Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2022 14:15 - Това е обещаваща индустрия за богати дебелаци като Бил Гейтс и сър Ричард Брансън, които ще станат още по-неприлично богати, отколкото са
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.07.2022 14:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Фалшивото месо, отглеждано в лабораториите, може да направи инвеститорите богати, но е кошмар за човешкото здраве

Петък, 01 юли 2022 г. от: Итън Хъф   https://citizens.news/634653.html     (Natural News) Входните материали, използвани за производството на клетъчно култивирано „месо“, което изобщо не може да се нарече месо, са толкова неизвестни по отношение на ефектите им върху човешкото тяло, че наистина е престъпление срещу човечеството   постепенно да си проправят път в хранителните доставки.
  В момента фалшивото месо е достъпно само за потребителите в Сингапур.
Но има ефекти, които могат да го вкарат в кутиите за месо в Северна Америка и другаде в недалечното бъдеще, което тревожи Майкъл Хансен, старши научен сътрудник в Consumer Reports.
  За разлика от фалшивото месо, предлагано от компании като Impossible Foods, лабораторно култивираното месо включва използването на биоинженерни протеини за изкуствено индуциране на недиференцирани животински стволови клетки , които да се диференцират в мускулна тъкан.  
„Това се прави във  вани за биореактори, подобни на тези, използвани за производство на бира“, обясни Марта Розенберг, пишеща за Defender.  
Това е обещаваща индустрия за богати дебелаци като Бил Гейтс и сър Ричард Брансън, които ще станат още по-неприлично богати, отколкото са, благодарение на доходоносни инвестиции. Но това е кошмар за човешкото здраве, тъй като никой не знае какво всъщност прави лабораторно култивираното месо на тялото.  
За да се направи лабораторно култивирано месо, каза Хансен, рекомбинантни или манипулирани ДНК сегменти трябва да бъдат вмъкнати в биопсираната плът на животни. И крайният продукт всъщност никога не е бил тестван за хранително съдържание, тъй като академиците никога не са получавали нито една проба за тестване.
„Това предполага проблеми зад кулисите“, каза Хансен. „Съмнявам се, че тази технология ще работи.“   Brighteon.TV
Няма да остане нищо естествено, след като тези демони приключат с подправянето на цялата храна Единствената причина дори да се прави фалшиво месо като това е, че една по-малка група хора може да стане богата или по-богата на гърба на „безполезните ядещи“, които „елитът“ смята за незаслужаващи истинско месо.
  Докато останалите от нас похапват щурци и брашнени червеи в най-добрия случай – и лабораторно култивирано месо в най-лошия – горната група ще бъде в  изискана трапезария на истински пържоли, взети от истински животни, както природата е предвидила.   Начинът, по който те го брандират официално обаче, е да твърдят, че лабораторно култивираното месо е „чудесно за околната среда“ и ще помогне да се спре „глобалното затопляне“ и „промяната на климата“.  
Точно като генетично модифицираните организми (ГМО), лабораторно култивираното месо също е патентовано нещо, което е собственост и е патентовано от частни корпорации, а не е достъпно за широката публика като истински семена на растения и истински животни.   Най-малко 70 различни компании се опитват да навлязат в бизнеса с лабораторно отглеждано месо точно в този момент.
И много други, ако видят достатъчно потенциал за доларов знак, вероятно също ще се натрупат.   Наистина смущаващата част от всичко това е лекотата, с която тези компании вероятно ще могат да пуснат продуктите си на пазара, като се има предвид как Администрацията по храните и лекарствата (FDA) е напълно компрометирана „заловена“ агенция.
  Вероятно след като култивираното в лаборатория месо е готово за голямото време, FDA бързо ще го пусне на пазара по своята програма „Общопризнато като безопасно“ (GRAS). Това каза Том Нелтнер, директор по политиката за химикалите във Фонда за защита на околната среда (EDF).  
„Съгласно програмата“, обясни Розенберг, „една компания просто казва на FDA, че нейният продукт е безопасен, въз основа на собствената документация на компанията и заобикаля процеса на обществен коментар.“  
Neltner би предпочел такива продукти да бъдат одобрени с помощта на „петиция за хранителни добавки“, която включва „право на оспорване“. Но времето ще покаже как FDA се справя с тази нововъзникваща индустрия.
  „Не бих докоснал тази фалшива глупост с трифутов стълб“, написа коментатор в Defender. „Отрова точно като ударите. Не, благодаря, предаваме и двете.“   Повече свързани новини можете да намерите на FrankenFood.news.


Тагове:   дебелаци,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13338874
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК