Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2021 17:10 - Офицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1604 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.05.2021 17:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

ДНЕСМНЕНИЯ Офицер от НСО пред Narod.bg: Синът на Иван Ангелов – Пилето посети Бойко над 200 пъти в „Бояна”, носеше пачките от корупцията

imageОт Admin на 09.05.2021

Ако още се чудите откъде са пачките по 500 евро в чекмеджето на Бойко Борисов, ето ви един жокер – синът на уличения в далавери бос на „Градус” Иван Ангелов – Пилето за последните 4 години е засечен над 200 пъти да посещава покоите на мафиота от СИК Бойко Борисов в „Бояна”, за да предава пачките от корупция!
СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Десислава Танева назначена за министър с подкуп от месар?

Това скандално признание направи пред Narod.bg офицер от НСО, провокиран от лъжите, които Иван Пилето изрече в парламента покрай изслушването на зърнения бос Светослав Илчовски, който посочи Бойко и шефа на „Градус“ като тартори на ОПГ за изнудване на земеделския бизнес.

Можело, а! Изгърмя „калинка” №1 на Баце – Калина Илиева призна, че станала шеф на фонд „Земеделие” с фалшива диплома за висше!

„Може да се провери в регистъра с посетители, който НСО води. Синът на Иван Пилето – Ангел Ангелов, има над 200 посещения в правителствената вила „Секвоя”, като при част от визитите е придружаван от баща си.

СМЕЛО КЪМ ЗАТВОРА: Фирма от обръча на Десислава Танева източва Държавен фонд „Земеделие”, лапа кеш за соя, на нивата има само бурени (РАЗСЛЕДВАНЕ + ВИДЕО)

На срещите с Бойко Борисов, освен отчет на корупционните пачки, които препълненият сейф не побира, и затова се набутват в чекмеджето, е решавана съдбата на българското земеделие”, категоричен е източникът на Narod.bg от Националната служба за охрана.

imageКато най-верният на Баце Ангел Ангелов получава награди от хунтатаimage

Погром в земеделието: Шефка на държавна фирма под шапката на Десислава Танева папка 11 000 лева заплата

Тотален погром в земеделието при хунтата ГЕРБ – от 11 050 до 11 700 лв. месечно си плаща Мирослава Сотирова Наумова като управител на държавната фирма „Система за агропазарна информация“ ЕООД. За това свидетелства сигнал, изпратен до министъра на земеделието Десислава Танева като принципал на фирмата и до 19 минути от читателя ни Николай Евтимов … Продължете с четенето наПогром в земеделието: Шефка на държавна фирма под шапката на Десислава Танева папка 11 000 лева заплата

imageNarod.bg  0коментара 

Според висшия офицер, разкрил факти, за които в нормална държава изправят пред съда и пращат в затвора, на мафиотските аудиенции Малкото Пиле и Баце са решавали кой да бъде министър на земеделието, така, че да им върви „бизнесът”, кой да оглави Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), която да ползват като бухалка за разправа с конкуренцията, кои послушни калинки да поставят начело на всеки сектор в министерството – животновъдство, растениевъдство, рибарство и гори, които да гарантират нескончаем поток от крадени пари към сметките на Бойко и Пилето.
НЯМА КОРУПЦИЯ? Бойко и Танева пазят норките на щедрия си спонсор – босовете на „Градус” братя Ангелови (фермата е развъдник на мутирал Covid-19)

image

България па хунтата ГЕРБ няма корупция? Помислете пак – пореден пример за грандиозна размяна на финикийски знаци срещу протекция лъсна в бизнеса с отглеждането на норки, където монополисти са едни от любимите олигарси на Баце – братята Иван и Лука Ангелови, собственици на „Градус”, алармира източник на Narod.bg. Скандалът лъсна от изявление на назначената под … Продължете с четенето наНЯМА КОРУПЦИЯ? Бойко и Танева пазят норките на щедрия си спонсор – босовете на „Градус” братя Ангелови (фермата е развъдник на мутирал Covid-19)

imageNarod.bg
 „Трябва да се започне разплитането на бандитското правителство, добро начало е да се провери на кои дати Ангел Иванов Ангелов е посещавал Бойко Методиев Борисов и дали след тези срещи са се случвали важни промени в Министерството на земеделието. Трябва да се разпита и Десислава Танева, която участва в грабежа като министър, за нея не е тайна, че е назначена лично по настояване на Иван Пилето”, убеден е ръководителят от НСО.
image

Удар на Narod.bg: Десислава Танева и баща й въртели бизнес с милионера на Баце Иван Пилето (ето я МАФИЯТА на ГЕРБ)

Ето я мафията на ГЕРБ! Земеделският министър в оставка Десислава Жекова Танева, нейният баща Жеко Гочев Желязков и милионерът на Баце – собственикът на „Градус” Иван Ангелов – Пилето, са били съдружници! При това задкулисието в земеделието са правили пачки заедно не в каква да е фирма, а екарисаж – „Екарисаж-Тенево” ЕАД. От скрийншота от … Продължете с четенето наУдар на Narod.bg: Десислава Танева и баща й въртели бизнес с милионера на Баце Иван Пилето (ето я МАФИЯТА на ГЕРБ)

imageNarod.bg
Narod.bg вече писа, че в миналото Танева, баща й и смуглият бос на „Градус” от Панагюрище са били съдружници.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738144
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031