Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2022 17:10 - Процесът е много подобен на неправилното нагъване на приони, което може да доведе до състояния като болестта на Кройцфелд-Якоб - болестта на евреите
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.09.2022 17:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Проучване на NATURE потвърждава: Тройно ваксинираните развиват съсиреци, свързани с „дълъг ковид.
Четвъртък, 01 септември 2022 г. от: Итън Хъф  
https://citizens.news/652050.html   Изображение: Проучване на NATURE потвърждава: Тройно ваксинирани развиват съсиреци, свързани с „дълъг ковид“ (Natural News) Списание Nature публикува нова публикация, подчертаваща епидемия от „дълъг ковид“, която засяга тройно ваксинираните.  
Хора като Лара Хоторн, британска илюстраторка, която си направи три инжекции и се „чувства доста защитена“, сега страдат от странни заболявания, свързани със съсиреци, причинени от инжекциите.
  Хоторн каза на Nature, че е болна от месеци с различни „често инвалидизиращи симптоми“, включително постоянни болки и шум в ушите, задръствания, главоболие, световъртеж, сърцебиене и мускулни болки, за да назовем само няколко.
  Много дни Хоторн се чувства толкова отпаднала, че едва може да стане от леглото, за което лекарите й обвиняват „дълъг ковид“, за разлика от ваксините, които е получила. (Свързани: Съпругата на Тони Фочи Кристин беше тази, която дърпаше конците, за да накара децата да бъдат включени в опити за инжекция със съсиреци.)  
Уплашена от това колко малки кръвни съсиреци в цялото тяло често са виновни за дългите симптоми на covid като тези, Хоторн се обърна към лекар в Германия, който специално лекува хора като нея, използвайки разредители на кръвта и процес от типа на диализа за филтриране и пречистване на кръвта .  
Тъй като сега има толкова много хора, болни и умиращи от инжекциите, Хоторн все още не е получила отговор.
Очевидно има списък с чакащи, дълъг цяла миля с имена на хора, които са приели инжекциите, смятали са, че са „защитени“ и сега страдат ден след ден от всякакви болести.   „Не искам да чакам за здравето си, когато се чувствам толкова ужасно“, оплака се Хоторн на Nature.
  Brighteon.TV Колко дълго науката ще бъде „объркана“ от това, което очевидно са нежеланите реакции след инжектиране?
Съобщава се, че изследователите са „объркани от дългия ковид“, защото не могат да разберат какво го причинява – тъй като отказват дори да обмислят възможността вината да е ваксинацията.
  Все по-голям брой хора, които са приемали инжекциите, изпитват непрекъснато нарастващи съсиреци в тялото си, които забавят и спират кръвния поток, което в крайна сметка води до смърт.
  Има дори движение в Twitter, наречено „#teamclots“, което повишава осведомеността за проблема, но разбира се отрича слона в стаята, известен като инжекциите, които са единствената логична причина за тези съсиреци.  
Някои отчаяни хора прибягват до свои собствени лекарства за тези съсиреци, на които научните среди вече крещят спрете! тъй като се предполага, че подобни лечения са недоказани.
  „Вече имаме малко разпръснати доказателства“, казва Дани Алтман, имунолог от Imperial College London, относно така наречения дълъг ковид. Алтман, подобно на колегите си, няма да посмее да извика джабовете.
  „Всички се борим да се опитаме да го обединим в някакъв вид консенсус. Толкова сме далеч от това. Много е незадоволително.“
  Природата все още нарича съсиреците кръвни съсиреци, въпреки че се появиха доказателства, които предполагат, че съсиреците, образуващи се в телата на „напълно ваксинираните“, са метални, наред с други странни, некръвни вещества.
  Сякаш убожданията карат телата на хората да образуват нежизнени съсиреци от чужди вещества, които се съдържат или произвеждат от каквото и да е във флаконите с „ваксината“.
  Под микроскоп Nature признава, че тези съсиреци приличат на „хубава чиния спагети“ с „ужасен, мръсен и тъмен“ външен вид, „какъвто може да получите, ако сварите спагетите наполовина и ги оставите да се слепят“, цитирам Дъглас Кел, системен биолог от Университета на Ливърпул.  
Кел и колегите му са събрали материал, който предполага, че фибринът в съсиреците се е сгънал неправилно, създавайки подобна на лепило „амилоидна“ версия на себе си.   „Ако първият промени конформацията си, всички останали трябва да го последват“, казва Кел, отбелязвайки, че процесът е много подобен на неправилното нагъване на приони, което може да доведе до състояния като болестта на Кройцфелд-Якоб.   Последните новини за ваксина срещу грип Fauci можете да намерите на Vaccines.news.


Тагове:   евреи,   приони,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13323503
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК