Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2021 13:41 - С какъв акъл Мая Манолова приютява типажи, като Слави Трайков?
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 1030 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Когато видях кои са лидери на протестите:  лицата Арман Бабикан и Слави Трайков ми стана ясно, че на протестиращите работата е спукана. Бабикян е PR карък /с безчет загубени кампании/, който работи ОСНОВНО И САМО с жени в политиката, а Слави Трайков е бивш гербаджия, който си отмъщава, че е изгонен от сладката хранилка. Как лицето Трайков се е присламчило до Мая Манолова не е трудно да се досетим: такива типажи винаги се навъртат там, където има власт и келепир.

Но, да попитаме Мая Манолова: С какъв акъл взема под крилото си компрометирана личност, като Славчо Трайков? Този типаж дава и интервюта, като виден „протестър“. И казва в едно от тях: „В един момент решихме, че не трябва да рискуваме здравето и човешки животи, за да… за да… говорим нещо, което Бойко Борисов не чува…“

Рискувал здравето на хората, че и човешки животи? Кой те е питал от младите, чийто идеализъм използвахте какво рискуваш? Нищо не рискуваш! Такива, като Трайков са политически хамелеони, които са готови на всичко, за да са близо до властта.

Трайков не е забравил благинките, които му осигури ГЕРБ и иска да си ги върне. Ако може чрез Манолова. Ако не стане с нея – ще отиде при друг.

За сведение на младите хора, които повярваха на такива, като Трайков ето няколко биографични данни:

 Светослав Трайков – бивш кадър на ГЕРБ-Варна е работил в Областна администрация /уволнен от областния управител/, бивш шеф на борда на Двореца на културата и спорта – Варна /какво ли разбира от спорт и култура?/ През 2013 г. напуска ГЕРБ и преминава през няколко партии – Баста, България без цензура, за да се „залепи“ за Мая Манолова.

Светослав Трайков се беше провъзгласил за „Кмета на туитър“, където започна да публикува туитове с нецензурен език, в които описва сексуалния си живот и се изказва обидно за жените. След публикация в сайта Афера, Трайков закри профила си.

В профила си във фейсбук, същият се хвалеше, че трови кучета с антифриз.

Трайков произведе и недодялана фейк „новина“ във фейсбук. Той публикува снимка на Бойко Борисов на маса и написа, че докато му искат оставката, премиерът е на салатка и ракийка в скъпарска вила край Ниш. Оказа се, че снимката е направена….в Австрия преди 2 години и Трайков тотално се изложи. Той е набеден, че краде и статуси във фейсбук, които публикува, като свои.

imageСтанимира Петкова

barometar.net

 




Гласувай:
4



1. rosiela - Е как с какъв акъл?
27.01.2021 13:49
С нейния.
цитирай
2. ugov - Това ми хареса!
27.01.2021 14:10
Е, този коментар ми хареса:))) То наистина е с нейния акъл - но, факта с какви типове се обгражда говори колко и е акъла! Ако бях на нейно място щеше да ме е срам подобен човек да е около мен. Същото важи и за онова Трио, което май вече било Дуо ли, квартет ли...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2167139
Постинги: 1199
Коментари: 1286
Гласове: 1662
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031