, но и за миналите и бъдещите съдби. Целта на Всевишния беше да се представи от Всемирното църковно служение чрез блюда на почетно употребление ухаеща хвала пред Небето за всички минали съдби на целокупното изкупление от Адама, Ноя, Авраама – две ерни заветни времена от сянково служение и Същина до Скончание, в изпълнение на Йоановото Откровение чрез блюдата за почетно употребление на Дух Святи, тъй като Всевишният приемаше хвала за всички родове в миналото от живите съсъди, които ги представяха в Скончание пред Съда велик.

Уханието на флора се явяваше чрез цветята в свещени приноси пред Небето. А фауна – чрез песните на птиците крилати в хвала на Твореца. Но трябваше да се представи и самият Вожд на Израил, Който лично подемаше като Вожд Израиля. Той навлизаше в нов чин на Небето, като заемаше мястото на падналия войн Люцифер. Но Отрядът Му свещен, с който воюваше на Земята, това беше свещеният чин, който навлезе в първосвещенство в царско удостоение на Вожда си Христа, който навлизаше в победи на царство и господарство за бъдеще. Тук служението на църквата, водено предимно с блюда на почит, и то приемаше чин в царско удостоение. Ние всички бяхме убояни поради голямото служение и се готвехме с голямо усърдие. Но пред нас стоеше неизвестността за изпълнение на служението. И ето яви се денят 29.08.1964 г. Ние като една душа се явихме на планината с ухаещия принос в ръка, който се принесе пред Небето от първосвещеника. Цялата група беше в пост, прошение и молба непрестанно цели три месеца (така винаги се приготвяхме за служение).

И яви се сила на изпълнение в свещено служение от всемирния страж, представен пред Небето – това бяхме шест жени и двама мъже. Това служение се вменяваше за всички служения от църквите, които отдавна бяха отхвърлени чрез Съда велик.

На тях им бе минало благодатното време, подобно на Израил, макар че те бяха в служение, неприето от Небето. Стражевата група представяше всемирното църковно служение, изведено и формирано извън всяка църковна стреха. Тогаз на планината Всемтъщият Вседържител се яви със сила на Святия Дух чрез Глас на съдебно разрешителната власт и ни благослови свише, което благословение прилагам, макар и кратко да е, то е все пак ясно и разбрано. То предава една бледа ивица или оттенък от величието и силата на същността, която мина като светлина от могъщия извор на бликащата струя, която едва успях да приема. Блясъкът на изпълнението небесно е неописуем, явен като видение чрез Глас на небето. Но все пак благодаря и за тез бисери на Късни Роси, капки дъждовни от тих напоителен дъждец от Небето. Поклон и хвала пред Трона велик на Всемогъщия Творец, Законодател и Съдия на прашеца земен и Земя. Нему слава, Нему почит и хвала да е во век веков и Царството Му безконечно да е завсегда. Амин!

29.08.64 г., на планината

Молитствам ден и нощ пред Небето дано тез капки дъждовни на Късно оросение, подобно оросеното руно Гедеоново приети първо от стража, а след това от земята, да просветне лъчът на Светлината за небесното изпълнение. Амин!



Тагове:   Шатър,   христос,   шатри,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - blagovesteliseev,
25.06.2022 09:33
Да не би да има грешка? Вместо "Вожд на Израил" да е Вожд на Българите.
цитирай
2. blagovesteliseev - Няма грешка, но грешката е вярна
28.06.2022 10:50
Здравей, Краси,
Няма грешка, защото откъсът е Божие Слово. Така е казано - така е записано.
А е вярно, защото Израил е променливо понятие. Има три Израиля, така да се каже. Първият е плътският, плътските евреи, които приключиха службата си като убиха Исус на Голгота.
Вторият Израил е духовен - това са християните, хора от всички нации, езици и раси.
Третият Израил са християните с благата съдебна вест, че Съдът е приключил, светлината е дадена в България и скоро ще дойде хубавото. За момента всички от третия Израил са българи. България е избраната страна за последното време.
цитирай
3. elizabethborislavova - Защо на Рила?
30.06.2022 15:28
На Витоша не може ли? Или на морето?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 231261
Постинги: 69
Коментари: 210
Гласове: 1800
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031