Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2018 17:37 - Нашата истинска история - Преди 200-250 години всички хора от Урал до Владивосток и до днешния италиански град Триест ,и от Балтийско море до Средна Гърция са
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 1612 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 У нас е прието ,че Аспарух е създал България в 681 тод. Това означава,че дотогава тя или е била разрушена, или не я е имало. Какво казват документите. В 7 век е имало автор - Константин. Той е дошъл на нашия свети събор от Сирия.Той казва, че ако са го били изслушали, с тях не би се случило това , което е станало при войната с България През 625 год., т.е. Константин Апомейски официално признава България на Събора в Константинопол. Това е  била и религиозна война между две версии на християнството.
В историята на лонгобардите 568 до 744 год. - нощем , когато някои почивали, върху  тях внезап-
но нападали българи, убили множество , като убили и самия княз Агелмунд и взели в робство единствената му дъщеря.Те са се намирали на територията на северна Италия. В 6 век.ние вече сме имали и държава и войска,за да нападаме и Константинопол,и Северна Италия.
В 6 век в т.нар. равински космограф,  е отбелязана думата българин.Текстът е - В Тракия , Македония и Долна Мизия живеят само едни българи.Тази карта е съставена 100 год. преди 681 год.
В 6 век  в хрониката на владика Йоан Никиуски е показано, че Мизия се нарича провинция България.Там се говори, че роденият в гр.Залдаба /Шумен / Виталиан се вдигнал в 516 год. срещу император Анастасий.
Т.е. българите са си били тука, не са пристигали отнякъде и са воювали с Византия.
В 538 год.Теофан пише,че в Скития и Мизия  се вдигнали двама български княза с много българи и други.  Значи в 5 век е имало държава с князе.
В 480 год.Йоан Антиохийски  -"  византийският император Зенон е бил принуден да се съюзи с българите,които живеели между Цариград и Адриатическото крайбрежие.  - това са целите Балкани "...
 "Т.е. в 5 век е имало местни българи,с които император Зенон е трябвало да се съюзи.
Пак в 5 век Теофан пише: " И  много българи заселили цялата земя от Карвуна до Драч /днес
е Дурес,Албания на Адриатическото крайбрежие.Карвуна е Североизточна България,недалече от делтата на Дунав.Всичко това е била България.В 494 година бълга-
рите и траките нападали и бягали, т.е. практикувала се е стратегия на засадата. В 5 век 447 год. Калиник , ученик на свети Хепатий  пише: " горският народ,който живее в Тракия станал толкова голям, че заел повече от 100 града, и останало само да завладее и Цариград. И тряб-
ва да споменем,че са ни наричали гуни.
Хроника на Константин Манасий - "И във времената на император Анастасий българите за-
владели долната Охридска земя, и цялата Македония  /419 - 518 год./ . "Тука се има предвид,че в 5 век Македония е била в цялата европейска част на днешна Турция. Тези македонци охранявали Цариград и го хранели с продукцията си, т.е. на територията между днешна България и Константинопол.
Комес Марцелин, илириец,499 год. - "Арист, командир на илирийските войски с 50.000 войска 
тръгнал срещу българите, които грабели Тракия. Боят започнал при река Цурта /днес Чорта / на 70 км от Истанбул.
Мавро Орбини цитира Магн Аврелий Касиодор ,че българите през 4 век са се сражавали с римляните в 390 година. 
Хроника на северноиталианския град Месина - 398 - 402 година  "В този период в империята нахлули много варвари:  готи, скити, авари, алани, българи,те са били твърде много... Българите победили..  в боя при Солун / 
Анастасий Библиотекар, живял в 9 век пише за 4 век -  "Българите обединили своето отечество, съгласно родственото им право.."
Ясно е ,че в 681 година никаква България не е създадена,защото тя е съществувала дотогава. Няма документи за прекратяване на съществуването на Старата Велика България,
за която са писали византийците. Няма нито един документ за титлата хан. За който и владетел да е писано, винаги е Кана Сибиги. Канас значи княз, а цялото е княз от Бога.
Това е бил един народ. Ако днес се разкопае по-сериозно на територията на Украйна и Русия ще се намерят доказателства за това. Преди 200-250 години всички хора от Урал до 
Владивосток и до днешния италиански град Триест ,и от Балтийско море до Средна Гърция са писали на църковно-български език.И на този език е била цялата църковна кореспонден-
ция. Прослушайте как четат църковните свети книги тук, и в Русия, и в Сърбия. Ще видите, че разлика няма. Ние разговаряме на официален друг език, с немного друга граматика и лексика,
които не са резултат на естествени процеси. Причината са езиковите реформи в Украйна, България, Румъния, Русия. До тези политически реформи хората лесно са се разбирали един друг . Филологическият критерий е: ако хората се разбират ,то това е диалект на един език.
Ако не се разбират,то това са различни езици.Езикови реформи е имало след края на Първата, на Втората световна война. Сега върви унищожение на нашия общ език, замяна на привичните ни думи със специални чужди /английски /думи. Езикът е душата на всеки народ.
Единният народ е разделен на българи, руснаци, поляци, украинци, сърби и т.н. Тюркската теория е създадена за да ни разделят.



Гласувай:
4



1. slavian - всичко това е вярно и иа още много
03.02.2018 18:22
Ето плочките от Виница
http://www.celokupnabulgaria/?p=7342

Пише повече от ясно BOLGAR и са датирани много точно около 200 години преди 681г
цитирай
2. slavian - малко по-подробно за Марцелин Комес
03.02.2018 18:24
Марцелин Комес (Marcellinus Comes; † след 534 г.) е късноантичен източноримски историк от Илирия, регион на Източна римска империя, където се говори на латински. Живял е в Константинопол. Той пише за Българите, тук на Балканите още през 499г., т.е. 5в., следното: "Арист, военачалникът на илирийските войски, с петдесетхилядна въоръжена войска и 250 коли, натоварени с нужното за бой снаряжение, тръгна против Българите, които плячкосвали Тракия. Боят се завърза при р. Цурта (Чорлу), където бяха унищожени повече от четири хиляди наши, било като бягаха, било като падаха от брега в реката".

Значи 200 години преди предполагаемото идване на конница от 15,000 монголоиди от никъде, у нас е имало доказано "българи" които са се били с 50,000 добре въоръжена армия и са я победили.
цитирай
3. radostinalassa - Мойта цел беше
03.02.2018 18:53
Това е изследване на Пл. Пасков и група ентусиасти .
Целта ми е да покажа , че през вековете никак не е имало обединяване на отделните раси и подраси. Имало е жестоки битки между тях.
Хората са виждали ясно, че чуждите са чужди.
Трябва и днес да се отделят всички негри, араби, жълти и пр. видове, да не се обединяваме с тях, а да ги отдиференцираме ясно.
Трябва да запазим чиста расата си. Иначе става подобряване на тяхната раса и влошаване на нашата. Да не говорим за болестите , които това влече след себе си - най - напред психични, сексуални, стерилитет и измиране на човечеството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133372
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години