Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 17:32 - Уважаеми богоизбрани американци, печатането на пари НЕ може да ви спаси от коронавируса!
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 750 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За Бога, знаят ли поборниците за западните ценности, че в Ню Йорк на медицинските сестри до 22 март НЕ СЕ разрешаваше да слагат маски по време на работата в болниците?

image

Защо?

Защото «причиняват определени проблеми на медицинския персонал», а правата на личността в Америка са на първо място. Може би чрез маските не могат да различават кой се счита за мъж, а кой за жена, а кой за карашик между двата пола.

В горното изречение думата «права» трябва задължително да се отчете като поставена в кавички, защото в Америка правата са толкова права, колко аз съм Мата Хари и Мая Плисецкая взети заедно.

Знаят ли борците за западното величие, че в Ню Йорк — в този много почти 9- милонен град — има пет градски морги с обща вместимост 900 тела?

Морги към частните клиники също има, но те разполагат с капицитет в рамките на по 20-30 тела, а броят на заболелите в щата вече надхвърли 52 хиляди човека.

Знаят ли поборниците, че към моргите в щата и града монтират специални хладилни камери, в които човешките тела се натрупват едно върху друго — като бройлери в пакети за експорт?

С бесни темпове продължават да печатат с нищо необезпечените долари, заводите панически започнаха да произвеждат апарати за изкуствена вентилация на белите дробове, но ситуацията в страната на «неограничените възможности» става все по-зле и по-зле.

Уважаеми богоизбрани американци, печатането на пари НЕ може да ви спаси от коронавируса!

Знам, че сте свикнали всичко да си купувате с пари (любов, работна ръка, политически метреси, разни и разнообразни цветови революции, убийци, дезинформатори, експерти, НПО-та….), но на това елементарно природно създание, наречено коронавирус, НЕ му пука за вашите и за каквито и да било пари!

От пандемията може да ви спаси единствено тоталната медицинска мобилизация, каквато е невъзможно да реализирате в САЩ, защото вие, «неподражаемите», просто нямате нормална здравна система, каквато има например «авторитарният» Китай.

Там, както знаем, държавната власт се грижи за здравето на китайския народ от преди раждането на всяко дете — до смъртта на всеки гражданин.

Т.е. задължителни ваксинации, профилактика, диспансеризация….и т.н.

Това за САЩ си е жив «авторитаризъм», та дори форма на нарушаване на човешките права, защото — от какъв зор, както казват някои дори у нас, ще се подчинявам на здравните власти и ще ме ваксинират, това си било решение на всеки човек…Е, точно така в 21 век ОТНОВО избухна някога унищожената туберкулоза…

Само припомням, че в България от времето на социализма и до днес се извършват следните имунизации:

  • всички новородени се имунизират с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ и срещу хепатит Б до изписването им от родилния дом
  • от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина
  • ако хепатит Б ваксината не е в състава на многокомпонентна ваксина, втора доза се прилага от първия месец и трета доза от шестия месец
  • между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя БЦЖ ваксина след отрицателна туберкулинова проба
  • от тринадесетия месец децата се имунизират с комбинирана ваксина срещу морбили, рубеола и паротит
  • Реимунизации
    • от дванадесетия месец — реимунизация срещу пневмококови инфекции, но не по-рано от 6 месеца след прилагане на третия прием
    • от шестнадесетия месец — реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и хемофилус инфлуенце тип Б инфекции, но не по-рано от 12 месеца след прилагане на третия прием
    • на 6 г. възраст — реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелит
    • на 7 г. възраст — реимунизация срещу туберкулоза на лицата с отрицателна туберкулинова проба
    • на 11 г. възраст — реимунизация срещу туберкулоза на лицата с отрицателна туберкулинова проба
    • на 12 г. възраст — реимунизация срещу морбили, рубеола и паротит и реимунизация срещу тетанус и дифтерия
    • на 17 г. възраст – реимунизация срещу тетанус и дифтерия
    • при навършване на 25 години, както и на всеки 10 години след това — реимунизация срещу тетанус и дифтерия

Уви, и в България вече е претъпкано с хора, които считат, че горепосочените имунизации са ВРЕДНИ за човека — в резултат на дълбоко, сериозно, задълбочено и пагубно за човека облъчване на пълни идиоти главно в интернет!

Моля прокуратурата да започне разследване и съдебни дела срещу всички разпространители на внушенията, че горепосочените имунизации са вредни за човешкото здраве, защото същите представляват заплаха за народа ни!

Да, много се отклоних от темата, но така се случва, когато почти ежедневно се сблъсквам с проява на вопиюща здравна неграмотност у нас и по света!

Да се върнем към САЩ.

Рано или късно пандемията ще завърши по естествен път. И тогава с целия си ръст ще се изправи въпросът за съответствието или липсата на съответствие на западната медицина на съвременните предизвикателства.

Съмнявам се, че Америка ще започне да внедрява някогашната социалистическа система «Семашко», която създаваше гаранции за 100- процентова защита на здравето и живота на народа от болестите.

Но съм сигурна, че дори в САЩ ще започнат или ще има настоятелно искане за колосални реформи в сферата на здравеопазването.

Защото на фона на новопоръчаните изтребители (78 на брой вчера) от правителството на САЩ към частната компания Lockheed Martin Corporation за 4,7 млрд долара, здравният колапс в Щатите с пълно право може да се нарече престъпление.

И понеже вчера писах за евентуалния нов бъдещ филм в САЩ за спасяването на света от коронавируса, днес вече си представям друг подобен сценарий.

Със сигурност ще се появи някой Куентин Тарантино, който ще е автор на поредния блокбастър за това, че екип американски лекари са натикали вируса в нещо като в клетка и са спасили цяла Америка.

Е, там задължително ще има крайно зли, почти като измъкнали се от гробищата мумии руснаци или зли китайци, а камерата ще ни показва картини в далечен и крайно близък план на пазара в Ухан.

Да, ще има направо епични експлозии, а главният герой, измъкващ се изпод развалиите на взривената резиденция на Си Дзинпин, ще ревне с цял гърло «Америка над всичко» и гордо ще се провеси на американското знаме.

Петя Паликрушева

 


Тагове:   здраве,   ваксина,   кв,   тбц,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126479
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години