Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2021 21:41 - Черни облаци за Байдън
Автор: bojo12345 Категория: Новини   
Прочетен: 3743 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Републиканците от Камарата на представителите представят три члена за импийчмънт срещу Джо Байдън

УАШИНГТОН, ДК - 09 СЕПТЕМВРИ: Президентът на САЩ Джо Байдън говори за борба с пандемията на коронавирус в държавната трапезария на Белия дом на 9 септември 2021 г. във Вашингтон, окръг Колумбия. Тъй като вариантът Delta продължава да се разпространява в Съединените щати, Байдън очерта плана от шест точки на своята администрация, включително ... Кевин Дитш/Гети изображения
WENDELL HUSEBШ22 септември 2021323
3:02
Републиканският представител Боб Гибс (R-OH) представи във вторник три члена за импийчмънт срещу президента Байдън за неправилно отношение към смъртоносната евакуация на Афганистан, създаване на кризата на южната граница и опит за узурпиране на решението на Върховния съд за разширяване на федералния мораториум върху изселванията.

Първият член за импийчмънт говори за нарушаването на Байдън от „конституционната му клетва да изпълнява вярно длъжността президент“, по отношение на кризата на южната граница.


„Приемам това сериозно. Не мисля, че е случайно. Не се опитвам да привлека медийно внимание за себе си “, каза Гибс пред Washington Examiner. "Той нанесе толкова много щети на тази страна за по -малко от девет месеца, което е наистина страшно."

Асошиейтед прес
Мигранти, много от Хаити, прекосиха реката Рио Гранде от Дел Рио, Тексас, за да се върнат в Сиудад Акуня, Мексико, в понеделник, 20 септември 2021 г., за да избегнат депортация от САЩ САЩ летят с хаитяни, разположени на лагер в Тексас град обратно в родината си и блокира други да преминат границата от Мексико. (AP Photo/Феликс Маркес)

Вторият член се отнася до разрушаването на разделението на властите чрез незаконни опити за удължаване на федералния мораториум върху изселванията. „Въпреки ясното предупреждение от Върховния съд на САЩ“ и „без законодателна директива от Конгреса на САЩ“, Байдън наруши ключов принцип на американския републиканизъм, пише Гибс.

„Той не е способен да бъде главнокомандващ и това е очевидно от действията от първия ден, когато той пое президентството през януари“, обясни Гибс.


Последната статия за импийчмънт твърди, че Байдън „не е действал отговорно като главнокомандващ по отношение на изтеглянето на американските сили от Афганистан“.

„В един момент те ще бъдат подведени под отговорност за действията си и това по някакъв начин ги предупреждава“, каза той пред публикацията. „Може би нещо подобно кара Белия дом да се замисли добре, преди да направи някои от тези глупости.“

image
Американски флаг завесва ковчега на сержант. Йохани Росарио Пичардо, американски морски пехотинец, който беше сред 13 военнослужещи, убити при самоубийствен атентат в Афганистан, както гледат членовете на семейството по време на погребението й в Лорънс, Масачузетс, вторник, 14 септември 2021 г. (AP Photo/David Голдман)

„Очевидно няма да отиде никъде с лектора Пелоси“, продължи Гибс. "Това показва, че има някои републиканци, които смятат, че този президент трябва да бъде обвинен, той трябва да бъде отстранен от длъжност по един или друг начин."

Гибс представи статиите с трима съ-спонсори: представители: Анди Бигс (R-AZ), Брайън Бабин (R-TX) и Ранди Уебър (R-TX).

Статиите за импийчмънт на Гибс не са единствените статии, представени от републиканците от Камарата на представителите.

Американският президент Джо Байдън говори за дивите пожари и изменението на климата на летището в Сакраменто Матер в Матер, Калифорния, 13 септември 2021 г. - Президентът на САЩ Джо Байдън започна посещение в обгорелите западни щати в понеделник, за да затвърди доклада си за изменението на климата и големите публични инвестиции , както и за кампания в изборите за изтегляне в Калифорния. (Снимка: Brendan Smialowski / AFP) (Снимка: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP чрез Getty Images)
Президентът на САЩ Джо Байдън говори за дивите пожари и изменението на климата на летището в Сакраменто Матер в Матер, Калифорния, 13 септември 2021 г. - Президентът на САЩ Джо Байдън започна посещение в обгорелите западни щати в понеделник, за да затвърди доклада си за изменението на климата и големите публични инвестиции , както и за кампания в изборите за изтегляне в Калифорния. (Снимка: Brendan Smialowski / AFP) (Снимка: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP чрез Getty Images)

Републиканският представител Марджори Тейлър Грийн (R-GA) представи статии за импийчмънт през януари срещу „Байдън“ за „злоупотреба с власт чрез подкупване“, която беше насочена към сенчестите отношения на Джо Байдън с Хънтър Байдън. По -късно Грийн последва още две статии през август относно смъртоносната афганистанска евакуация и мораториума за изгонване.

По-рано през септември представителят Ранди Вебер (R-TX) представи статии за импийчмънт за фалшивото представяне на Байдън на разговора му с бившия афганистански президент Ашраф Гани. Вебер смята, че Байдън е злоупотребил с властта си, като не е бил откровен относно предупреждението на Гани, че Афганистан може скоро да бъде превзет. Части от разговора между Гани и Байдън бяха изтекли, изобразявайки пренебрежението на Байдън към предупреждението.

https://www.breitbart.com/politics/2021/09/22/house-republicans-deliver-three-articles-of-impeachment-against-joe-biden/





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - bojo12345,
22.09.2021 22:00
Републиканците си го връщат за Дончо.
Само че, Байдън не е за импийчмънт, а за медицинско освидетелстване и въдворяване в клиника.
цитирай
2. bojo12345 - kvg55, не е само това. той разбуни целия свят, но е кукла на конци на ДД.
22.09.2021 22:29
kvg55 написа:
Републиканците си го връщат за Дончо.
Само че, Байдън не е за импийчмънт, а за медицинско освидетелстване и въдворяване в клиника.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3630150
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031