Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2022 16:01 - След като унищожи американското общество, CDC признава, че естественият имунитет работи по-добре от инжекциите срещу COVID
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 1251 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.09.2022 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След като унищожи американското общество, CDC признава, че естественият имунитет работи по-добре от убожданията срещу COVID
Неделя, 04 септември 2022 г. от: Lance D Johnson
  https://citizens.news/653704.html    
(Natural News) След две години и половина на въоръжение на съобщения за общественото здраве и унищожаване на самата структура на обществото, Центърът за контрол на заболяванията (CDC) реши, че естественият имунитет работи по-добре от инжекциите срещу COVID.
Сега CDC популяризира „анти-вакс“ послание, което те агресивно цензурират, пренебрегват и атакуват от 2000 г. насам. CDC актуализира своите насоки през август 2022 г., изисквайки ваксинираните и неваксинираните да бъдат третирани еднакво в цялото общество.  
От началото на скандала с covid-19 CDC излъга за имунната система, естествената експозиция и наличните лечения, като същевременно обявяваше необузданите „заплахи за общественото здраве“ и заплашваше самото им участие в обществото.
  Добрите хора, от учители и медицински сестри до полицаи и военнослужещи, загубиха работата си, защото не са взели фалшива ваксина или не са се подчинили на принудителни телесни мандати.
Толкова обединяващата администрация на Байдън се присмиваше, подиграваше и уволняваше американците, заплашвайки техните права на телесна автономия и индивидуалните им вярвания на всяка крачка.
Правителството на Байдън дори работи с компании за социални медии, за да цензурира американците. Сега CDC признава, че тези хора са били прави и съгласни.  
Поради незаконните действия на CDC, безстрашните чистокръвни хора трябваше да претърпят значителни атаки срещу техния поминък, кариера и образование.
С всеки изминал ден, докато естественият имунитет се оказва по-добър от убожданията срещу COVID, издръжливите чистокръвни намират утеха в своя дух и по-голямо чувство за самоуважение, цел и достойнство.  
Социалното дистанциране, маските и изолацията бяха безполезна загуба на време, вредна за обществото като цяло По-голямата част от населението беше по-добре изложено на естествената си среда и един на друг.
Глупавото правило за социално дистанциране от шест фута, което проникна в обществото, не направи нищо друго, освен да травматизира и придаде масови психични заболявания, подвеждайки цяла част от населението в състояние на гермафобия, хипохондрична психоза.
Всички изолационистки усилия на CDC за смекчаване се оказаха неефективни и вредни, но дори по-лошо, предпоставката за прилагане на тези поведенчески контроли и мандати беше изградена върху лъжи за човешкия имунитет. CDC трябваше да насърчава силна имунна система от самото начало, така че по-голямата част от населението да живее нормално и да получи естествен имунитет.  
Brighteon.TV Вместо това CDC се фокусира върху теорията за микробите, карайки хората да се страхуват от нещо, което винаги ще бъде извън техния контрол. CDC даде на хората илюзията, че контролират патогените, и този невротичен контрол беше пренасочен към други, които не се съгласиха с тези болестни нагласи и злоупотреби. Истината е, че никой не беше спасен от спирания, ограничения за пътуване, безсимптомни тестове или маски.
Хората бяха само ощетени, тъй като църковното събрание беше затворено, тъй като Бог беше подиграван по улиците от бунтовници, грабители, убийци.
Хората бяха убити от болничен протокол, тъй като семействата бяха разделени, държането за ръце и молитвата бяха забранени, тъй като смъртоносният протокол беше натрапван на пациентите.
Децата са наранени психически и физически, тъй като родителските права са подчинени. Във войната срещу естествения имунитет CDC налага маски върху лицата на децата, като същевременно забавя обучението им и унищожава отборните спортове.
Всичко това беше направено, за да се ускори съществуването на експериментална програма за ваксиниране, която създаде повече здравословни проблеми на населението.   От самото начало на скандала с covid-19 CDC отричаше имунната система и последователно атакуваше всяко поведение или начин на живот, които насърчават здрав имунен отговор. Благодарение на злонамерените насоки на CDC семействата бяха разделени, хората бяха затворени и не получиха подходящо лечение за различни заболявания и хронични заболявания.
Благодарение на CDC бизнесите бяха затворени, образованието беше превърнато в подигравка с психическо и физическо насилие, депресията, безпокойството и самоубийството станаха приемливи странични ефекти, докато ефикасните антивирусни лечения бяха спряни от пациентите – всичко това, за да се прокара експериментална инжекция, която се провали и се оказа, че убива повече хора от всички останали ваксини взети заедно.


Тагове:   СДС,   престъпници,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13347825
Постинги: 11680
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК