Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2021 20:02 - Франция с пластмасови елхи и без Рождество
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 923 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Как се казва "Коледа" сега според Европейската комисия и как Европа посрещна този празник   Европа отново отпразнува католическата Коледа.   Времето вече е изключително, необичайно и празниците вече са напълно инклузивни.   yandex снимки И Европейската комисия е готова за нови времена и дори разработи ясна инструкция как да се празнуват различни събития и празници, която  се нарича „Документ за приобщаваща комуникация“.   Европейската комисия смята, че самото използване на думата "Коледа" може да обиди някои сегменти от населението, например пришълците мюсюлмани.   И сега Европейската комисия препоръчва да се замени "Коледа" със "Зимни празници". Споменаването на името на Дядо Коледа също не се препоръчва, както и имената на Дева Мария и Йосиф са забранени, сега те трябва да се наричат ​​"Марика и Джулио".   Такова противоречиво нововъведение дължеше спешно разяснение от папата и журналистите се втурнаха към Ватикана.   Папата говореше много предпазливо, но мнозина тълкуваха думите му като пряка заповед „да се уважава разнообразието, а не да се опитваме да обединяваме“.   yandex снимки Защо мюсюлманите трябва да се възмущават, не е възможно да се разбере. Никой не ги е поканил насила в Европейския съюз и те много дълго се ровят в тази Европа. И досега нито един мюсюлманин не се е обидил, когато Коледа се празнуваше в католическа Европа до 2021 г.   Сега всичко се обърна с главата надолу.   И вече Европейската комисия съветва мюсюлманите кога трябва да бъдат обидени и кога могат да мълчат.   Вероятно Европейската комисия дори ще приветства такива мюсюлмани, защото е за толерантност, за разнообразие и многообразие и за безобразие. Ами католиците и другите християни сега? Ако християнският празник "Коледа" изведнъж се нарече просто "Празник", от които има много, тогава не е ли обида за вярващите на собствената им територия?   Французите първи се отзоваха на призива на Европейската комисия.   Във Франция всички дървета бяха заменени с пластмасови и картонени. Там обичат Грета Тунберг. image image

image

image
yandex снимки И вече във Франция, на обществени места (офиси, училища, магазини и т.н.), французите си пожелаха „Весели зимни празници“. Думата "Коледа" вече е забранена във Франция.   Най-вероятно всички те са толкова прости.   Светът се движи към онова идеално общество, което К. Шваб и компанията ни нарисуваха, където всички религии ще се слеят в една религия - поклонението на Числото - "Датаизъм". В крайна сметка Шваб говори директно с нас за борбата срещу остарелите тъмни религиозни вярвания.   Като цяло е показателно, че такъв документ като „Документът за приобщаваща комуникация“ изобщо е могъл да се появи. Виждаме, че човечеството вече е научено, че всяка аномалия може да се превърне в норма, ако правилно се нарича например „приобщаване“.   През тази 2021 година всичко завърши добре за европейците и повечето от тях все още имаха Коледа, а не празник!   Но началото е поставено, може би не е имало достатъчно време, за да се промени окончателно концепцията.   Но тенденцията е ясно очертана, светът върви към „приобщаване“ във всичко.   И скоро, вероятно, папата ще поздрави католиците не за Коледа, а за празника. Тъй като обаче ще се наложи замяна на Великден и всички други църковни събития.   А ето как през 2021 г. представителят на ЛГБТ интересите в Европейския парламент Рикардо Симонети поздрави европейците за Коледа.     Рикардо се появи на корицата на Siegessaule с бебе на ръце.   Транссексуалната Дева Мария-Марика вече е реалност! Трябва да си толерантен!   В много градове в Европа се появиха коледни украси, които показват сатанински символи и непристойности.   И така в центъра на испанския град Севиля собственикът на сладкарница La Verguerнa създаде сцена на Рождество Христово с печени изделия под формата на гениталии.     А в Гранада, всички в същата Испания, площадът пред кметството беше украсен с лампи под формата на обърнати кръсто За някои такива кръстове са символ на смирение, а за други е отричане на християнските ценности.   Населението възприе тази коледна украса като сатанински символи и поиска смяна на кмета.   Кметът спешно даде заповед за подмяна на коледната украса.   Холандците ще помнят Коледа 2021 дълго. В страната беше обявено пълно блокиране, така че всички бяха у дома в коледната нощ.     До 14 януари излизането навън е възможно само за хранителни стоки и в аптеката. Всички новогодишни събития бяха отменени, но на холандците беше разрешено да приемат максимум 4 гости.   Така Европа посрещна „Празника на края на годината“ и сега се готви за новогодишните празници.


Тагове:   паразити,   мигранти,   фуна,


Гласувай:
2



1. vencivaleri1951 - Нямам думи!!!
29.12.2021 20:32
Където отидем , развалят се нещата. Винаги на страната на губещите и идиотите:(
цитирай
2. radostinalassa - Това не ни касае
29.12.2021 20:44
Ние не сме католици. Не приемаме европейските ценности, за си ги държат за тях. Но че строим много джамии не е на добро.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143854
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години