Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
22.10.2020 18:34 - ВОЙНАТА НА ЛЕВИЦАТА СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА - втора част
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 1562 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 22.10.2020 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВОЙНАТА НА ЛЕВИЦАТА СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

Втора част

Автор: Виктор Кордон 


На всичко отгоре левичарите в западните общества тръбят истерично за „десен екстремизъм, тероризъм и ксенофобия” напук на фактите, които недвусмислено показват, че несъразмерна част от извършителите на престъпления и терористични актове са точно техните любимци – мигранти и бежанци, изповядващи исляма, които се ползват с тяхната безусловна протекция. Те извършват многократно повече престъпни деяния и терористични актове срещу представители на местното мнозинство, отколкото обратното, въпреки че са незначително малцинство. Това още веднъж показва извънмерната пристрастност на левицата, породена от идеологическа обремененост, която я води до потресаващи крайности, както предстои да покажем тук.

 

След 2010 г. до обществеността във Великобритания започват да се промъкват сведения за масови изнасилвания и сексуална експлоатация на непълнолетни и дори малолетни бели момичета, а дори и момчета. Бавно и мъчително се разплита паяжина от организирани групи, които злоупотребяват сексуално и групово с деца, малтретират ги, алкохолизират ги, дрогират ги и дори ги предлагат или продават в други населени места като бели робини. Първоначално медиите са твърде пестеливи в предоставянето на подробности, особено свързани с етноса на извършителите, като най-срамежливи са големите издания ББС и Гардиън (последният е официоз на британската левица и специално на Лейбъристката партия). Едва след като лавината от факти заплашва да ги смаже, те се престрашават с неприкрита досада да споменат мимоходом за етническия произход на членовете на бандите. Оказва се, че в огромното си мнозинство те са мюсюлмани от пакистански, сомалийски, кюрдски, албански, косовски или друг произход, но болшинството са пакистанци.

 

В хода на полицейските следствия, на последващите съдебни процеси и на журналистическите разследвания стават известни ужасяващи факти, които противоречат на здравия разум и на представите за правово и справедливо общество. Официалните данни показват, че в цяла Британия съществуват организирани групи от пакистанци и други мюсюлмани, които експлоатират сексуално деца (предимно бели момичета, но и момчета) в ученическа възраст, и тези престъпления се случват в продължение на години и дори на десетилетия. Резонен въпрос е как е възможно такова нечувано и отвратително безобразие и то в развита западна демократична държава, претендираща, че се основава на принципа за върховенството на закона?

 

За да разберем тектониката на това явление, ще разгледаме един типичен случай. Град Родъръм (Rotherham), който заедно с предградията има население от приблизително 260 хил. души, се намира в Южен Йоркшир, Англия. Градът и неговите предградия се държат от Лейбъристката партия от… 1933 г., тоест от годината, в която Адолф Хитлер става канцлер на Германия. Оттогава лейбъристите неизменно контролират целия район и понастоящем притежават 4/5 или по-точно 74% от местата в местната власт, а в миналото предимството им е било дори още по-голямо. Тоест Родъръм с право се смята за крепост на Лейбъристката партия, която от 1933 г. никога не е губила властта в тази област. Тяхната идилия обаче е помрачена донякъде от кошмарни разкрития.

 

След статия от 2012 г., публикувана в The Times, в която се твърди, че в Родъръм се прикрива организирано, мащабно сексуално насилие над малки деца от банди от мъже с пакистански произход, съветът на града е принуден да възложи на професор Алексис Джей, да проведе независимо разследване на случаите и мрежата за предполагаема експлоатация на деца. Нейният доклад от август 2014 г., озаглавен „Независимо разследване на сексуалната експлоатация на деца в Родъръм (1997-2013)”,  разкрива безпрецедентен мащаб на сексуално насилие над деца в градския район за период от 16 години, за което време приблизително 1400 млади момичета са били изнасилени и жестоко експлоатирани.

„Вземайки всички тези източници заедно, анкетата стигна до заключението, че най-малко 1400 деца са били сексуално експлоатирани между 1997 и 2013 г. Това вероятно е консервативна оценка на истинския мащаб на проблема. Не можем да оценим броя на другите деца които може да са били изложени на риск от експлоатация или такива, които са били експлоатирани, но не са известни на никоя агенция”, се казва в доклада.

По-късни разследвания откриват, че жертвите на пакистанските изнасилвачи са над 1500, но и това не са окончателни данни, тъй като следствията и процесите продължават.

 „Трудно е да се опише ужасяващият характер на насилието, което са претърпели децата жертви. Те са били изнасилвани от множество извършители, трафикирани до други градове в северната част на Англия, отвлечени, бити и сплашвани “, пише в доклада си Алексис Джей. Тя описва процес, насочен към бели момичета от уязвими семейства или семейства от работническата класа. Момичета на възраст от 11 години са били изнасилвани многократно от голям брой мъже. Някои деца са заливани с бензин и заплашвани със запалване, ако кажат на някого.

 

Впоследствие е възложено на Луиз Кейси да разследва Съвета на Родъръм. Тя публикува доклад със своите констатации през февруари 2015 г. И в двата доклада се посочва, че мнозинството от извършителите са от пакистански произход, и се съобщава за отричане на сериозността на престъпленията, което до голяма степен е отговорност на общинските съветници.

 

В доклада на Луиз Кейси се стига до заключението, че по време на нейната проверка Съветът на Родъръм не е бил годен да върши работата си, тоест не е на висотата на своите задължения. Вследствие на това през февруари 2015 г. правителството предприема безпрецедентната мярка да освободи всички съветници и на тяхно място да назначи комисари, които да управляват общината докато бъдат проведени нови избори.

 

Разследванията установяват, че първите сигнали за такива организирани изнасилвания на малолетни бели момичета от пакистанци датират от началото на 90-те години. През 1997 г. е създадена местна младежка организация за работа с момичета и жени на възраст 11-25 години, за които се смята, че са изложени на риск от сексуална експлоатация на улицата. Джейн Синиър (Jayne Senior), която работи като координатор в организацията, установява, че от 268 момичета, които са използвали проекта от март 2001 г. до март 2002 г., 244 са бели, 22 са с азиатски произход и 2 са черни. Тя открива огромен брой доказателства за съществуването на мрежа от пакистански изнасилвачи, които примамват невинни момичета с малки подаръци, а след това ги изнасилват групово. След това момичетата са заплашвани от престъпниците, че те самите или техните роднини ще бъдат физически наранени или убити, ако споделят с някой за случилото се.

 

Така груповите изнасилвания се повтарят отново и отново с продължение на години. Всички доказателства, получени от организацията, са предавани на полицията, но се оказва, че тя дори не е чела докладите. Докладът на Алексис Джей показва, че тъй като доминираният тотално от левицата местен Съвет започва да приема дейността и разкритията на тази организация като „неприятност”, която заплашва спокойствието му, а службите за социални грижи я възприемат като „пречка”, организацията е закрита през 2011 г.

 

Но какво в крайна сметка предизвиква такава масова „слепота” у представителите на местните власти, институции и организации? В доклада водещият автор Алексис Джей пише, че полицията и държавните служители си затварят очите за ужасяващите свидетелства за малтретирани деца – почти всички от тях тийнейджърки – от страх, че ако бъдат широко оповестени, те ще предизвикат анти-мюсюлмански чувства във Великобритания. Петгодишно разследване от Независимата служба за поведението на полицията (IOPC – Independent Office for Police Conduct) установява, че полицията в Ротъръм игнорира сексуалното насилие над деца в продължение на десетилетия от страх от увеличаване на „расовото напрежение”. В редакционна статия от 26 август 2014 г. Daily Mail стига до извода, „че диктатът на политическата коректност е поставен над задължението за защита на децата срещу насилие. Възможно ли е да има още някаква осъдителна мотивация за изкривените приоритети на британската бюрокрация?”.

 

В изказване в Камарата на Общините в Британския парламент на 2 септември 2014 г. тогавашният министър-председател Тереза ​​Мей казва:

„Докладът на професор Алексис Джей за сексуалната експлоатация на деца в Родъръм между 1997 и 2013 г. е ужасен разказ за потресаващите неуспехи на Съвета на Родъръм, полицията и други агенции за защита на уязвимите деца. Това, което се случи, беше пълно изоставяне на дълга... Моят… уважаем  приятел Държавният секретар за общностите и местното самоуправление споделя моите опасения относно констатираните пропуски от страна на съвета на Родъръм. Това включва неадекватния контрол от страна на съветниците, институционализираната политическа коректност, прикриването на информация и неспособността да се предприемат действия срещу грубите нарушения ... Наясно съм, че културните опасения – както страхът да не ни възприемат като расисти, така и презрителното отношение към някои от най-уязвимите ни деца – никога не трябва да пречат на защитата на децата.”

 

Точно в това се съдържа същността на проблема – политическата коректност, наложена от левицата, според чиито правила не бива по никакъв начин да се правят достояние на обществеността недъзите и престъпленията на любимците им от малцинствените групи, и особено на мюсюлманите, пречи на местните и националните органи да изпълняват задълженията си. Особено показателни са признанията на Денис Макшейн (Denis MacShane), член на Лейбъристката партия и депутат в британския Парламент от избирателния район на Родъръм в периода от 1994 до 2012 г. Както се вижда, той е бил член на Парламента точно по време на разглежданите събития и е представлявал именно този район, тоест трябвало е да защитава интересите на неговите граждани. Но, макар и знаейки за масовите изстъпления на пакистанци, той не е предприел абсолютно нищо. Ето как той, признавайки, че не е бил достатъчно ангажиран с проблема и не е направил достатъчно, обяснява своята престъпна безучастност спрямо проблемите с пакистанската общност: „…като истински читател на Гардиън и либерален левичар, предполагам, че не съм искал да повдигам твърде силно този въпрос. Мисля, че имаше култура на нежелание да се разтърсва лодката на мултикултурната общност, ако мога така да се изразя”.

 

Трябва да уточним, че във Великобритания словосъчетанието „читател на Гардиън” е идиом, който се използва за човек с леви, либерални и политически коректни възгледи, тоест праволинеен левичар. Като правоверен лейбърист той работи в ББС, откъдето е уволнен за използване на фалшиво име и клевета срещу политик от Консервативната партия; водил е кампания за защита на жените от трафик и сексуална експлоатация, но е обвинен, че многократно е използвал фалшиви статистически данни, за да увеличи броя на жените жертви; осъден е и лежи в затвора за фалшиво счетоводство. Ето такива хора се подвизават в Лейбъристката партия.

 

Показателно е, че този човек е водил кампания в защита на жените от трафик и сексуална експлоатация, но не е направил абсолютно нищо във връзка с чудовищните престъпления срещу деца в собствения си избирателен район, защото това противоречи на извратените принципи на политическата коректност, на които левичари като него се кланят. Това показва голямото лицемерие на левичарите, които водят фалшиви кампании за фалшиви каузи, имитирайки социална ангажираност и загриженост за правата на жените, докато нехаят за ужасяващи случаи на изнасилвания, отвличания и побои на момичета, случващи се пред очите им.

 

Но и това не е всичко. Журналистически и независими разследвания и такива на парламентарни комисии разкриват, че подобни нечувани престъпления в масови мащаби, извършвани от мюсюлмани от предимно пакистански произход, са се извършвали и продължават да се извършват из цяла Великобритания от години, а обществото е било в пълно неведение, че децата им са оставени на произвола от държавните, общинските и местните организации и служби. Най-големите зверства са извършвани в Рочдейл, Оксфорд, Бристол, Нюкасъл, Телфорд (където в продължение на 0к. 40 години пакистанци са изнасилвали и пребивали над 1000 момичета, някои от които на 11 годишна възраст), Кийхли, Бирмингам, Брадфорд, Дувър, Олдъм, Манчестър, Питърбъро, Халифакс, Хъдърсфийлд (където 35 мюсюлмани са осъдени за такива престъпления; това е най-голямата банда, осъждана някога за сексуално насилие в Обединеното кралство) и споменатия вече Родъръм, но това далеч не са всички населени места, в които мюсюлмани са поругавали и поругават по нечовешки начин невинни бели момичета и дори момчета.

 

И това, което е показателно, е, че кажи-речи навсякъде откриваме един и същ модел – левицата от Лейбъристката партия притежава почти пълен политически контрол над местните градски и общински съвети в продължение на десетки години. Това й позволява да си създаде удобна атмосфера на политическа коректност, задушаваща свободата на словото и непозволяваща публично да бъдат изразени мнения, които не съвпадат с нейната идеологическа линия. Невъзможността гласно да бъдат посочени гигантските проблеми с ислямските общности, дава възможност на мюсюлманите да извършват престъпленията си необезпокоявано в продължение на много години и дори на десетилетия, защото, както гласи правната аксиома, „който щади виновния, наказва невинния” (Qui parcit nocentibus, innocentes punit). Най -новите статистически данни за присъди над участници в такива банди за изнасилвания показват, че от 394 осъдени 335 имат мюсюлмански имена. Това означава, че 85% от осъдените са мюсюлмани, и то при положение, че мюсюлманите са само 5% от населението на Обединеното кралство, че много от случаите са прикрити и забравени, а освен това тези престъпления продължават и в настоящия момент.

 

През октомври 2018 г. министърът на вътрешните работи на Великобритания по това време Саджид Джавид (Sajid Javid), самият той от пакистански произход, казва в своя реч

„Скандалът с бандите, изнасилващи деца, е един от ­най­­­-шокиращите държавни провали, за които мога да си спомня. Няма да позволя културна или политическа чувствителност да попречи да бъде разбран проблемът и да се направи нещо по въпроса. Това е констатация на факта – факт, който ме огорчава и възмущава – че болшинството от мъжете със скорошни осъдителни присъди са с пакистански корени.”

 

Нека обобщим. Тези чудовищни престъпления в масови мащаби са извършвани години наред необезпокоявано в общество, в което дори невинно докосване на жена от мъж или даже намек от негова страна може да доведе до сериозни последици и реална присъда за него. С едно малко уточнение – той трябва да е бял и християнин. Затова пък глутниците от озверели пакистански мюсюлмани могат безпроблемно да насилват и дрогират малки момичета под погледа на полицията и социалните служби, чиито ръце са вързани от левицата чрез страха от обвинение в „институционализиран расизъм”. Това означава, че те смятат за по-важно да защитят мюсюлманите от критики, отколкото да защитят белите момичета от сексуално насилие. Така левицата жертва невинните британски деца на олтара на мултикултурализма, тоест в името на измислената от нея фалшива идея за свят, в който всички култури могат да съжителстват в мир и любов, без някоя от тях да доминира над останалите.

 

Къде са в тези случаи левичарите, защитаващи уж безрезервно жените и децата и подкрепящи неистово движението #MeToo, което тикаше в лицето на обществата съмнителни, недоказани и недоказуеми обвинения срещу бели мъже? Защо не проявяват не само никаква активност, но и никакъв интерес по отношение на хилядите доказани случаи на брутални изнасилвания във Великобритания? Защо със седмици занимават обществото с, меко казано, несериозни случаи, като този на журналистка, на чието коляно някакъв политик бил поставил за кратко ръката си, или за „дълбоко възмутена” жена, към която някой отправил „неприлична” шега, но мълчат позорно за издевателствата на мюсюлманските си помазаници?

 

Много просто – тях не ги вълнуват самите жени, момичета и деца, въпреки обратните им заявления – за тях значение има само репресията, която оказват върху обществото чрез лъжливите обвинения в расизъм, дискриминация, ислямофобия и други подобни, които отправят срещу белите мъже уж от загриженост за потисканите от тях жени, деца и малцинства. По този начин те го обезоръжават и оковават, правят го беззащитно и неспособно да реагира адекватно на заплахите за неговата сигурност и дори за съществуването му. Всяка реакция и критика спрямо политиката им те заглушават, обявявайки автора им за расист, фашист, нацист, хомофоб, ислямофоб, женомразец и така си осигуряват свобода на действие, без да срещат сериозна опозиция. Всичко това се прави в името на главната цел – премахването на капитализма, за което е необходимо първо да деградират, отслабят и унищожат обществата, на които той се крепи. Има ли още някой, който се съмнява в нечовешката същност на левицата и на идеологията, която изповядва?

 

С агресивното си поведение и пропагандиране на своите утопични до безумие идеи, левицата влияе не само на хората и органите, намиращи се пряко под нейното въздействие, но и на цялостния обществен дискурс. Тоест левичарите успяват чрез офанзивно проповядване на идеологическите си постановки да наложат на обществото – на отделните индивиди, партиите, държавните органи, неправителствените организации – определен „кодекс” на поведение и говорене, който обслужва левичарските интереси. За тази цел използват своите любими оръжия – обвиненията в расизъм, ксенофобия, десен екстремизъм, хомофобия, сексизъм, женомразство, ислямофобия, дискриминация и др. под. Под влияние на тези репресивни действия всички започват да се съобразяват с наложените от левицата норми. Този тип поведение германската социоложка Елизабет Ньоле-Нойман формулира в своята теория за „спиралата на мълчанието”, според която, хората изразяват възгледите си само тогава, когато са сигурни, че са в унисон с общественото мнение. Медиите също имат огромен „принос” за този заговор за всеобщо мълчание, както ни разкрива германската журналистка Жан Данхонг.

„Но ние самите придържаме ли се към фактите? – пита тя в статия за Дойче веле. Много по-лесно е да пишем възмутени коментари, с които да си осигурим ръкоплясканията на колегите. Беше ни уютно в нашия собствен свят с нашите мнения, потупвахме се един другиго по рамото и се чувствахме отлично в моралното ни превъзходство. Така ние опазваме ценностите и се грижим за абсолютно коректния политически език. Ние наостряме уши, отваряме очи и се нахвърляме срещу всяко изявление, което дори и отчасти малко намирисва на дискриминация срещу някое малцинство. След това хвърляме поглед в нашия оръжеен склад на политическата коректност и при нужда вадим подходящата бухалка: хомофобия, ислямофобия, сексизъм или популизъм

Само че така ние, журналистите, повече се възмущаваме, отколкото информираме. А дори и когато информираме, го правим много предпазливо. Преди време Джовани ди Лоренцо, главният редактор на германския „Ди Цайт” въведе термина „обгрижвано информиране”: през януари 2016 криминологът Кристиан Пфафер се оплака, че получил указания от един телевизионен журналист да не говори за „бежанци” във връзка със сексуалните изстъпления в Новогодишната нощ в Кьолн, защото това щяло „да отрови културата на гостоприемство”. Народът само това чакал, за да бъде съблазнен от популистите. Именно благодарение на тази лъжовна загриженост обаче ние, журналистите, проиграваме доверието на хората…”

 

Именно тази зловонна среда на токсична политическа коректност, наложена от световната левица, позволява да се случват чудовищните явления, за които стана дума по-горе. Те свидетелстват за нейната пълна незаинтересованост спрямо реалните проблеми на обществата, дори когато са от изключителна и дори съдбоносна важност. От тях става пределно ясно, че нейните лозунги и кампании уж в името на човешките права и свободи не са нищо друго, освен грозна демагогия, целяща да привлече наивни идеалисти и да заблуди обществеността относно истинските й цели. А последните въобще не са свързани с благоденствието на обществата, както се вижда от горните случаи, а точно обратното – унищожаване на съществуващата капиталистическа система чрез морална деградация, дискредитиране на публичните институции и органите на реда, премахване на границите, разбиване на семейната институция, разрушаване на икономиката и изобщо разстройване на целия обществен живот. Такъв сценарий несъмнено би бил съвременна версия на отварянето на Кутията на Пандора – тоест пускане на всички беди и нещастия на воля.

 

Гореизложените факти всъщност представляват обвинителен акт срещу левицата и комунистическата идеология, по вина единствено на които такива зловещи престъпления стават възможни. Изглежда, че тази отрова вече е обхванала напълно най-развитите общества, а те не притежават антидот срещу нея. Видно е, че комунистическата пропаганда под различни форми разлага тъканта им, а те не са в състояние да неутрализират нейните токсини. Каква обаче е причината, поради която гражданите, институциите и самата система са неспособни да се борят ефективно с това абсолютно зло, дори и когато то е толкова очевидно и нанася такива огромни вреди?

 

Един от основните проблеми на капитализма в отношенията му с комунизма е, че той не е идеология. Капитализмът е естествено явление, появило се вследствие на закономерни фактори, а именно акумулиране и нарастване на знанията и усъвършенстване на средствата за производство, предизвикало изменение на икономическата база, което води до необходимостта от подмяна на политическата система и трансформация на обществените отношения в съответствие с изискванията на новата водеща класа – буржоазията. Но тази класа няма свои идеолози, философи и теоретици; тя няма доктрина и идеологически трактати; няма собствена партия, организация и движение (да сте чували за капиталистическа партия или за капиталистическа идеология?!). Съответно тя не притежава партийни структури, лидери, членове и симпатизанти, които да я защитават. Капитализмът е като новопоявил се животински или растителен вид, който единствената защита, която има, са собствените му способности и физически характеристики, които са предопределени от еволюцията и благодарение на които той оцелява.

 

За разлика от него обаче, комунизмът не е естествено появил се строй, а продукт на кабинетни теоретици, които са развили грешните си идеи до идеологическа система, сравнима с религия. Поради изкушаващите й послания и баснословни обещания, тя лесно обсебва душите и умовете на политически и исторически неграмотните и затова се разпространява с лекота по света. Комунизмът е като паразит, настанил се в организма на даден гостоприемник, чиито живителни сокове изсмуква без онзи да има представа за вредата, която му причиняват. Докато капитализмът съществува и се разпространява благодарение на това, че работи и създава блага, съществуването и разпространението на комунизма зависи изцяло от идеологическата дейност на неговите адепти. Защото комунизмът на практика не работи, във връзка с което Томас Соуел казва: „Най-фундаменталният факт за идеите на политическата левица е, че те не работят.”


Ето защо комунизмът се нуждае от постоянно обгрижване и от защита, която трябва да оправдава, омаловажава и отрича грешките, недостатъците, непродуктивността и нежизнеспособността му. Именно тази нужда е породила безброй идеологически трудове за тълкуване и прослава на комунизма. Без къртовските напъни на левичарските идеолози и главатари комунистическата идея ще изчезне безследно или ще продължи да битува само в главите на шепа наивници.

 

Като негова антитеза, капитализмът съществува благодарение на естествената си виталност и не се нуждае от идеолози и фанатични застъпници, както самият живот не се нуждае от теории, анализи и аргументи. Това обаче обяснява защо левичарите са толкова добре подготвени идеологически, защо имат готови отговори, обяснения и доводи за всички аспекти на политиката, икономиката, обществените отношения, историята и т.н., защо са толкова активни и агресивни в пропагандирането на идеите си. Причината е, че с течение на времето те са развили сложни теоретични постановки и красиво изглеждащи лъжи, защото това е единственият начин да примамят лековерните.

 

В същото време на капитализма не са му нужни научни обосновки и политически лозунги, за да съществува и произвежда, защото това се случва по естествен и непринуден начин, тъй като е част от неговата природа. Докато в природата на комунизма са лъжата, мимикрията, фалшивите, но изкушаващи обещания, коварството, заблуждаването, демагогията, лицемерието. Ако капитализмът се доказва с истински дела, комунизмът го прави с празни думи. Капитализмът е символ на прогреса, а комунизмът – на регреса. Най-добрата реклама на капитализма са постиженията му, а на комунизма – фалшивите му лозунги. Капитализмът означава изобилие, а комунизмът – дефицити и лишения. Но заслепени от идеологическия делириум, в който са изпаднали, днешните леви интелектуалци отказват да видят и признаят истината за прогресивната роля на капитализма и за неговите постижения не само в икономическата, но и в хуманната сфера, както отбелязва Томас Соуел:

„Нищо не може да бъде по-разтърсващо и противоречащо на визията на днешните интелектуалци от факта, че именно бизнесмени, набожни религиозни лидери и западни империалисти унищожиха робството по света. И ако не отговаря на визията им, за тях е същото, сякаш никога не се е случвало”.

„Това беше възможно, само защото движението срещу робството съвпадна с ерата, в която западната сила и хегемония бяха в своя зенит, така че по същество европейският империализъм сложи край на робството. Тази идея може да изглежда шокираща, но не защото не отговаря на фактите, а защото не отговаря на преобладаващата визия на нашето време”. Обаче: „Реалността не изчезва, когато се пренебрегва.“

 

И все пак капитализмът не е съвършен и това изложение не е предназначено за възхвала в негова чест, а има за цел да покаже, че той просто е естествен продукт на развитието на човешките общества и представлява най-висш етап в еволюцията на цивилизацията до този момент. При всичките си недостатъци той осигурява много по-добри условия за живот, по-голяма свобода, повече справедливост и по-важни социални придобивки на гражданите и различните групи в сравнение с който и да е друг строй, и особено в сравнение с комунизма, който уж е силно загрижен за тях. Затова унищожаването на капитализма, независимо от основанията, с които левичарите оправдават намеренията си, е равносилно на унищожаване на цивилизацията и прекратяване на основните й достижения и принципи. Това означава, че милиарди хора повече няма да имат достъп до основни стоки, услуги, социални блага, обществени активи, информация, научни и технически постижения, а правата им ще бъдат сведени единствено до възможността да водят жалко съществувание, и то само ако се подчиняват безпрекословно на дивашката червена диктатура. В противен случай дори и правото им на живот ще им бъде отнето безцеремонно, защото животът в условията на тоталитаризма няма никаква стойност. И защото тази система, която претендира да замени капитализма, може да съществува само ако потиска и, ако се налага, да елиминира инициативните, критикуващите, интелигентните, любознателните, можещите, знаещите, честните и свободомислещите. Ние трябва да сме готови да защитим цивилизационните завоевания и ценности с всички средства, защото: „Ако не сте готови да използвате сила за защита на цивилизацията, тогава бъдете готови да приемете варварството”, както недвусмислено ни предупреждава големият чернокож мислител Томас Соуел!

 

 

Източници и литература:

 

UK Parliament. Left behind white pupils from disadvantaged backgrounds https://committees.parliament.uk/work/237/left-behind-white-pupils-from-disadvantaged-backgrounds/publications/written-evidence/

 

White working-class children are UK’s most deprived pupils https://www.dailymail.co.uk/news/article-8751131/White-working-class-children-UKs-deprived-pupils-MPs-warned.html?login#article-8751131

 

Statistics on Grooming Gangs Jailed http://www.pmclauth.com/grooming-gang-statistics/gangs-jailed/view

 

2015–16 New Year"s Eve sexual assaults in Germany https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany#:~:text=In%20July%202016%2C%20the%20Bundeskriminalamt,Eve%2C%20among%20them%2022%20rapes.

 

Number of child sexual abuse victims in Rotherham raised to 1,510 https://www.theguardian.com/uk-news/2018/feb/20/rotherham-sexual-abuse-victims-rises-to-1510-operation-stovewood

 

Years of Rape and ‘Utter Contempt’ in Britain https://www.nytimes.com/2014/09/02/world/europe/reckoning-starts-in-britain-on-abuse-of-girls.html

 

‘Asian grooming gangs’: media, state and the far Right https://irr.org.uk/article/asian-grooming-gangs-media-state-and-the-far-right/

 

Мигрантите-изнасилвачи - мит или реалност? https://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%82-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/a-40700907

 

Миграция и престъпност: чужденците или германци са жертвата?  https://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%87%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0/a-54760604

 

What is dialectical materialism? - A study guide with questions, extracts and suggested reading https://www.socialist.net/what-is-dialectical-materialism-a-study-guide-with-questions-extracts-and-suggested-reading.htm

 

POLL: Should the problems facing white working class youth be more openly discussed? https://www.express.co.uk/news/uk/1340985/boris-johnson-news-white-working-class-youths-higher-education-racial-inequality-committee/amp

 

White working-class children are UK’s most deprived pupils – and they’ll be hardest hit by Covid fallout too, researchers warn MPs https://www.dailymail.co.uk/news/article-8751131/White-working-class-children-UKs-deprived-pupils-MPs-warned.html?login#article-8751131

 

Как полиция предотвратила хаос в Кельне, но попала под огонь критики https://www.dw.com/ru/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%BE%D1%81-%D0%B2-%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8C-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8/a-36978338

 

The silence surrounding grooming gangs https://www.spectator.co.uk/article/the-silence-surrounding-grooming-gangs

 

We have to talk about these Pakistani gangs https://www.spiked-online.com/2020/01/15/we-have-to-talk-about-these-pakistani-gangs/

Telford girls: the wrong kind of victims https://www.spiked-online.com/2018/03/13/telford-girls-the-wrong-kind-of-victims/

 

Why weren"t they saved? Whistleblowers silenced for trying to expose Britain"s worst ever child sex abuse scandal  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/werent-saved-whistleblowers-silenced-trying-12170716

 

Political correctness about Muslims may have led UK officials to ignore reports of sex abuse https://www.washingtonpost.com/national/religion/political-correctness-about-muslims-may-have-led-uk-officials-to-ignore-reports-of-sex-abuse/2014/08/28/c11721b6-2edb-11e4-be9e-60cc44c01e7f_story.html

 

Rotherham grooming gangs may have abused more than 1,500 victims, investigators reveal https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/rotherham-grooming-gangs-1500-victims-investigation-police-national-crime-agency-pakistani-white-latest-court-a8219971.html

 

Grooming gangs abused more than 700 women and girls around Newcastle after police appeared to punish victims https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/grooming-gangs-uk-britain-newcastle-serious-case-review-operation-sanctuary-shelter-muslim-asian-a8225106.html

 

Statistics on Grooming Gangs Jailed http://www.pmclauth.com/grooming-gang-statistics/gangs-jailed/view

 

Child sexual exploitation: How the system failed https://www.bbc.com/news/uk-england-43400336

 

Britain"s "worst ever" child grooming scandal exposed: Hundreds of young girls raped, beaten, sold for sex and some even KILLED https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527

 

List of sexual abuses perpetrated by groups. United Kingdom https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sexual_abuses_perpetrated_by_groups#United_Kingdom

 

Too many in Rotherham turned a blind eye to child abuse https://www.washingtonpost.com/opinions/too-many-in-rotherham-turned-a-blind-eye-to-child-abuse/2014/09/15/5ef76b4a-3489-11e4-9e92-0899b306bbea_story.html

 

Rotherham Metropolitan Borough Council https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_Metropolitan_Borough_Council

 

Rotherham child sexual exploitation scandal https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal#cite_note-67

 

Aylesbury child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Aylesbury_child_sex_abuse_ring

 

Bristol child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_child_sex_abuse_ring

 

Derby child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Derby_child_sex_abuse_ring

 

Halifax child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Halifax_child_sex_abuse_ring

 

Huddersfield grooming gang https://en.wikipedia.org/wiki/Huddersfield_grooming_gang

 

Keighley child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Keighley_child_sex_abuse_ring

 

Newcastle sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Newcastle_sex_abuse_ring

 

Oxford child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Oxford_child_sex_abuse_ring

 

Peterborough sex abuse case https://en.wikipedia.org/wiki/Peterborough_sex_abuse_case

 

Rochdale child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring

 

Telford child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Telford_child_sex_abuse_ring

 

Banbury child sex abuse ring https://en.wikipedia.org/wiki/Banbury_child_sex_abuse_ring

 

Operation Doublet https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Doublet

 

The Left’s Central Delusion https://www.nationalreview.com/2013/07/lefts-central-delusion-thomas-sowell/

 

What is communism? https://communistcrimes.org/en/commemoration/what-is-communism





Гласувай:
9



1. rosboz - Поздравления ! Великолепно като ...
24.10.2020 11:56
Поздравления ! Великолепно като съдържание и стил !
Продължавай !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4842804
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285