Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2020 20:28 - "Мъртва зона за НАТО": Крим е скрит под невидим купол
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МОСКВА, 18 март - РИА Новости, Николай Протопопов. Хиляди хектари защитена територия, заслепяване на бойни самолети, дезактивиране на крилати ракети и дронове - през последните няколко години Русия разполага с мощни системи за електронна война във всички региони, представляващи голям интерес за потенциалния враг. Включително в Крим, корабите и самолетите на Северноатлантическия съюз се приближават до полуострова отново и отново под предлог на различни учения. За най-новите системи, които прогонват разузнаването на НАТО, - в материала на РИА Новости. Защитен купол Според силовите структури на Крим, корабите на НАТО не са способни да разузнават брега поради ефективните мерки за противодействие на електронната война. Системите на РEБ не само деактивират разузнавателното оборудване, но и свалят настройките на корабните навигационни системи. В резултат на това на мониторите в навигационната кабина се показват фалшиви координати - екипажът е напълно дезориентиран. Руските предприятия са създали десетки нови модели електронно военно оборудване. Един от най-напредналите е комплекс Kрасухa-4. Разработката на тази широкомащабна станция за  мощни смущения  започва в средата на 90-те години. Първите версии бяха аналогови, следващото поколение - вече с цифрови технологии. В масовото производство „Krasuha“ е изпратено в началото на 2010 г.



Система за електронна война 1L262E Rtut-BM в Казанската оптико-механична инсталация   Непроницаемата стена. Как руската армия подлудява вражески снаряди Няма информация за този комплекс в отворени източници. Известно е само, че работи върху цели в радиус от няколкостотин километра, като буквално покрива територията с невидим капак - потиска всички източници на радио излъчване. Противодейства на въздушните радари на боевите, разузнавателните  и безпилотни летателни апарати. Дори системите за откриване и насочване на авиацията Aвakс са беззащитни пред Krasukha. Широколентовата активна станция за заглушаване е ефективна срещу всички радари на съвременните разузнавателни самолети.   image "Красуха" изкривява навигационното поле и заслепява прецизното оръжие на противника. Ученията показаха, че след обработката на сигнала от комплекса за електронна война, бомбардировачите вече не могат да откриват цели на земята и съответно да насочват оръжията си към тях. Освен това оборудването работи и  на много голяма надморска височина, заглушавайки спътници в космоса.

Бойна употреба Най-новите системи се тестват в реална бойна ситуация в Сирия. "Красуха" неведнъж е работил върху дронове на терористи. Според съобщения на западните медии, Красуха дори инвалидизира няколко американски изтребителя пето поколение F-22 и F-35, които уж случайно са навлезли в зоната на покритие на руската техника за електронна война. В допълнение, такива системи участваха в отблъскване на масивни ракетни атаки срещу Сирия, използвайки крилати ракети Tomahawk. В резултат на това няколко ракети попаднаха в ръцете на руски специалисти. След това концернът "Радиоелектронни технологии" съобщи, че те ще вземат предвид информацията от заснетите "Томахокс" и ще разработят нови инструменти, които ще покрият всички честотни оптични и радио диапазони на американските ракети.
image
Невидима самозащита Руските инженери са далеч по-напред от западните разработчици в областта на индивидуалната електронна защита на бронираните превозни средства и самолети. Най-новата система Mercury-BM открива снаряд, когато се приближава и изпраща сигнал с висока мощност към него, който експлодира на безопасно разстояние, без да причинява щети на никого. Армейските хеликоптери имат витебски комплекси. Цифровата активна станция за заглушаване потиска оптичните и електронните сигнали на вражеските радари в широк честотен обхват. Освен това Витебск неутрализира ракетите с термична глава за придвижване. Системата формира електронен купол около хеликоптера и заслепява ракетите с лазерен прожектор.

Бойните самолети на ВВС на Русия също са добре защитени. Например, всички изтребители Су-34 разполагат с въздушен комплекс Хибины, което прави самолета практически невидим за вражеските радари. В резултат на това жизнеспособността на Су-34 се увеличава поне 25 пъти.


Тагове:   реб,   красуха,   хибины,


Гласувай:
3



1. dobrodan - Мхм, много е трудно компютърът на ракетата да работи по готова карта,
21.03.2020 13:52
ах, какви гениални руснаци?! Съветските микропроцесори - най-големите в света?
Тия една лека кола не могат да направят, един телевизор, една автоматична пералня.... хай-тек оръжие тръгнали да мислят? Пази, боже....
цитирай
2. radostinalassa - Тази защита говори просто, че учените им са европеиди
21.03.2020 14:18
пак ли да ти говоря за връзката между нашия език и мозъка ? Докога? Многото долари, 720 млрд на янките не донасят нещо ново, като РЕБ или свръхзвукови самолети.
Тия янки не могат да стигнат до МКС без руските Съюз. Откъде ли са крали моделите на коли, както правят китайците ?
А и вида на мовъка е много важен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132295
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години