Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2023 16:15 - През 2022 г. раждаемостта в Тайван по подобен начин се срина с 23 процента , до голяма степен поради инжекциите срещу covid)
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) най-накрая актуализира набора от данни „Ваксиниране по време на бременност“ в своя „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, показвайки, че раждаемостта в Англия е спаднала с 11,9 процента през 2022 г.

Повече от шест месеца споменатите данни просто липсваха, което според мнозина беше начинът на UKHSA да скрие истината от обществеността. Оказва се, че тези подозрения са точни, тъй като последните данни показват, че „ваксините“ срещу коронавируса на Ухан (Covid-19) прогресивно обезлюдяват Англия. (Свързано: През 2022 г. раждаемостта в Тайван по подобен начин се срина с 23 процента , до голяма степен поради инжекциите срещу covid.)

В сравнение с раждаемостта в Англия през 2021 г., данните за 2022 г. за Обединеното кралство показват рязък спад на новите раждания от началото на операция Warp Speed. Между януари и ноември 2021 г. в Англия е имало 478 382 раждания. През същия период от време през 2022 г. броят на новородените е само 421 284.

„Това е 57 098 раждания по-малко през 2022 г., което е спад от 11,9 процента“, съобщава The Daily Skeptic .

UKHSA допълва своята „неваксинирана“ контролна група с жени, които са били инжектирани ПРЕДИ да забременеят

През 2022 г. най-лошият месец по отношение на новородените е септември. В сравнение със септември 2021 г. през септември 2022 г. раждаемостта е намаляла с 15,7 процента, което е значителен спад.

Времето има смисъл, защото това е моментът, когато в Англия е отбелязан пиковият прием сред бременните жени на първата доза ваксина срещу грип Fauci. С други думи, месецът, в който се наблюдава най-голямото използване на инжекции срещу covid сред бременните жени, също така отбеляза най-голям спад в раждаемостта в сравнение със същия месец на предходната година.


 

Учудващо, UKHSA все още твърди, въпреки новите данни, че ваксините срещу covid са напълно безопасни и ефективни, включително по време на бременност. Агенцията се надява да се измъкне от това, като си играе с данните и начина, по който са представени, за да изглежда така, сякаш има малка разлика в раждаемостта между ваксинираните и неваксинираните бременни жени.

„Неговите графики се опитват да покажат, че няма голяма разлика между ваксинираните и неваксинираните майки“, съобщава The Daily Skeptic за тази аномалия в данните.

„Според мен обаче тези данни не показват много и могат да се считат за неискрени, тъй като авторите никога не  сравняват с неваксинирани жени. Вместо това те използват термина „без дози по време на бременност“. Това означава, че вместо да бъдат чисто неваксинирана контролна група, жените, които са били ваксинирани преди да забременеят, са групирани в същата група.

Често срещана тактика в производството на ваксини е никога да не се сравняват здравните резултати при ваксинирани хора с наистина неваксинирана контролна група. Или създават контролна група, в която членовете са ваксинирани с различна инжекция, или правят това, което UKHSA изглежда е направила тук, което измамно включва „неваксинирани“ жени в контролната група, които са били ваксинирани преди да забременеят.

„Началото на спада, съвпадащо с пика на първите ваксинации, е тревожно, както и графиката, показваща, че по-богатите и по-ваксинирани жени раждат по-малко бебета“, отбелязва The Daily Skeptic .

В коментарите някой цитира данни на Arkmedic , показващи, че експерименталните генни терапии, които те наричат ​​„ковид ваксини“, са довели до приблизително удвояване на загубата на бременност преди 20 - та седмица – и че властите са знаели за това, преди да одобрят ваксините за бременни жени.

„Пародия е, че бременни жени, които изобщо не са се възползвали от това лечение, са били принуждавани да приемат изследван продукт, за който е известно, че има по-висок процент на загуба на плода … което е известно на FDA и CDC при последващи оценки на безопасността, “, написа този човек.

Последните новини за унищожаващите здравето и слагащи край на живота свойства на убожданията срещу covid могат да бъдат намерени на ChemicalViolence.com .



Тагове:   аборти,   ковид,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13348447
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК