Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2020 14:29 - Всемирната диверсия на САЩ - " Синята чума" Синтия
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 3420 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 07.03.2020 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Смъртоносната бактерия "Синтия" наближава Европа, разпространява се и чрез дъжд     Бактерията, наричана "Синята чума", е била изолирана в течението Гълфстрийм, което означава, че вече навлиза в Европа.
  Смъртоносната бактерия "Синтия" е научно постижение от най-висш клас, което обаче се превръща в убиец.
Тя може да проникне в България по няколко начина - чрез дъжд, чрез животни и мигриращи птици. Според българските учени обаче опасността все още не застрашава страната ни.  

Началото... Екип от учени, работещ по проблема с петролния разлив в Мексиканския залив, разработил бактерията с цел ликвидиране на нефтеното петно. Работата им обаче излязла извън контрол, защото освен към нефта, бактерията се насочила и към всичко живо по пътя си....    
Нефтената платформа за дълбочинен добив на петрол се самовзривява през 2010 г. Това предизвиква огромен разлив на петрол в Мексиканския залив.   За да ликвидира последствията от аварията "Бритиш Петролеум" изплаща 27 млрд долара за щети, спасителни операции и компенсации.  
Финансовите загуби стават причина компанията да търси друго решение на критичната ситуация. В консултации с учени от американския институт "Дж. Крейг Вентера" се ражда идеята за създаването на изкуствената бактерия "Синтия", която да "погълне" разлетия петрол.  


image


Вътрешни кръвоизливи, множество язвени кожни лезии и нечувани страдания. Така изглеждат хората, които е докопала опасната бактерия "Синтия". Симптомите на болестта наподобяват точно тези на чумата, а лекарство няма. Най-вероятно за това новото име на първата успешно синтезирана бактерия е "синята чума". 




image

  Екипът от учени, начело с нобеловия лауреат Хамилтън Смит, смесва различни хромозоми и създава паразитна бактерия Mycoplasma genitalium.
Бактерията е изкуствен организъм с напълно констроиран компютърен геном, който не съдържа природна ДНК. Главната й сила е унищожението на суровия нефт, както и способността да се саморазмножава.  
"Синтия" е пусната в Мексиканския залив през 2011 г. и тя действително започва да "изяжда" нефтеното петно. Скоро обаче учените разбрали, че освен нефта, тя изяжда и всичко живо, попаднало й на пътя.   Последствията...     image

Регистрирани са над 5 хиляди умрели птици в американския щат Арканзас, в Северна Луизиана са унищожени над 100 000 риби, а 128 работници на "Бритиш Петролеум" заболяват от неизвестна болест.
Забраняват им да се лекуват в местните болници, за да не изтече секретна информация за "Синтия". Все повече стават съобщенията за хора, къпали се в Мексиканския залив, с кожни рани и язви, които умирали в невероятни мъки.
  В този период американски медии за първи път съобщават за смърт, причинена от неизвестен вирус. Американските власти обаче успяват да ограничат информацията за размера на опасността.
Въпреки това Университетът на окръг Колумбия оповестява данни за това, че 40 на сто от жителите в района, са засегнати от остри дихателни инфекции и кожни увреждания.   Неизвестното заболяване достига до Арктика - регистрирана е масова смъртност на тюлените.
Такава е регистрирана и в Аляска, до град Бароу.   Учените стигат до извода, че създадената от тях смъртоносна бактерия се размножава много бързо, а антибиотиците, използвани до момента, не могат да я унищожат.
"Синтия" може да се разпространява и чрез обикновен дъжд, причинявайки силни алергични реакции.   Учените работят усилено по създаването на ефективно противодействие, засега обаче такова няма...
Това е по думите на Л. Фионова световна диверсия на янките, която може да довърши човечеството. 




Гласувай:
4



1. work75 - като си играят с огъна. . . покрай ...
08.03.2020 06:18
като си играят с огъна...покрай сухото ,гори и мокрото...дано да не е вярно.точно тия учени ще изтрепат човечеството...!!!
цитирай
2. radostinalassa - Този Смит е идиот
08.03.2020 07:22
Синтия изяжда нефта, но и хората. Тя може да направи мутация в корона вируса и тогава те заудно ще ни изяждат. Не стига , че унишожиха Гълфстриим, а сега и това. Щом не могат да мислят 2 стъпки напред, значи са отсталыи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13140755
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години