Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2019 03:11 - Джендърите атакуват!
Автор: vitalian4v Категория: Политика   
Прочетен: 4519 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте,тези дни,всъщност цялата седмица подготвям труд за българската култура и нейната древност,труд който все още е някъде в началото и най-вероятно ще има продължение,но ще се забави още повече от планираното,поради нещо,което грабна моето внимание и няма как да го подмина,а Вие,които имате или искате да имате деца сте длъжни да не подминавате,или изобщо ако сте хора – Богоподобни,Божие творение,а не измет скотска,а именно – опит за проникване на джендър пропаганда в училището на България!

Първо трябва да направя забележката,че изначално думата джендър (gender) не е…педераст или някакъв разхайтен извратеняк,а род като – тя,той,то,но в рамките на няколко години виждаме как значението се измени и сега е синоним на всичко гнусно,пошло,лошо и содомогомориянско!

*Но в тази публикация терминът джендър ще бъде използван именно в тази му пошла форма*

В тази си публикация ще Ви информирам за какво става въпрос,защо е толкова важно и страшно,с каква цел се прави и ще Ви дам пример от личен опит за да видите до къде стига тази пошлост на запад,нещо което се опитват да наложат глобалистите и в нашата мила родина,която трябва ние да опазим,в името на предците и най-вече – НАЙ-ВЕЧЕ  В ИМЕТО НА ДЕЦАТА И ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

Първо,става въпрос за „образователни” брошури,спонсорирани от ООН и здравното министерство,относно „запознаване” на младото население в училищата с гей общността,със „нетрадиционната” (всъщност извратена) дезориентация и всичките му там джендър идеии,като в самите брошури са добавени и снимки на обратни индивиди,прегръщащи и целуващи се!
Това се случва в ПМГ „Атанас Радев” -
Ямбол…за щастие хората,работещи там са съвестни, запазили здравия си разум и не са разчовечени и не са допуснали това да стигне до младите слънца на България,като директорът ги е изгорил (за което може да получи само адмирации),както и обществото е реагирало адекватно на подобни извращения,а именно с негативен отзвук.

Това е много важно и колкото важно толкова и страшно,защото то не цели да атакува възрастните хора,а именно младите дечица,като още в самото начало да ги въведе в тази извратена мрежа на злото,именно с цел това ново,младо поколение да се изврати…да бъде всичко,но не и нормално,не и човешко,не и Богоподобно!
Страшно е защото това може да заличи нормалния мироглед на човека,който е първичния,който е най-чистия и истинския,а именно това за самата човешка същност!
Това може да затрие поколения!

Разбира се,целта е извращението,но точно този случай,който сега разглеждаме с Вас,който е изолиран – изолиран в смисъл,че се е случил (за сега) само на едно място е с цел да се опипа почвата,какво ще рече това,някой сега ще да запита!?
-Това означава,че след като обществото се обедини и не допусна приемането на тази извратена Истанбулска конвенция (която между другото си има продължител,още по-опасен – договорът за бежанците-информирайте се,хора),както и обществото със страшна ответна реакция показа,че не допуска билбордове със педерастка пропаганда да стоят из градовете на Българя,те (Глобалистите и техните маши от разните му там НПО-та и различни индивиди на ключови позиции в правителството) искат да видят как ще реагира обществото,да знаят как ще мине,дали ще мине… и сега,с тази атака в българското училище на джендърите.
Важно е да се разбере,за да знае и обществото,че нито битката,камо ли пък и войната със днешния Содом и Гомор е спечелениа – изобщо не е – ще става все по-яростна!

Трябва обществото да е будно и да не допуска подобни безчовечни и безбожни извращения да бъдат налагани,дори и да доближават България!

Сега нека дам няколко примера,като последния ще бъде от пръв поглед.
Мой приятел,живеещ в Дания ми разказа (нещо което си направих труда да проверя),че там още от детската градина децата биват карани да разменят ролите на пола си всеки ден,да биват „обучавани” в джендърство и дори „той” и „тя” са заменени с „то” защото видите ли нямало мъж и жена,а нещо си друго!?
В Норвегия пък,онези страшните,
войнстващите викинги сега от детска градина биват обучавани в същото,та дори и организации като Барнибарн (или нещо подобно) имат право да Ви вземат детето и да го дадат на някаква джендър „двойка” ако Вие искате да го възпитавате друго яче (не в джендръство)!
В Швеция е същото,дори анимационни герои са представяни в специални „комикси” като някакви джендъри,с плаваща сексуалност и безполови тъмнокожи кукли,с които да
„образоват” децата(!)…започнете да ги търсите тея неща,да се информирате и най-вече да се въоръжавате със воля,сила,малко търпение(в никакъв случай много,защото многото търпение ще ни доведе до положението на ония скандинавци) и вяра!
Има документални филми,статии и купища тонове информация,която може да ползвате,за да знаете какво се случва,и най-вече – какво идва насам!

Също така термините „майка” и „баща” в някои места са заменени от „родител 1” и „родител 2”!!!

А сега,нека Ви дам пример от пръв поглед.
Първоначално трябва да дам кратка предистория,за да стане ясно на читателя какво става.
Аз от около 5-6 месеца пребивавам в Обединеното Кралство – Шотландия,като първоначално живях в един град,наречен Хамилтън (откъдето е и снимката,направена на 25.02.2019)
Снимката е от площада пред общината,където
по времето,когато живеех там (преди 2 месеца) се вееха три знамена – това на общината,шотландското знаме и разбира се британското,защото все пак това е символът на държавата,но от последното ми посещение на този град,знамето на държавата бе заменено с…вижте сами :

image

Да…заменено е със знамето на джендърите,дори не са си направили труда да го сложат другаде,макар че изначално това е нередно ,но все пак…заменили са държавния символ,заради една педерастка прищявка!

А самото общество,макар и да не е толкова зле колкото това на тези в Скандинавия,но все пак…не изостава.
Навсякъде по университети и училища,както и общински и държавни сгради има листовки,агитационни плакати на подобни джендърски извращения,а колкото до хората…макар и да не съм бил във всяка една част на Шотландия,тази в която съм ми се
струва,че…някак си не е толкова лесно да разпознаеш даден човек мъж ли е,жена ли е или нещо друго…това е мнението на мои роднини,които наскоро бяха тук и думите им бяха „тая чужбина е луда…дано не идва това в България”.

Лошото на това е ,че не е просто една гейска прищявка…а политика водена от целия ЕС под диктата на глобалните либерастващи извратеняци…които интересно тук,както и в САЩ сред хората,запазили здравия си разум са известни като „libtards” ,което е със смисъл на умствено бавен либерал,гадняр.

Това,както и насъбрания гняв от събитията са причината за написването на тази статия…няма да е последната от своя род,но Вие не трябва да забравяте,че това че нещо се говори,не означава,че проблемът го няма…напротив – трябва да се вдигаме,за бъдещето си!

Това беше за сега,благодаря Ви за вниманието и очаквайте скоро публикация ,относно нашата древна и висока култура,която сега е подложена на атака,а ние трябва да я защитим!

Лека вечер и просвещавайте се,използвайте разума и човешките Ви,православни чувства и морални ценности,както и не потискайте българският си дух!

Съ Нами Богъ!
АМИН!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Пустите ми ти
28.02.2019 06:39
джендъри. Па те така в най- скоро време ще ни скъсат гъза...
цитирай
2. vitalian4v - !
28.02.2019 07:15
apostapostoloff написа:
джендъри. Па те така в най- скоро време ще ни скъсат гъза...

Трябва да се самосъхраним...иначе това което казваш може да стане истина...
цитирай
3. zaw12929 - В предаването на БНТ "Преди ...
01.03.2019 02:56
В предаването на БНТ "Преди обед" не само оправдаха попадането на тези брошури в училищата, но се отнесоха подигравателно с тези, като нас, които намират това за непростимо.
Защото това не е ГРЕШКА, а УМИШЛЕНО ДЕЙСТВИЕ на тъпите либерали!
цитирай
4. vitalian4v - Благодаря...
01.03.2019 12:04
zaw12929 написа:
В предаването на БНТ "Преди обед" не само оправдаха попадането на тези брошури в училищата, но се отнесоха подигравателно с тези, като нас, които намират това за непростимо.
Защото това не е ГРЕШКА, а УМИШЛЕНО ДЕЙСТВИЕ на тъпите либерали!


Благодаря за коментарът Ви!
Да, не съм изненадан от това...все пак това са маши на либерастите и това е целта, да насаждат разни мнения за да манипулират обществото...
Това е винаги така, подиграват се на здравия разум, на всичко нормално...за това моят съвет към всички е да не се поддават на тези СМРАДове
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vitalian4v
Категория: Политика
Прочетен: 353967
Постинги: 110
Коментари: 368
Гласове: 3284
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031