Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2022 18:22 - Американски аналитичен център: 2025 г. Русия ще е с най-висок жизнен стандарт в света
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 725 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Американски военно-аналитичен център:
2025 година жизненият стандарт в Русия ще е 3 пъти по-висок от този в САЩ.
12 държави:     image   32 държави:     image  

DEAGEL е източник на информация за военния потенциал на националните държави по света. Има връзки с ВПК и правителствени агенции като ЦРУ и АНБ.

21 август 2020 г. компанията публикува петгодишна прогноза тук: https://archive.is/nAHJK

Докладът анализира страните по прогнозно население, БВП, бюджет за отбрана и паритет на покупателната способност.

Те прогнозираха, че населението на САЩ ще намалее със 70% до 2025 г. и приблизително с толкова в Западна Европа. Дано прогнозата е само с предупредителен характер - какво би се случило, ако не се махнат от губерниите на Руската Империя, тоест бившите съветски републики.

В официалния сайт https://www.deagel.com има най-подробни доклади за въоръженията на всичките 189 държави в света - колко танкове, самолети, калашници, кога са купувани... За всеки вид оръжие има подробна снимкова и текстова информация. Също и за всяка държава, като население, територия, БВП, отбранителен бюджет и др.

Има много въпроси относно прогнозите за страните, особено тези, които се фокусират върху Съединените американски щати (САЩ). На тях няма да се отговаря един по един, но по-долу можете да намерите някои обяснения, мисли и разсъждения. Ще направим това възможно най-кратко.

По-голямата част от икономическите и демографските данни, използвани при изготвянето на прогнозите, са широко достъпни от институции като ЦРУ, МВФ, ООН, USG и др. Най-подходящите данни можете да видите на страницата на всяка отделна държава. Млка част от данните идват от различни източници в сянка. Например, преди няколко години Dagong, китайската рейтингова агенция, публикува доклад, анализиращ физическата икономика на щатите, сравнявайки я с тази на Китай, Германия и Япония. Заключението беше, че БВП на САЩ е нещо между $5 и $10 трилиона вместо $15 трилиона, както е официално отчетено от USG. Предполагаме, че официалните данни, особено икономическите, публикувани от правителствата, са фалшиви, направени удобни или изкривени в известна степен. Исторически е добре известно, че бившият Съветски съюз е измислял фалшиви статистики години преди разпадането си. Западните, както и други страни правят номера днес, за да прикрият истинското си състояние на нещата. Сигурни сме, че много хора там могат да намерят правителствени статистически данни в собствените си страни, в които според личния им опит е трудно да се повярва или са толкова оптимистични, че може да принадлежат на друга държава.

Въпреки "количеството" на цифровите данни има модел "качество", който няма директен превод в числови данни. Щамът на Ебола от 2014 г. има смъртност от 50-60%, но опитайте се да си представите какво би се случило, ако има пандемия от Ебола със стотици хиляди или милиони заразени с вируса. Досега малкото случаи на заразени с ебола хора са „се наслаждавали“ на интензивно здравеопазване с антивирусна и дихателна помощ, но преди всичко с обилна хуманна подкрепа от лекари и медицински сестри. В сценарий на пандемия този вид здравни грижи няма да бъде достъпен за огромния брой заразени, което ще доведе до драматично увеличение на смъртността поради липсата на подходящо здравно обслужване. Факторът "качество" е, че смъртността може да се увеличи до 80-90% при пандемичен сценарий от заявените 50-60%. Самата цифра не е важна, важно е фактът, че сценарият може да се развие извън първоначалните условия от 50% смъртни случаи до повече от 90%. Между другото, в прогнозата не е включена пандемия или ядрена война.

Ключовият елемент за разбиране на процеса, в който САЩ ще влязат през следващото десетилетие, е миграцията. В миналото, особено през 20-ти век, ключовият фактор, който позволи на САЩ да се издигнат до статута си на колос, беше имиграцията с ползите от демографската експанзия, подкрепяща кредитната експанзия и изтичането на мозъци от останалия свят в полза на Щатите. Сривът на западната финансова система ще унищожи стандарта на живот на нейното население, като същевременно сложи край на понци схеми като фондовата борса и пенсионните фондове. Населението ще бъде засегнато толкова силно от пълен набор от балони и понзи схеми, че миграционният двигател ще започне да работи с обратно ускорение поради ефектите на вълни, което ще доведе до смъртта на Щатите. Тази невиждана за Щатите ситуация ще се развие по каскаден модел с безпрецедентни и опустошителни последици за икономиката. Офшорирането на работни места със сигурност ще приключи с преместването на много американски корпорации в чужбина, като по този начин ще се превърнат в чуждестранни корпорации!!!! Виждаме, че значителна част от американското население мигрира към Латинска Америка и Азия, докато миграцията към Европа - страдаща от подобно заболяване ще е значителна. Въпреки това броят на жертвите ще бъде ужасен. Имайте предвид, че населението на Съветския съюз беше по-бедно от американците днес или дори тогава. Бившите съветски войски пострадаха по време на следващата битка през 90-те години на миналия век със значителен брой загинали и загуба на национална гордост. Можем ли да кажем „Два пъти гордостта, двойно падането“? Не. Американският стандарт на живот е един от най-високите, много повече от два пъти от съветския, като същевременно добави икономика на услугите, която ще изчезне заедно с финансовата система. Когато пенсионерите видят как пенсионирането им изчезва пред очите им и няма обслужващи работни места, можете да си представите какво ще се случи след това. Поне по-младите хора могат да мигрират. Никога в човешката история не е имало толкова много възрастни сред населението. През миналите векове хората са имали късмета да стигнат до 30-те или 40-те си години. Американският крах ще бъде много по-лош от този на Съветския съюз. Избухване на криза с опустошителен резултат.

Демографската криза в страните от бившия Съветски съюз продължи повече от две десетилетия, ако приемем, че приключи в началото на това десетилетие (2010-те). Демографска криза ще удари света в близко бъдеще и се предвижда да продължи между три и осем десетилетия повече или по-малко в зависимост от технологичния пробив и екологичните проблеми. Последствията са по-вероятно замразена картина, като броят на населението остава същият за много, много дълъг период от време. Прогнозираният брой на населението на държавите отразява раждаемостта/смъртта, но също и миграционните движения. Много страни ще увеличат брутното си население поради имиграцията, докато местното им население може да се свие.

През последните две хиляди години станахме свидетели как западната цивилизация, изградена около Средиземно море, се премества към Северна Европа и след това до средата на 20-ти век се измества към атлантическата ос, за да се центрира в Щатите през последните 30 години. Следващият ход ще види цивилизацията да бъде съсредоточена в Азия с Русия и Китай на върха. В исторически план промяната в икономическата парадигма е довеждала до смъртни случаи, които рядко се подчертават от масовите историци. Когато в Европа се случи преходът от селски райони към големи градове, много хора, неспособни да приемат новата парадигма, се самоубиха. Те се самоубиха от психологически фактор. Това не е мейнстрийм, но е вярно. Нова криза съчетава старите, добре познати модели с нови.

Съжаляваме, че разочароваме много от вас с нашата прогноза. Става все по-зле и по-зле всяка година от началото на предкризата през 2007 г. Вече се каза, че този уебсайт е с нестопанска цел и предоставяме нашата информация и услуги КАТО Е, без допълнителни обяснения и/или гаранции. Имайте предвид, че прогнозата не е нищо повече от модел, независимо дали е погрешен или правилен. Това не е Божието слово или магическо устройство, което позволява да се предвиди бъдещето.



Тагове:   прогнози,   США,


Гласувай:
4



1. hristiqnskaprosveta - През това време...
01.02.2022 19:47
... Ние ще ставаме все по- бедни и бедни, докато не започнем да ровим в кофите за боклук. До това ни доведе американската демокрация от 32 год насам. :(
цитирай
2. radostinalassa - Скоро янките ще се изтеглят оттук
01.02.2022 19:57
Кой ще ни пази от Ердоган? Засега си партнираме в опита да се засели Запада с мигранти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13248853
Постинги: 11642
Коментари: 18445
Гласове: 6687
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК