Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2019 16:06 - Целият cвят е на нокти заpади нова тpагедия c pадиoaктивноcт в Рycия, а оттам - cамо мълчание
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След взрива на полигона, светът, по-специално Британия, и САЩ ( т.е. така нареченият англо-саксонски свят ) наистина настръхнаха и са, меко казано, в неистов ужас.

Защо ?

Защото това не бе случайна авария, а съвсем нарочно събитие. Т.е. взривът бе на точното място и в точното време. Първо, къде се провежда изпитанието ? Полигон в непосредствена близост до Норвежката граница и там където е възможно пребиваването на разузнавателни подводници на НАТО . Е не точно в Бяло море, но все пък достатъчно близо до това което трябва да се покаже за да се види от тези които трябва да видят.

Второ, времето в което се показва това което трябва да се покаже на тези които трябва да видят. А то е в момент когато НАТО проявява все по-голяма дързост и по-нагли провокации. Последният случай със самолета на Шайгу е доста показателен - въоръжен до зъби Ф-18 се доближава опасно близо до самолета на Министъра на отбраната на РФ и бива прогонен по доста по-агресивен начин от ескортиращите самолети на Балтийският флот.

И така, необходимо бе показно, че РФ има аргумент който не бива да се подценява и пренебрегва и който се смяташе за мит и ПР алабалистика на Кремъл и Путин - Буревестник.

Та Буревестник гръмна. Не, не гръмна заряда в ракетата а гръмна реактора (двигателя ). Това е ракета която е задвижвана с ядрен двигател. Т.е тази ракета може да обикаля по зазден маршрут почти безконечно. Т.е. не чак безкрайно но няколко години със сигурност ще се намира във въздуха и всеки един момент може да бъде насочена към съответната цел. Сама разбираш, че следенето и държането на прицел на такава ракета може и ще отнеме голям финасов и човешки ресурс на противниковата страна. А представи си ако ракетите са десетина или двадесет или повече. Но не това е ужасяващото, а бойната част която, може да секаже, че използва същото гориво като двигателя. А това е вече наистина интересно и сериозно ужасяващо.

Какво виждаме на едно интересно видео - гъба, тип ядрена. Което показва че наистина имаме ядрен взрив. Но както споменах това е двигателя. Т.е. необогатено ядрено гориво. И въпреки това това необогатено и с малка маса, ядрено гориво има мощта на 1 килотон уранов заряд (бомба) . Т.е при 1 килотон в радиус от 20 километра, жертвите в първите часове след взрива в гъсто населен район ще възлизат от порядъка на 100 000 души. А както казах, това е само двигателя. А какво ли остава за бойната глава където ще се използва и се използва обогатено ядрено гориво.

И за десерт, това което е ужаса - няма радиация. Т.е има, но тя съществува в продължение на няколко часа (2 до 4), след което рязко спада и до 24 часа радиационият фон придобива нормални стойности.

И така, какво докара ужаса ?

Наличието на Буревестник в действие и наличието на съвсем нов вид ядрен заряд с който е възможно унищожението на огромно количество жива сила, техника и инфраструктура, но след известно време от порядъка на дни, засегната територия може да бъде отново обитаема и използваема. Ако има от кого, естествено.

Т.е. ядреното оръжие става напълно пригодно за използване без риск от безжизнени територии. И това оръжие го притежава Русия, което е без аналог в света.

Опа, забравих "загиналите " сътрудници на РОСАТОМ - цвета на експериментарната физика.

Ами......... живи и здрави са си, но под други имена и в друго населено място и продължават да си провеждат изследванията и работата. А "загинаха" понеже така трябва. Т.е. , пичове ( към чуждите разузнавания), не ги търсете, няма да ги намерите !

Решиха, направиха, демонстрираха и .......Запада замлъкна и разбра ужасен посланието !

П.П.

Взрива на полигона стана някъде на 7 или 8-ми този месец, а на 12-ти Борисов се срещна с Медведев на една конференция за Каспийско сътрудничество и ни в клин, ни в ръкав почва да дудне, че Черно море ще си остане мирно, с яхти, летовници, туристи и купони. Представям си ясно какво му е на душата на пожарникаря когато са му разшифровали това което стана в Ненокса. Пък и в последно време го ползват като посредник между Брюксел/Лондон/Ню-Йорк и Москва. То и за друго не става но все пак върши работа. А като тъпанар №1 в държавата е стоплил за какво иде реч, то представи си истеричните вресльовци по медии и нета колко по-тъпи са!

Владимир Младенов 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13345146
Постинги: 11679
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК