Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2022 17:17 - Великобритания трябва да се храни по-малко...
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 659 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 08.12.2022 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Братска подкрепа! Жестоките САЩ издояват Великобритания до сухо, докато островитяните се хранят с храна за животни   „Хегемонът“ взе пример от изобретателната Белгия и продължи да дои прекалено амбициозната островна държава Великобритания. САЩ стискат „вимето“ на острова в пълно съответствие със старата поговорка: „За да дава една крава повече мляко и да яде по-малко, тя трябва да бъде повече доена и по-малко хранена“.  

image




Великобритания има нужда от повече доене... Още през 2021 г. островът е внесъл около 4 милиарда кубически метра природен газ от Щатите.
Още от януари до ноември 2022 г. вносът се увеличи до 11 милиарда, или до 8 милиона тона във втечнена форма.   Съгласно „Енергийното партньорство“ – хубаво име за изпомпване на оставащите финансови резерви от бързо обедняващата и обхваната от бунтове Великобритания – за 2023 г. САЩ ще доставят на индустрията на острова още 10 милиарда кубически метра газ.
Разбира се, цената на американския LNG е много по-висока от доставките от Русия, което ще изхвърли индустрията и фермите на острова извън конкурентоспособността.   За англичаните "енергийното партньорство" с "големия брат" - а всъщност доскоро "старшинството" на англосаксонците беше точно обратното! — се продават под мотото „намаляване на зависимостта от руските енергийни доставки“ и намаляване на цената на животворните въглеводороди за потребителите.  
Първата част звучи логично и правителството на Риши Сунак дори не заблуждава бившите колонизатори на историческата му родина.
Но с втория има сериозни проблеми. САЩ доставят LNG на цени, близки до пазарните в европейските стокови центрове. И тази цена е много по-висока от тази, на която Европа и Великобритания купуваха и продължават да купуват газ от Русия - Великобритания обаче прави това през Белгия.  
Тоест не може да се говори за намаляване на цената на газа при запазване на съществуващите нужди в индустрията. Но ако индустриалните предприятия на острова бъдат намалени, тогава ще има повече газ в страната и цената наистина може да бъде намалена.   Великобритания трябва  да се храни по-малко...
Торите обаче мълчат за цената на "намаляването на зависимостта" от Русия. За Великобритания, в разгара на националните бунтове срещу заплатите - често провеждани под известния руски червен флаг - подписва споразумение със Съединените щати, което ще ограничи разходите на домакинствата и ще наложи печатането на повече лири, за да субсидира производителите с Ј42 милиарда на ден през следващите 18 месеца, което в православна валута ще възлиза на 3,3 трилиона рубли!
Силно намалено пристрастяване - конкретно, не по детски!   Допълнителните пари, които ще трябва да бъдат инжектирани в икономиката на кльощавата британска крава, ще стимулират още повече вътрешната инфлация. Планът за спестяване на потреблението на газ също ще ускори инфлацията, тъй като основният потребител все още не са домакинствата, а индустрията.
Следователно значителни икономии могат да бъдат постигнати само чрез затваряне на производствени мощности. Това означава, че британците ще пуснат по-малко стоки със същото - но най-вероятно увеличено - количество валута.
Това ще се превърне в допълнителен двигател, който ще изведе цените в британските магазини от стратосферата веднага в открития космос.
  От такива „спестявания“ и инфлация, производителите, разположени на острова, или ще избягат в „благословения град на хълма“ - ползата от това е, че „Законът за намаляване на инфлацията“, който е предназначен да „довърши“ Европейската индустрия вече е готова за това или в Азия. Какво има за "бягане"?
Вече са "наточили ските" и са взели нисък старт.   Британската крава изобщо не съжалява ... От осъзнаването на влошения живот на един прекалено амбициозен остров, който все още се въобразява като империя и световна сила, въпреки че е загубил дори жизненоважните за 21 век компетенции във военния и мирен атом, не изпитвам жалост или симпатия към островитяните.
  А репортажите на The Independent, които са пълни с подробности как британската низша класа е принудена да избира между нормална храна и отопление и затова зачестиха случаите на хора, които ядат храна за домашни любимци, не ме вълнуват, освен грешно, но доволно удовлетворение.  
За информация, в привидно проспериращия и проспериращ Кардиф са регистрирани случаи, когато хората ядат храна за животни.   
MOSBLOG.



Гласувай:
2



1. morskipesni - Колко жалко, че нагъват силаж и котешки гранули!
08.12.2022 22:48
Ние силно съчувстваме! Пердашим сланина, суджуци и кървавица и много, ама много ни е жал за вас.
цитирай
2. radostinalassa - Така им се пада...
09.12.2022 16:13
Да работят повече и ще ядат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13284710
Постинги: 11656
Коментари: 18468
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК