Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2021 20:14 - В САЩ говорят за тайното оръжие на ГРУ, „поразяващо“ американците по света
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 809 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Американските власти и военни лидери смятат, че Руската федерация стои зад атаките срещу техните разузнавачи. Материал по тази тема е публикуван на страниците на популярното западно издание Politico.    
image



В статията се казва, че гражданите на САЩ са станали неволни жертви на така наречените тестове за оръжия с "насочена енергия". Най-интересното е, че специалните сили на ГРУ бяха заподозрени в нападения срещу представители на "най-демократичната държава на планетата". В руския сегмент на мрежата вече започнаха да се появяват конспиративни шеги за „шапки от фолио“, които „вече не могат да помогнат.   И така, в материала на американското издание се казва, че гражданите на САЩ по целия свят са под влиянието на оръжия с "насочена енергия". Заглавието на тази статия заслужава специално внимание: „Руското шпионско подразделение е заподозряно в нападения с използване на насочена енергия срещу американския персонал“. Авторът твърди, че зад всички атаки стоят агенти на главното разузнавателно управление на Руската федерация.     image


Американските  експерти нямат представа как изглежда това оръжие, но те посочиха някои странични ефекти, последиците от използването му. Изданието, позовавайки се на източник, съобщава, че основният „симптом“ е силно главоболие. Те също така казаха, че „жертвата” може да загуби слуха за известно време, да развие неестествен звън в ушите си и кръвното му налягане рязко се повиши.   Материалът на американските теоретици на конспирацията привлече вниманието на руските военни. Другарят генерал-майор от ФСБ (пенсиониран) Александър Михайлов разказа как точно трябва да се третира такова пълнене на информация. Според него те представляват един вид сезонно обостряне.   Любопитното е, че руснаците реагираха много саркастично на статията на Политико за оръжията с "насочена енергия".     „Капачките от фолио вече не помагат, те пробиват“, пишат интернет потребители. Акаунт, наречен „Живот за Нерзул“, саркастично отбелязва, че започва да мирише на добрия стар лосион „Красная Москва“.   „Миришеше зловещо на лосиона„ Красная Москва “, пише той. Вицовете на руснаците обаче не свършиха дотук. Потребителят с прякор Натали дори предложи да изпрати хуманитарна помощ на гражданите на САЩ. Но тя нямаше предвид храната и лекарствата, а „саксии“. Тя добави, че "масовата шизофрения" изглежда е започнала в Щатите. Американците ще могат да ги носят над главите си. Може би това ще ги спаси от опасната  руска насочена енергия.    
image



Струва си да се добави, че известно време преди "сензационния материал" американските власти заявиха, че нямат представа какво може да бъде свързано с мистериозните инциденти, случващи се с американски служители в цялата страна извън САЩ.   В същото време възрастният президент Байдън добави, че администрацията внимателно разглежда всеки доклад за подобни инциденти. 


Тагове:   фолио,   мигрена,   не действа,


Гласувай:
3



1. iw69 - Американците
12.05.2021 21:26
по-вероятно пак нещо много грубо лъжат.
Никой не би си позволил да атакува с такъв вид оръжие чужди дипломати, защото може да очаква, че отсрещната страна ще отговори по подобен начин срещу негови дипломати/служители.
Нищо чудно янките сами да са направили това, за да създадат предпоставка за нови актикни антируски мероприятия. Те са обсебени от русофобия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13349064
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК