Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2023 13:53 - Русия се бори срещу Сатанисткия Запад
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 2547 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 05.06.2023 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Русия се бори срещу Сатанисткия Запад


image

На голяма част от Българската общественост все още не е ясно, че днес Православна Русия води Свещена война срещу Сатанисткия Запад. Нека тук представя поредното доказателство за това колко далеч е стигнал Демонизмът на Западняците, представян в общественото пространство под евфемизмите „Либерални ценности“ или „Европейски ценности“. Британското издание „Глемър Glamour, на корицата на дигиталния си брой за месец Юни демонично рекламира Сатанисткия транссексуализъм посредством една бременна жена, която по време на бременността си е направила операции и се представя вече за трансджендърен мъж, наречен Логан Браун.

Сатанистът Логан Браун, изразител на въжделенията на поне половината от Демоничната Западна общественост, заявява с психопатична „гордост“: „Аз съм транс бременен мъж и наистина съществувам, така че каквото и да казва някой, аз буквално съм живото доказателство.

Днес, само глупците си затварят до последно очите и като щрауси си завират главите в пясъка и отказват да осъзнаят действителността: Западните Държави–Корпорации са владяни от Сатанистки Елит, който, подпомаган от орди Демонични Западняци, води война срещу всички честни и нравствени Човеци. Истината е, че Русия се бори срещу Сатанисткия Запад.

СТАМАТ

5-ти Юни 2023 година












Гласувай:
5


Вълнообразно


1. radostinalassa - Искали да въведат термина...
05.06.2023 16:34
човек, който ражда. Да премахнат думата майка, която е най - важна за всяко дете.
цитирай
2. bojinkata - Западните Държави–Корпорации са ...
05.06.2023 19:30
Западните Държави–Корпорации са овладяни от Сатанистки Елит, който, подпомаган от орди Демонични Западняци, води война срещу всички честни и нравствени Човеци. Истината е, че Русия се бори срещу Сатанисткия Запад. Това е реалното положение!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 395638
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168