Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2022 16:28 - „Една от причините [за Майдана] беше искането на украинските власти за затваряне на биологичните лаборатории“, подчерта Марк Дуган
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия «Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Москва

В Обществената Палата на РФ бяха представени факти относно нарушение от страна на САЩ и Украйна на чл. 1 Конвенцията на ООН за забрана на биологичните оръжия.

Експертната дискусия беше организирана от Международния обществен трибунал с ръководител Максим Григориев . Той приведе подробности за мрежата от лаборатории за разработване на биологични оръжия, създадена в Украйна:

Съединените щати се превърнаха в основна движеща сила в създаването на лаборатории. Те винаги са били пряко ангажирани в работата на биолаборатории на територията на Украйна.

image

 

Американските биологични изследвания на територията на Украйна не отговарят на поставените цели
Пентагонът създава биологична заплаха непосредствено близо до руските граници повече от 17 години, заяви политологът и експерт по биологично оръжие Игор Лукянов по време на международна конференция посветена на проблематиката на биологичните лаборатории на САЩ в бивша Украйна на 2 юни, в Москва.
Според думите му, по тази програма е натрупано колосално количество материали, налични са стотици страници както вътрешни доклади от украинската служба за сигурност, така и документация за самата програма за изследване на патогени в интерес на Министерството на отбраната на САЩ.

image

В близко бъдеще на уебсайта на Обществената палата на Руската Федерация ще бъде публикуван раздел с документите на Международния обществен трибунал на различни езици. Това е необходимо, за да се предаде на гражданите на различни държави истината. Надяваме се, че тези данни също са преведени на китайски, тъй като нашите китайски другари също чакат потвърждение по тези лаборатории.

САЩ дори не отричат причастността си. Добре известната на всички»дама с бисквитките» Виктория Нуланд, изказвайки се в Сената, каза, че биологични и изследователски обекти на САЩ има, а Вашингтон се опитва да предотврати попадането им под контрола на руските въоръжени сили. Тя многократно даваше интервюта по тази тема, тези видеоклипове се намират в открити източници и определено ще ги публикуваме на нашите сайтове и площадки.

image

Наличието на американски биологични лаборатории стана една от причините за украинския Майдан

Американският журналист и бивш полицай Джон Марк Дуган, изказвайки се на кръглата маса „Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия”, разкри участието на бившия ръководител на Държавния департамент на САЩ Виктория Нуланд в създаването на мрежа от биологични лаборатории в Украйна.

Според мнението на експерта, присъствието на американски биологични лаборатории в Украйна е една от причините за Евромайдана през 2013-2014 г.

„Една от причините [за Майдана] беше искането на украинските власти за затваряне на биологичните лаборатории“, подчерта Марк Дуган.

Той припомни активното участие на Нуланд в свалянето на легитимното украинско правителство през 2014 г. По-специално за посещението й на Майдана и раздаването на бисквитки на украинските протестиращи.

Киев активно използва биологични и химически оръжия срещу мирното население

Украйна използва безконтролно всякакъв вид оръжие за унищожаване на жителите на Донбас, заяви на 2 юни по време на международната конференция посветена на проблематиката относно наличието на американски биологични лаборатории на територията на бивша Украйна, членът на ОП на Луганската народна република Алексей Карякин.
Представител на Луганска Народна Република заяви, че е регистриран повече от един случай на използване на дронове от украинската армия за разпространение на предмети, заразени с изключително опасни щамове.

 

Видеоплеер   00:00   01:45

Българска редакция Нюз Фронт в лицето на Ася Зуан имаше честта и отговорността да участва в експертната дискусия- очаквайте още материали по темата

 https://bgr.news-front.info/2022/06/05/mezhdunarodniya-obshhestven-tribunal-po-ukrajna-provede-ekspertna-diskusiya-amerikano-ukrainska-programa-za-razrabotvane-na-bakteriologichni-orzhiya-v-obshhestvenata-palata-na-rf-v-mosvka/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13288966
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК