Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2022 18:46 - САЩ постоянно издават целеуказания на украинските генерали онлайн от центъра за управление на операците в Полша,оттук идва и точността на украинската артилерия
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 825 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 12.06.2022 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Русия отправи предизвикателство към Запада: Идвам към вас! Today

Аналитична бележка на Решетников Леонид Петрович - генерал-лейтенант от Службата за външно разузнаване на Русия, кандидат на историческите науки, доцент, бивш директор на Руския институт за стратегически изследвания.

    image  

Считам за изключително подло да обвиняваме армията си за липса на комуникационни системи и да не информираме обикновените мирни жители, че нашите части на територията на бившата Украинска ССР действат с три-четирикратно превъзходство на противника по жива сила и с пълната подкрепа на противника от цялата разузнавателна и радиотехническа мощ на НАТО.

Всеки Android, всеки iPhone се прослушва непрекъснато. Всеки: Facebook, WhatsApp и други вайбъри непрекъснато предават информация, всичко това се обработва с цялата мощ на системите за изкуствен интелект и формира карта за целеви обозначения в реално време. И това е така, дори ако руската армия е цялата на криптирани комуникационни канали, а какво да кажем за населението?

Самолетите на НАТО AWACS с опитни екипажи постоянно кръжат над Румъния и Полша, а американските разузнавателни спътници са постоянно в небето.

Нека ви напомня, че според бюджетите ни за нашия Роскосмос ние отделяхме 2,5 милиарда долара годишно, гражданският бюджет на НАСА беше 25 милиарда долара, гражданският бюджет само на SpaceX е равен на този на Роскосмос - и това без да броим десетки милиарди долари годишно за цялата, трескаво разгърната от Съединените щати система за контрол на цялата планета.

След 2-3 години ще имаме с порядък по-голяма плътност на американското разузнаване и целеуказание. Съединените щати виждат не само нашите войски на земята, те виждат нашите самолети, дронове, изучават радарни полета, оценяват времето на приближаване на Калибрите, те постоянно издават целеуказания на украинските генерали онлайн от центъра за управление на операциите в Полша. Това всичко да не е заслуга на бившата Украинска ССР?

Оттук идва и точността на украинската артилерия, отбелязана от нашите войски, ето как ракетните бригади на Точка-У знаят точно къде и как да напредват, точно в колко часа да изстрелят и колко време трябва да излязат от позиция. Ето как украинските нацисти знаят къде са пролуките в задната част на колоните ни. Това не са техните очи и мозъци. Това са очите и мозъците на НАТО.

Укронацистите са просто безплатно управляеми зомбита. А украинската армия е дистанционно управляван зомби организъм. Естествено, използването на хиперзвукови кинжали и свръхзвукови Оникси драстично намали способността за скриване на най-чувствителните елементи на този дистанционно управляван нацистки зомбита организъм.

Повтарям, стопаните на този дистанционно управляван нацистки зомби организъм отчаяно трябва да разберат какви нови РТР и РЕБ (Радио Електронно Разузнаване и Радио Електронна Борба) имаме.

Ето защо, за бъдещите победи на нашата руска армия е жизненоважно да се скрият тези нови елементи. Фактът, че при тези условия нашите малки войски обезсилиха небето, премахнаха фактора Свети Байрактар ​​от картата и разбиха укровермахта - това е изключителната и упорита работа на нашите военни и тиловаци. Това не ви е да унищожавате биореактора ИДИЛ в Сирия, не. Никога не е имало такава война. Пишат се учебници за военните академии на света по тактиката и стратегията на тази война.

Още веднъж: руската армия разбива нацисткия зомби организъм, напълно интегриран с очите и мозъка на НАТО. На земята и в небето руската армия разбива руски зомбита, промити с пропаганда мозъци в продължение на 30 години. В условията на тотална машина за военно-психологически терор, работеща за Запада и отглеждаща нацистки зомбита от руски деца.

Но руснаците имат изключителна устойчивост в боя. Погледнете в бъдещето и ми кажете къде другаде маниаците на САЩ и ЕС могат да намерят такава пехота. Останаха ли много от "най-добрите командоси в света" да се бият след калибрирането на Яворов?

Генерал-лейтенант от Службата за Външно Разузнаване Решетников Л.П.

--

Моля ви да го прочетете внимателно и да го пратите на всеки, с който може да се свържете. Това е важно да се знае и разбере! Анализ от опитен разузнавач не се появява всеки ден.

Обесването на Хюсеин беше излъчвано по всички световни телевизионни канали през 2006 г. Гибелта на полковник Кадафи, разкъсан на парчета от тълпата, също беше излъчена по всички телевизионни канали по света през 2011 г. Защо мислите, че това се показва на целия свят? Това е демонстрационна екзекуция, за да могат всички страни да видят какво ще се случи с тези, които искат да напуснат американската финансова система.

Системата на Федералния резерв на САЩ (с други думи, Централната банка на САЩ) е частна организация, собственост на 20 частни американски банки. Това е основният им бизнес – да печатат световните пари. За да постигнат това, сегашните собственици на Фед са загубили много време - по-точно десетилетия, векове - и усилия – това са: Първата световна война, превратът в Русия през февруари 1917 г., а след това Втората световна война и Бретън Уудс споразумения и др. и, разбира се, самото създаване на Фед през 1907 г. Системата на Федералния резерв е много интелигентна, гигантска по обем и обхват финансова пирамидална схема.

Тук трябва да се разбере едно – човечеството си има работа с брилянтна, невероятно силна и безмилостна група хора, които са изградили структурата на света, в който живеем. Техният концептуален апарат не отчита такива понятия като "хуманизъм", "доброта", "състрадание" и т.н. Главното са числата, главното е печалбата, главното е аритметиката на транзакциите. В ситуация, в която е необходимо да се унищожат хората, но да се реализира голяма печалба, за тях няма особено съмнение какво да правят.

В свои собствени интереси те могат да изравнят градовете със земята заедно с мирните жители. За тях единственият наистина смислен резултат може да бъде само печалбата.

А сега Русия им хвърли предизвикателство.

И целият свят чака как ще свърши всичко. Ако Русия спечели, американската финансова система ще загуби половината от планетата, Китай, Индия също ще излязат от влиянието на Федералния резерв на САЩ. Но засега има смъртоносна битка. Трябва да победим, иначе ще бъдем унищожени.

Съдейки по решенията, които се взимат на най-високо ниво, сега всичко в Русия е изчислено. Така че не се паникьосвайте другари! Да, ще бъде трудно 1-3 години, да, все още има много хаос, цените ще се повишат, някои фабрики ще спрат, но скоро ще започне такова мощно развитие на Русия, което светът все още не е виждал!

Но преди да строим градове, например в Сибир, е необходимо да се решат въпросите за сигурността на страната. Близо до нашите граници за десетилетиянапред да се премахнат основните военни заплахи, да се отдалечи военната инфраструктура на НАТО от нашите граници, това прави Руската армия сега!

Само напред! Нашите предци победиха и ние ще победим!

Путин В.В. извежда Русия от влиянието на Америка и Европа. Самият той излиза от влиянието на олигарсите. Процесът е в ход. Това не устройва Запада. Това не устройва и някои хора у нас. Путин има много врагове. Готви се държавен преврат. Подготвя се свалянето на Путин. Америка не пести средства за това, а в страната има хора, които са готови да го направят.

Сега има информационна война срещу Русия и срещу Путин. Част от тази война е умишлен опит да се създаде негативно отношение сред руснаците към случващото се в страната. Да се предизвика недоволство от политиката на Путин. Недоволните хора по-охотно ще подкрепят преврата. Как завършват държавните преврати и свалянето на президенти, ние вече знаем.

Свеж пример е Украйна. Майданът просто искаше да смени президента, а в резултат се майданоса цялата страна. Имаме избор. Подкрепете президента на РУСИЯ, опазете държавата, запазите мира и стабилността, защитете суверенитета и независимостта на РУСИЯ. Това сега е основното.

Ситуацията е много остра. Ще устоим и животът ще започне да се променя към по-добро. Тогава ще си спомним и за заплати, пенсии, за крадци и за всичко, което ни пречеше и ни пречи да живеем добре през последните десетилетия.

Бъдете бдителни руснаци! Да не промайданваме Родината си! Нашите деца ще ни бъдат благодарни по-късно, благодаря ще кажат!

Сега не е нужно да се сее раздор, а да се молим за нашата Родина и нашия президент!

Олег Костадинов
Източник: Aftershock



Тагове:   нато,   точност,   окрайна,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Русия...
12.06.2022 19:05

20 г. Путин убеждава Европа: „Приятели мои, дайте да направим така, че да не умрете. Не искам да получа вонящ труп в ръцете си.“





цитирай
2. bojinkata - Това е разковничето: Тук трябва да ...
12.06.2022 19:14
Това е разковничето: Тук трябва да се разбере едно – човечеството си има работа с брилянтна, невероятно силна и безмилостна група хора, които са изградили структурата на света, в който живеем.
И В Украйна си показаха истинското лице!!!
цитирай
3. radostinalassa - 2.5 млрд срещу 25 млрд бюджет
12.06.2022 19:27
Русите трябва да са много умни хора, а ние сме най - умните, ест. без 20 % ербини.
цитирай
4. radostinalassa - bojinkata
12.06.2022 19:28
Много ги е страх да не останат без милиардите си и не смятат човешкият живот за ценност.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13275769
Постинги: 11654
Коментари: 18464
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК