Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2020 17:21 - Пази Боже, НАТО да ни опази!
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В шума около вируса COVID-19 остана незабелязано едно друго голямо събитие, което беше рекламирано на интернетните страници на натовските армии, като военни учения Defender Europa 20 и с текста: "Демонстрация на възможностите на американската армия за бързо прехвърляне на значителни бойни сили с цел подкрепа за НАТО и реакция на всяка кризисна ситуация".

Щабните офицери на пакта от месеци разработваха плановете на най-голямата от 25 години операция за прехвърляне на американските сили в Европа. В ученията трябваше да участват 37 000 войници от съюзните държави, в това число 20 000 американски войници, прехвърлени направо от територията на САЩ, и други 9 000, които се намират в Европа.

Маневрите трябваше да отработят транспорта на оборудване, оръжие и хора на територията най-напред на Полша, а след това на Литва, Латвия и Естония.

През януари от няколко американски пристанища потеглиха по 12 маршрута конвоите с транспортните кораби. Преминаха 4 000 км, возейки през океана около 1430 колесни транспортьора, 800 гъсенични, в това число и най-новите танкове Abrams M-1 и бойните пехотни машини М2 Bradley.

През февруари конвоите достигнаха до няколко европейски пристанища, в това число белгийския Антверпен, холандския Висинген, немския Бремерхавен и естонския Палдиски.

Започна разтоварването от машините, които трябваше вече да се движат на собствени колела и вериги. Към тях се присъединиха намиращите се в европейските хангари. Повечето тръгнаха към Полша, където бяха планирани най-големите учения.

Първите две колони американски войници влязоха в Полша от Германия вечерта на 28 февруари. Следващите – през следващите дни, през Швиецко и Колбасково.

Преминаването беше планирано така, че да не затруднят ежедневието на живеещите наоколо поляци, т.е. колоните се движеха предимно през нощта.

На 28 февруари маневрите бяха "благословени" от Москва. Началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия Валери Герасимов предупреди, че заради липсата на диалог маневрите са чиста провокация. "Разтревожени сме от действията на НАТО в близост на границите с Русия".

Плановете за маневрите предвиждаха, че основните сили на американските части от 14 000 войници ще стигнат до полигона, когато там ще бъде цялото им въоръжение, т.е. около 10 март. Но нещо се случи.

Транспортните самолети не се появиха. Въпросите от съюзниците към Пентагона бяха посрещнати с формулата, че заради коронавируса се е стигнало до бъркотия в логистиката. Но скоро всичко ще се изясни и армията се стартира.

Ставаше дума, че именно по това време президентът Тръмп забрани полетите до САЩ, а Пентагонът въведе административни ограничения спрямо чуждестранните войници. Обаче не спомена и дума за отдавна планираните учения в рамките на НАТО.

Да изпратят своите войници отказаха обаче още няколко европейски страни, оправдавайки се с коронавируса.

Въпреки липсата на американците и на повечето съюзници, на 11 март на полигона в полския полигон в Дравско Поморски министърът на отбраната Мариуш Блашчак съобщи, че маневрите започват.

Два дни след официалното започване на Defender-Europa 20 от европейското командване на САЩ пуснаха информацията, че "от 13 март цялото движение на персонал и оборудване от САЩ към Европа е спряно. Това обаче не означава край на ученията. Те ще продължат в Полша, но без участието на американските войници, намиращи се вече в Полша.

Но намиращите се в Полша американски войници бяха само офицери и шофьори на различните машини и техните механици. Това означаваше, че учения няма да има.

Разбира се, медиите не забелязаха това. Забелязаха обаче, че полският командващ ученията е дал положителен тест за коронавируса, който е бил хванал няколко дни по-рано в немския Висбаден от шефа на щаба на италианската армия, където били заедно са конференцията за предстоящите учения.

И офицерите започнаха масово да се тестват, като на ученията вече никой не обръщаше внимание. По-важно беше дали кихат или кашлят, или са им сополиви носовете, отколкото да атакуват руските граници.

По същото време се появиха и информациите, че ученията ще продължат, въпреки коронавирусната пандемия.

Но американците си събраха багажа и нямаше никакви опити за модифициране на маневрите. Защо?

Хипотезата е следната.

По време на маневрите, за медицинската сигурност на участващите в тях части трябваше да отговаря страната, на чиято територия се намират, т.е. Полша, Литва, Латвия и Естония. Но американците не знаеха, че така наречените медицински служби просто не съществуват в армиите на тези четири държави, заради което вирусът би могъл да застраши самите американски войници.

По-добре е да си вземат багажа и обратно към САЩ, където ги чакаше карантина, за да си починат от напрежението на ученията в Европа.
Анализ на Строго секретно



Тагове:   ГМО,   кола,   имунитет,   кашлят,   кихат,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13136247
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години