Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2022 16:28 - На вниманието на ваксинираните макаци
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 294 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2022 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С други думи, вече е твърде късно за хората, които са си направили ваксините и вече са стерилни, или които сега са в процес на развитие на индуциран от ваксини СПИН (VAIDS).


 Сега повече тайванци умират от covid ВАКСИНИ, отколкото от самия covid... което означава, че Big Pharma е по-опасна за Тайван от ККП Сряда, 10 август 2022 г. от: Итън Хъф   https://citizens.news/646122.html     (Natural News) Кратък клип от новините на China in Focus предполага, че повече хора са починали в Тайван от „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (Covid-19), отколкото от самия предполагаем „вирус“.
  Трябваше да използваме архивирана версия на клипа, тъй като оригиналната публикация в Twitter беше или премахната от платформата Big Tech, или изтрита от оригиналния пост, но 32-секундната моментна снимка включва репортер, който заявява:   „В Тайван броят на хората, умиращи след [ваксината], надвишава броя на смъртните случаи от самия вирус.“  
Това е доста ясно признание, че нещо не е наред с кампанията за масово инжектиране. Ако повече хора умират от „лечението“, отколкото от „болестта“, вероятно е време да спрем и да направим инвентаризация на ситуацията.  
Откакто ваксините срещу грип Fauci бяха въведени за първи път в рамките на операция Warp Speed, раждаемостта в Тайван и много други места рязко спадна. Това е друг основен червен флаг, който заслужава внимание.  
Освен ако Тайван не иска да продължи да губи населението си – и може би това е действителната цел – тогава вероятно трябва да спре всякакво по-нататъшно управление на изстрелите.   Виждайки как китайският вирус отдавна е изчезнал, освен сред „напълно ваксинираните“, не може да бъде по-ясно, че „лекът“ всъщност е болестта.
  „Това беше планът през цялото време“, написа някой в ​​Twitter в отговор на вече архивираното видео за това как обезлюдяването е истинската програма зад инжекциите.   „Защо тези удари не са извадени от пазара?“ попита друг.   Brighteon.TV
Как е възможно някой все още да се хваща на измамата с инжектирането на covid? Много други се подиграваха на идеята, че убожданията са „97 процента ефективни“ или каквато и да е последната цифра от Big Pharma.
Казват, че ползите от ваксините надвишават рисковете, но къде е доказателството?
  Ако Тайван е тестов случай, тогава всичко, което ни е казано за изстрелите, е невярно. Тази страна е една от най-тежко засегнатите, що се отнася до неблагоприятните събития, свързани с инжекциите, и въпреки това инжекциите продължават да се прилагат на обществеността.
  „Това може да се опише като „невъобразимо“ от гледна точка на вероятността да се случи поради случаен шанс“, съобщи Great Game India за това как Тайван е на път да види събитие от 26 сигма тази година за раждаемостта – вижте нашето по-ранно отразяване за да научите повече за сигма събитията.
  „Илюстрацията на Волфрам-Алфа на вероятността чрез сигма стига само до десет сигма. Те смятаха, че би било безсмислено да показват повече сигми. Освен че в Тайван току-що се случи спад на раждаемостта от 26 сигма.“
  За съжаление на тайванския народ, те наистина нямат голям избор по въпроса за ваксинирането, освен ако всички не се обединят и просто не кажат „не“ на мандатите на своето правителство.
  На този етап обаче това няма голямо значение, тъй като огромното мнозинство от страната – повече от 91 процента – вече се счита за напълно прободено, минус всички „бустери“, които все още могат да бъдат отприщени.
  С други думи, вече е твърде късно за хората, които са си направили ваксините и вече са стерилни, или които сега са в процес на развитие на индуциран от ваксини СПИН (VAIDS).
  „Звучи сякаш намаляването на глобалното население от Бил Гейтс с 15 процента чрез ваксини беше успех“, пише коментатор в Natural News, препращайки към лекция на TED, в която Гейтс се хвали как ако той и неговите приятели „вършат наистина добра работа с ваксините ”, тогава нивата на глобалното население в крайна сметка ще намалеят.
  Ако искате да прочетете повече истории като тази за ваксините срещу грип Fauci, можете да го направите на ChemicalViolence.com.


Тагове:   макак,   Коко,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - Това е добро
11.08.2022 16:30
По - малко макаци, повече умни българи. А СПИН - а е за тъпите макаци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13134768
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години