Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2022 20:29 - Мъск е изправен пред наказателно преследване за разговор с Путин по телефона.
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 373 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.10.2022 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


  Володя Помогни ни!
Мъск е изправен пред наказателно преследване за разговор с Путин след провала на сателитната мрежа Starlink.  
Иън Бремър, ръководител на консултантската компания за политически рискове Eurasia Group, каза, че Мъск лично му е казал за разговора с Путин.
Бремер свидетелства писмено, че г-н Мъск му е казал, че руският президент е „готов да преговаря“, но само ако Крим остане под руски контрол, ако Украйна приеме форма на постоянен неутралитет и ако Киев признае анексирането на Русия на Луганск, Донецк. , Херсон и Запорожие. Бремер добави, че изпълнителният директор на SpaceX му е казал, че Путин е казал, че тези цели ще бъдат постигнати „без значение какво" и че има възможност за ядрен удар, ако Украйна нахлуе в Крим.
Така че един свидетел срещу Мъск вече съществува, ако желаете, намерете десет Повече ▼.   Илон Мъск отрече съобщенията, че е разговарял с Владимир Путин, преди да публикува анкета в Twitter с предложенията си за прекратяване на руската инвазия в Украйна.
  Преди анкетата Мъск направи изявление, че „Русия се опитва да убие Starlink“ и че „Крим исторически“ е част от Русия, докато Мъск се оплака, че е доставял оборудване на Украйна незаинтересовано и сега трябва да подкрепя Starlink със собствените си пари, последното се опровергава от журналисти в свое разследване.
  След това към Мъск заваляха заплахи и обвинения от цял ​​свят, изброяваме ги по ред:   1. Белият дом заподозря Мъск в заплаха за националната сигурност на САЩ и иска да разследва финансите в неговите проекти  
2. Банките замразиха дълговете на Мъск по сделката за закупуване на Twitter
  3. Говори се за отнемане на Starlink от Мъск и предаването му на Пентагона.
  4. Имаше твърдения, че Мъск е разговарял с руския президент Владимир Путин, за което Мъск също е изправен пред наказателно преследване според американското законодателство.  
Мъск отрече това твърдение:   — Илон Мъск (@elonmusk) 11 октомври 2022 г. No. Говорих с Путин само веднъж и това беше преди около 18 месеца. Темата беше космосът. Той го направи напразно - всъщност той свидетелства срещу себе си (вижте информация за американските закони по-долу).  
По-нататък след сривовете на Starlink и неговите изявления Мъск помоли своите 107,7 милиона последователи да гласуват за начините за разрешаване на войната в Украйна.   Първоначалната анкета на Мъск в Туитър сред потребителите предизвика широка полемика.  
Западни герои на банер в подкрепа на режима в Украйна Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба каза, че „хората, които предлагат Украйна да се откаже от своя народ и земя, трябва да спрат да използват думата „мир“ като евфемизъм, за да „позволят на руснаците да убиват и изнасилват още хиляди невинни украинци и да заграбват повече земя“. ."  
Кулеба Бившият посланик на Украйна Мелник се спусна към откровени обиди и изруга Мъск „Майната му – ето моят много дипломатичен отговор към вас“, написа Мелник в Twitter  
Милър Руският гросмайстор Гари Каспаров нарече туита на Мъск „морален идиотизъм, повторение на пропагандата на Кремъл, предателство спрямо украинската смелост и саможертва“.   В същото време говорителят на Кремъл Дмитрий Песков приветства предложенията на Мъск, като каза: „Много е положително, че някой като Илон Мъск търси мирен изход от тази ситуация“.
  В началото на войната милиардерът стана широко известен в Украйна, след като изпрати няколко от своите интернет терминали Starlink в страната. Впоследствие той беше поканен да посети президента на Украйна Володимир Зеленски.  
Но последните му туитове се отразиха на тези отношения, тъй като г-н Зеленски се обяви против анкетите на Мъск в Twitter миналата седмица.   Американският федерален закон Logan забранява на лицата да извършват чуждестранен бизнес без разрешението или участието на правителството на САЩ.
Този акт е подписан от президента Джон Адамс през 1799 г., но никой никога не е бил подведен под отговорност за това, очевидно Мъск ще бъде първият.
  Така че прогнозите са:  
1. Покупката на Мъск в Twitter е отменена така или иначе  
2. Starlink ще стане собственост на Пентагона  
3. Мъск или ще бъде затворен, или напълно обезмаслена, ще му изтръскат милиардите и ще му отнемат бизнеса. Последното би било най-добрият вариант за Илон.   P.S.
Но Илон Мъск, подобно на Доналд Тръмп, който също е разследван, все още има шансове, ако Републиканската партия на САЩ спечели изборите.
Е, ако републиканците не спечелят, тогава Тръмп ще играе карти с Мъск за купа затворническа супа. 
Патентные Технологии


Тагове:   милиони,   мъск,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13340435
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК