Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2022 16:48 - ALA прокарва лявата джендър лудост на децата в продължение на 50 години
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 789 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.09.2022 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Американската библиотечна асоциация изтрива инкриминираща уеб страница с инструкции за тайно прокарване на ЛГБТ съобщения на деца в обществени библиотеки Вторник, 06 септември 2022 г. от: Итън Хъф   https://citizens.news/654434.html   Natural News
Уеб страница, посветена на обучението на библиотекарите как да се грижат за децата, изчезна в дупката на паметта, след като беше представена на широката публика.   Крайнолявата Американска библиотечна асоциация (ALA) създаде ресурса, който предлага съвети за това как тайно да се популяризират идеите на ЛГБТ сред децата, без това да е твърде очевидно.  
Написана от библиотекаря от Мериленд Тес Голдуасер, вече премахнатата страница, която все още е достъпна за разглеждане в архива, беше насочена към библиотекари от малки градове в селски, консервативни райони, които биха могли да се сблъскат с отблъскване или наказание за открито насърчаване на ЛГБТ поведение сред непълнолетни. Част от него гласи следното:
  „Работите ли за библиотека в малка, селска, консервативна общност? Вие служител на първа линия ли сте там, без управленски или административни правомощия? Искате ли да можете да направите повече, за да направите библиотеката си по-приобщаваща за LGBTQIA++ общността, но срещате съпротива?
Надявам се, че не съм само аз!“   ALA прокарва лявата джендър лудост на децата в продължение на 50 години След като независимите медии разбраха за страницата и съобщиха за нея, ALA я премахна. Сега на целевата страница се появява съобщение за грешка, когато щракнете върху оригиналната връзка.  
Оказва се, че ALA е правила подобни неща и преди. Всъщност институцията прокарва ЛГБТ перверзията чрез обществените библиотеки най-малко през последните пет десетилетия.   Дан Клайнман, лидер на групата за наблюдение на библиотеките Safe Libraries, казва, че Джудит Круг, лидерът на ALA по това време, е била агресивен пропагандатор на същия вид крайнолява джендър идеология, която групата все още прокарва днес.  
Brighteon.TV
Както Goldwasser се опитва да направи днес, Krug потърси начини да получи цензурирани и често изрично неприлични материали в ръцете на деца – всички под прикритие, използвайки зловещи трикове и тактики.
  „Вече нямаше да ги пазят от неподходящ материал“, казва Клайнман за това как работи Круг. „Сега те ще се уверят, че са получили този неподходящ материал. И биха оставили на родителите да решат да го спрат.“
  „И в същото време те биха подвели родителите, така че родителите да не могат да спрат или да не са наясно, че трябва да го направят.“
  ALA също е пряко отговорна за феномена Drag Queen Story Hour, който сякаш се появи от нищото по време на администрацията на Тръмп.
Всичко започна в Сан Франциско – голям шок – и бързо се разпространи в цялата страна.
  Някои събития на Drag Queen Story Hour са виждали деца и дори малки деца да опипват изкуствените гърди на мъже, облечени в преувеличени женски дрехи.
  Има също така случаи, в които на осъдени педофили в драг е било позволено да четат на деца, книги за Джони, който има две не-бинарни файлове за родители, или малка Сузи, която получава двойна мастектомия, за да стане „момче“.  
„Толкова много хора просто не са наясно с този проблем“, оплаква се Клайнман за видовете неща, които се натрапват на децата в обществените библиотеки.
„Ето защо това продължава. Ето защо тези библиотекари прецакват хората.  
В секцията за коментари някой написа, че Круг, Голдвасер и всички останали в ALA, които са замесени в опитите да извращават и подготвят деца, ще трябва да се „изправят пред Бога в деня на страшния съд“.
  „Не мога да си представя колко страшно ще бъде за тях, когато открият, че наистина има Бог, на когото са се подигравали“, добави този човек.  
Друг пише, че съпругата му е работила в местна обществена библиотека в средно голям град в Илинойс и е била единственият консерватор там от повече от 100 служители.   Повече новини за превземането на американските институции от ЛГБТ можете да намерите на Gender.news.


Тагове:   лудост,   ЛГБТ,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13350540
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК