Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2021 17:10 - Докато американците спаха, преди няколко часа Лин Ууд хвърли истината в няколко дузини бомби. Вашингтон DC е в паника!
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 935 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Докато американците спаха, преди няколко часа Лин Ууд хвърли истината в няколко дузини бомби. Вашингтон DC е в паника!

Iskra Loukanova, Facebook

Адвокат Лин Ууд разнищва злото, разкривайки истината за това как целият свят се контролира от глобална кабала на изнудвачи, които изнудват висшите лидери с видеокасети, където са заснели техните актове на педофилия и убийства на деца.

Това се отразява от независимите медии от години, но корпоративните медии, Big Tech и съдилищата го крият (защото всички са съучастници).

Според ранните сутрешни туитове от Лин Ууд (виж по-долу), „главният съдия Джон Робъртс и множество могъщи личности по целия свят са изнудвани в ужасяваща схема, включваща изнасилвания и убийства на деца, записани на видеокасета“.

Лин Ууд казва, че има ключ за дешифриране на видео файловете, и обяснява, че и други го имат.

Той намеква, че това е причината главният съдия Робъртс непрестанно да взима решения за Върховния съд, които изглеждат предателски за Съединените американски щати. Твърди се, че той е контролиран и изнудван.

Но не само Робъртс е забъркан в това, обяснява Ууд. Съществува глобална кабала от насилници, които вкарват лидерите в тези схеми за изнасилване на деца, педофилия и убийства, след което използват видео изнудването, за да ги контролират през цялата им политическа кариера.

Лин Ууд отваря широко капака на този постоянен глобален синдикат за престъпления с педофилия, управляван от глобалисти на високо ниво, демократи и злонамерени участници, с цел контрол над света. Това е и относно Джефри Епщайн, разбира се, но включва 10 разузнавателни агенции, според туитовете на Лин Ууд (по-долу).

Лин Ууд също казва, че Джефри Епщайн е жив и че вероятно е предал всичко, което знае, на адвокатите на Тръмп.

Ето пълния текст от поредица туитове на Лин Ууд за всичко това:

Текстове на Лин Ууд от 4 януари 2021 г .:

Цената за говорене на ИСТИНАТА може да бъде висока. В крайна сметка личният живот и животът на членовете на семейството и приятелите му могат да бъдат изложени на риск или да бъдат загубени.

Моля за вашите молитви Всемогъщият Бог да закриля мен, членовете на моето семейство и близките ми приятели със защитата от Псалми 91.

@realDonaldTrump [до Доналд Тръмп]

Споделих с няколко лица ИСТИНАТА, която ще ви кажа. Убиването ми НЯМА дапопречи ИСТИНАТА да бъде разкрита - това ще предизвика само нейното разкриване от много други. Моля @realDonaldTrump незабавно да назначи честен специален прокурор, който да търси справедливост.

Вярвам, че главният съдия Джон Робъртс и множество могъщи личности по целия свят са изнудвани в ужасяваща схема, включваща изнасилване и убийства на деца, записано на видеокасета. Имам ключа към файловете, съдържащи видеоклиповете. Също така, аз споделих тази информация.

Тази схема за изнудване се провежда от членове на 10 от най-известните и "елитни" разузнавателни агенции в света.

Една от тези групи беше хакната от група, известна като Отряд на гущерите (Lizard Squad). Досиетата за изнудване и убийства са получени от тази група, а копие е предоставено на Исак Капи (Isaac Kappy).

За целта при изнудваните се отива с пистолет, дете и камера. На изнудвания е наредено да изнасили детето пред камера. След това на него е наредено да застреля детето пред камерата. След това този човек се притежава и контролира от изнудвачите, докато доказателствата за изнудване не загубят своята стойност.

След като Капи получава хакнатите файлове от член на Lizard Squad, той дава файловете на един приятел и ключа за шифроване на друг приятел. Той предоставя тази информация на приятелите си малко преди да бъде убит на 13 май 2019 г. Членове на Lizard Squad бяха затворени за хакване.

Джефри Епщайн е използвал същата изнудваческа схема за изнасилване на деца и убийства на деца за собствените си интереси или за интересите на всяка разузнавателна агенция, с която е работил. ВСИЧКИ, които са летели на частния му самолет или са посетили острова му, ВЕДНАГА трябва да бъдат разпитани и изправени пред съда.

Имам опасения, че информацията от Капи не е била доставена на @realDonaldTrump и усилията му да я предаде на президента може да са причинили смъртта му. Наясно съм, че животът ми сега е изложен на голям риск. Но аз вярвам в Бог. Молих му се преди да взема това решение. Трябваше да разкрия ИСТИНАТА.

Сега имате по-голям контекст за съобщението, което написах по-долу на 1 януари. Надявах се, че това разкритие ще предизвика оставки и признания. Не съм сигурен в този резултат, трябваше да разкрия знанията си в пълна степен. Правя го сега.

Този туит беше застрахователна полица. Злите сили зад тази изнудваческа схема с изнасилвания и убийства на деца трябва да знаят, че другите имат ключ за криптиране. Имам въведена процедура, ако умра в близко бъдеще или някой член на семейството ми бъде ранен или заплашен, ключът ще бъде пуснат от мнозина.

Никога не бих направил обвинение, без да имам надежден източник за това. Залогът е твърде висок. Така че направих всичко необходимо, за да потвърдя точността на шокиращата информация, която разкривам тази вечер. Чувствам се напълно удобно, че научавате истината. Истина, която обяснява много.

Десетте разузнавателни агенции, които имат членове, използващи тази схема за изнудване, включват ККП [Китайската комунистическа партия], ЦРУ, Мосад, ФБР, МИ6. Останалите са лесно разпознаваеми. Агенциите не знаят кои от тях са хакнати от Lizard Squad.

Нямам представа за степента на изнудваческата схема за изнасилване и убийства на деца, но предвид броя на участващите агенции, стотиците хиляди изчезнали деца и необяснимите иначе действия на много могъщи държавни служители, знаменитости и бизнес лидери, се страхувам от най-лошото.

Броят на изчезналите деца по света и в САЩ е зашеметяващ.

Така че сега предадох истината такава, каквато я знам. През последните дни растящ брой хора се усъмниха в здравия ми разум. Сега можете да разберете защо. Нямам представа какво ще ми бъде направено или казано за мен през следващите дни, но тази вечер ще спя добре, защото казах истина.

Много неща в нашия свят може да са свързани с изнудваческата схема, която описах тази вечер, включително странното поведение на длъжностни лица и съдии по време на неотдавнашните избори. @realDonaldTrump трябва да назначи специален прокурор за задълбочено разследване. Нуждаем се от отговори. Трябва да разследваме. Заради децата.

Ако бъда накаран да предам ключа за криптиране и друга информация, която имам, на правоприлагащите органи, ще се съглася да я предоставя директно на @realDonaldTrump @GenFlynn или @ SidneyPowell1, на тях им имам доверие. Отново, моля ви, молете се за семейството ми. Благодаря ви. - Лин

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

https://www.hangthecensors.com/


 http://www.budnaera.com/




Гласувай:
5



1. zaw12929 - НЕ МОЖАХ ДА ГО ДОЧЕТА ОТ У Ж А С!
06.01.2021 20:15
НЕ МОЖАХ ДА ГО ДОЧЕТА ОТ У Ж А С!
цитирай
2. radostinalassa - Това го правят сатанистите
06.01.2021 20:36
Те имат друго устройство на клетката, хипофизата. Те са педофили и гейове, не притежават емпатия. Но всеки си плаща греховете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13138497
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години