Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2022 17:11 - Най-надеждното НАУЧНО доказателство за Бога. Дори еврейските равини признават този факт
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2394 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2022 17:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Учените са доказали, че има Бог  

    image




Статията предоставя доказателства на съвременната наука, че Бог съществува и че Господ Исус Христос е бил на земята и е бил разпнат.
Но първо искам да подготвя малко читателя. Както си спомняме от училищната програма, инквизицията изгори всички надясно и наляво, кръстоносните походи убиха всички неверници и тези времена бяха наречени Средновековие и изглеждат тъмни, жестоки и не са осветени от наука и постижения.
Въпреки че, ако погледнете какви катедрали са построени по целия свят и какви замъци, тогава без научна основа би било невъзможно да се изградят такива архитектурни обекти. И тогава Ренесансът дойде да замени тези тъмни векове. Когато хората получиха свобода, когато светът блесна с нови цветове.
Но си задайте въпроса за възраждането на какво и какво точно се е променило. През Средновековието възприемането на света се основава на принципа на теоцентризма. Тоест Бог стои в центъра на Вселената и контролира всичко и човек трябва да съизмерва волята си с волята на Господа, изложена в заповедите и коментарите на светците. И така, през Ренесанса езичеството се възражда.
Хората започнаха да разравят паметниците на древния свят, започнаха да намират фрагменти от култура - произведения, сгради, скулптури, мозайки.
И това доведе до хомоцентризъм. Тоест, човек се е превърнал в център на Вселената, което означава, че никой не може да забрани всички желания и всички желания и пороци. Всичко е станало възможно за един човек, по принцип виждаме плодовете на тези разсъждения сега, когато човек каже, че не иска да бъде момче, а иска да бъде момиче или обратното и му се казва, да, няма проблем, имате право на това.
Или едно момче иска да живее с момче, а едно момиче иска да живее с момиче и също няма проблеми.
Няма да има проблем дори ако момичето иска да се омъжи за кон, а момчето за килима на баба си.
Тази идея за свобода е много примамлива и съблазнителна, така че спечели много подкрепа.
Човек може да прави каквото си иска, има илюзия, че няма да има отговорност.
Най-важното е да убедиш човек, че всичко това са глупости, че няма Господ, който да те призове на съд, че животът е мимолетен и ако си стар и болен и не можеш да се надрусваш от живота, защото животът е за млади, здрави и успешни, тогава ще ви направим евтаназия, пак от любов към вас.  


 Композиция Kaemingk комплект Коледна сцена на Рождество Христово 
Цялата тази идея породи такова нещо като атеизъм. Нека да разгледаме по-отблизо кои са атеистите.
По правило това са хора, които са учили в училище, че всичко може да се обясни с наука, че тя доминира над битието и това, което не е обяснено с наука, няма право на живот. Атеистът смята, че е под достойнството му да разбира въпросите на религията, защото всичко е ясно, че всичко това са приказки и няма Бог и не им пука да имат мнение, те трябва да разберат въпроса.
Мнението може да бъде само продукт на анализ, иначе е вкус.
Атеистите дори не знаят какво означава думата атеист, но гордо се наричат ​​такива. Атеистите често казват фразата, че е невъзможно да се докаже съществуването на Бог, също е невъзможно да се опровергае, въпреки че, разбира се, те не знаят откъде идва тази фраза и във връзка с какво се е родила, това е просто красиво популистка фраза.   Приближаваме се до научната обосновка, остава много малко.
И така, нека разберем защо Бог не се показва явно, защо не поразява целия свят, така че всички определено да повярват.
  Първо, показва се. Как си спомняте, че Той раздели Червено море пред евреите и ходеше ден и нощ пред тях, хранеше и наказваше евреите и какво даде това?
Преди Моисей да има време да отиде на планината за плочите, евреите веднага си направиха златен телец и му се поклониха.
  Второ . Само християнството има повече от две хиляди години и през това време милиони хора са станали мъченици в името на Христос.
След това отидете в някой хоспис и говорете с лекарите как безнадеждни хора са били излекувани чрез молитви към Господа, отидете в зоната на СВO и попитайте дали има много невярващи там и те ще ви кажат всичко.
В един добре нахранен свят човек седи и спори, но човек, поставен на ръба, започва да усеща света по различен начин и започва да се надява на нещо съвсем различно.
  На трето място. Бог е дал на хората свободна воля, тоест човек сам решава да върши грях или да не го прави, да прави добро или да не го прави, да вярва в Бог или не. И ако Бог избухне от небето, тогава това ще бъде акт на принуда към вярата, Той няма да остави избор на хората.
Но Той ще направи така и ще повика и най-упоритите, но ще има хора, които дори след като видят признаците на Апокалипсиса в цялото небе, няма да повярват , че става дума за тях.
Тук стигаме до научното доказателство, че Бог съществува, че Христос е Неговият син и Спасителят.  
image


Както знаете, след като Христос беше разпнат, тялото Му беше свалено от кръста и покрито с плат.
След възкресението платът останал в пещерата. Тази тъкан се нарича плащеницата и се съхранява в град Торино, затова се нарича Торинска.
Изводът е, че в продължение на дългите 19 века след разпъването на Христос тя е била съхранявана в различни европейски замъци и ордени и се е предполагало, че това е плащеницата, с която Христос е бил обесен. Но едва в началото на 20 век един фотограф решава да я снима и се оказва, че плащеницата е негативен образ на Христос.
Нещо повече, съвременната наука е успяла да определи какъв вид кръв има върху тази плащеница. Между другото, в края на 20 век дори криминалистите от ФСБ направиха анализ на Торинската плащеница и съставиха подробен доклад, потвърждаващ  със 100% точност.
Но същността на доказателството не е това, а това. ще уловите връзката. През 8-ми век в град Ланчано един свещеник отишъл на службата и си помислил: „Ами ако на Евхаристията хлябът си остане хляб, а виното не се превръща във вино и в каквото и да е тяло и кръв.
Всичко това може да бъде, когато самият Христос направи това, но сега може би това е просто традиция?" С тези мисли той започна да извършва Евхаристията и беше ужасен да види истинската кръв в Чашата и плътта.
С течение на времето кръвта се коагулира в 5 топки, като най-интересното е, че масата на една топка е равна на масата на всички топки. В Ланчано са организирани много научни експедиции, които говорят за едно и също.
Месото, между другото, е част от сърдечния мускул. Интересен факт е, че кръвта и плътта се съхраняват без хладилници и криокамери и не са се разваляли хиляда и двеста години.  
Но най-парадоксалното е откритието на съвременните генетици. Те сравняват кръвта от Торинската плащеница и кръвта от Ланчано и тази кръв се оказва напълно идентична. Смятам, че това е най-надеждното НАУЧНО доказателство за Бог.
Дори еврейските равини признават този факт. Е, за нашите просветени хора, които не искат да се развиват и да научават нещо ново, е много по-приятно да се смятат за примати. Ако не е трудно, можете сами да проверите тези факти.  
Весела Коледа на целия наш Господ и Спасител Исус Христос. Вярвайте в Господ и живейте според Неговите заповеди, тогава животът ще бъде съвсем различен и няма да бъде толкова страшен.   Uazovod Patrick


Тагове:   кръвта,   на бог,


Гласувай:
5



1. radostinalassa - А аз си мислех, че се...
28.12.2022 17:37
отървах от ербините.
цитирай
2. radostinalassa - Фуна ли имаш предвид?
02.01.2023 16:54
А аз визирах тюлена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13332061
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК