Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2023 16:14 - Русия предупреждава НАТО, че ще последва ядрена война, ако западните оръжия победят Русия
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1163 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Русия предупреждава НАТО, че ще последва ядрена война, ако западните оръжия победят Русия

от Mac Slavo | 20 януари 2023 | Главни новини |

image

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви, че НАТО (Организацията на Северноатлантическия пакт) може да предвиди ядрена война, ако оръжията му помогнат на Украйна да победи Русия. Тази новина идва след думите на главата на Руската православна църква, че светът ще свърши, ако Западът се опита да унищожи Русия.

Според доклад на Ройтерс изричното признание , че Русия може да загуби на бойното поле, бележи рядък момент на обществено съмнение от виден член на вътрешния кръг на Путин.

„Поражението на ядрена сила в конвенционална война може да предизвика ядрена война“, каза в публикация в Telegram бившият руски президент Дмитрий Медведев, който е заместник-председател на мощния съвет за сигурност на Путин. „Ядрените сили никога не са губили големи конфликти, от които зависи съдбата им“, каза Медведев, който беше руски президент от 2008 до 2012 г.

 Освен това главата на Руската православна църква каза в проповед за Богоявление, че опитът да се унищожи Русия би означавал края на света.

Западът непрекъснато доставя на Украйна всички видове оръжия и разрушителни способности по искане на украинския владетел Володимир Зеленски. Съвсем наскоро НАТО обеща да изпрати още повече оръжия в Украйна.

НАТО обеща да изпрати ПОВЕЧЕ тежки въоръжения в Украйна

Медведев каза, че лидерите на НАТО и други отбранителни сили, които трябва да се срещнат във военновъздушната база Рамщайн в Германия в петък, за да обсъдят стратегия и подкрепа за опита на Запада да победи Русия в Украйна, трябва да помислят за рисковете от своята политика.

Путин определя "специалната военна операция" на Русия в Украйна като екзистенциална битка с агресивния и арогантен Запад и каза, че Русия ще използва всички налични средства, за да защити себе си и своя народ.

Външният министър на Путин Сергей Лавров каза пред репортери в Минск, че Русия ще направи всичко, за да гарантира, че лидерите на НАТО и Европейския съюз „отрезвяват“ възможно най-скоро, предаде Ройтерс . „Надявам се, че отрезвяването ще дойде“, каза Лавров. „Ще направим всичко възможно колегите от НАТО и Европейския съюз да изтрезнеят възможно най-скоро.






 



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743130
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031