Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2022 14:43 - Цукърбърг предупреждава, че ваксините срещу COVID-19 са „експериментални“ и „недоказани“ в изтекъл видеоклип (но Facebook ви забранява, ако кажете същото)
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 160 Коментари: 0 Гласове:
1



 Цукърбърг предупреждава, че ваксините срещу COVID-19 са „експериментални“ и „недоказани“ в изтекло видео (но Facebook ви забранява, ако кажете същото) Сряда, 13 юли 2022 г. от: Бел Картър   https://citizens.news/637717.html   Цукърбърг предупреждава, че ваксините срещу COVID-19 са „експериментални“ и „недоказани“ в изтекъл видеоклип (но Facebook ви забранява, ако кажете същото) (Natural News) Изтекло видео на главния изпълнителен директор на Meta Platforms, Inc. Марк Цукърбърг показва как той предупреждава вътрешния си кръг за недоказаните ефекти на ваксините срещу коронавируса (COVID-19), които той нарича „експериментална генна технология“.   Осъзнавайки необоснованите лечебни ефекти и потенциалните опасности от ваксините, шефът на технологичния гигант се почувства длъжен да предупреди хората си относно ваксините на 16 юли 2020 г. – пет месеца преди първоначалното пускане на ваксини срещу COVID-19.   „Просто искам да се уверя, че споделям известна предпазливост относно тази [ваксина], защото ние просто не знаем дългосрочните странични ефекти от основното модифициране на ДНК и РНК на хората, за да кодират директно в ДНК и РНК на човека основно способността да произведе тези антитела и дали това причинява други мутации или други рискове надолу по веригата“, каза Зукърбърг в изтеклото видео, което беше заснето по време на вътрешна среща във Facebook (FB).   Основателят на Project Veritas Джеймс О’Кийф отбеляза по време на пускането на видеото миналата година, че Зукърбърг е щял да бъде „цензуриран в платформата“, ако това, което е казал на служителите си през юли, беше публикувано във Facebook. Той „ще наруши собствения си кодекс на поведение“, каза О’Кийф.   „Това е още един случай на „едно правило за теб и друго за мен“, което елитът използва, за да контролира масите“, каза новинарският уебсайт News Punch.   Още през 2019 г. медийният магнат говори пред студенти от университета Джорджтаун за важността на защитата на свободното изразяване. Той изтъкна убеждението си, че предоставянето на глас на всеки дава сила на безсилните и тласка обществото да бъде по-добро с времето – убеждение, което е в основата на Facebook, каза той.   Brighteon.TV Свободата на изразяване обаче беше ограничена във Facebook и другите големи социални медийни платформи през последните години.  

image




Meta цензурира 20 милиона публикации от началото на пандемията Миналата година FB и Instagram (IG), които също са под чадъра на Meta Platforms, забраниха големи групи, акаунти и IG страници за изказване и изразяване на опасения и съмнения относно неблагоприятните ефекти от ваксините.   Според Координиран доклад за неавтентично поведение миналата година FB премахна 65 свои и 243 IG акаунта за разпространение на „дезинформация“ относно ваксините срещу COVID-19. Те са премахнали повече от 20 милиона отделни публикации от началото на пандемията.   В интервю за CBS през август миналата година телевизионната водеща Гейл Кинг поиска от Зукърбърг да пусне информация за това колко хора са гледали и споделяли публикации във FB, съдържащи дезинформация относно ваксината срещу COVID-19.   Той призна, че FB е премахнал милиони публикации, съдържащи дезинформация от техния уебсайт, но не успя да отговори, когато беше натиснат от домакина, колко хора са прегледали или споделили тези публикации.   „Мисля, че до известна степен има и различни определения, които хората имат за това какво е дезинформация. Много от нещата, които всъщност са най-трудните за нас, не са това, което бих нарекъл „дезинформация“, а друга категория, която бих нарекъл „колебание“, каза той тогава. (Свързано: републиканците в Камарата на представителите настояват Зукърбърг да предаде всички комуникации с Фочи заради covid-19 и цензурата „колебане относно ваксината“.)   Една от добре познатите личности, които са били забранени от социалните медии, е Робърт Ф. Кенеди младши, екологичен адвокат, който се очерта като един от най-влиятелните гласове през първите дни на пандемията.   Кенеди-младши, който описва себе си като защитник на безопасността на ваксините, не беше впечатлен от опита на Бил Гейтс да налага ваксини на уязвими групи от населението, причинявайки сериозни здравословни проблеми в някои случаи. Впоследствие „проверяващите фактите“ на Meta забраниха достъпа на Кенеди младши до Instagram за това, че говори открито за безопасността на ваксините.   Посетете TechGiants.news за още статии, свързани с цензурата на социалните медии.   Вижте изтеклото видео, в което Марк Зукърбърг предупреждава близкия си кръг за потенциалните вреди от ваксините срещу COVID-19.
https://www.naturalnews.com/2022-07-13-zuckerberg-warns-covid-vaccines-are-experimental-unproven.html


Тагове:   стандарт,   двоен,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13331373
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК