Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2021 20:20 - Смъртта на мама и поп
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.03.2021 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                    Смъртта на мама и поп

                  Администратор 28 февруари 2021 г.  Други писатели

Как всички се съгласиха да обменят свободата за удобство

image

„Ние сме подредени за унищожение
от богати и могъщи хора.“
- Джон Камински

Почти никой още през 50-те и 60-те години не е осъзнал, че внезапното изчезване на кварталните магазини за сортове "Мама и поп" е началото на процес, известен като корпоративна консолидация, който ще доведе до мястото, където сме днес, със смъртта на повечето малки предприятия и окончателното лишаване от свобода на обществото в световна комунистическа система.

Дори и най-бавният от вас сега трябва да осъзнае реалността, на която базирате живота си, е напълно манипулирана и изкуствена. Всички новини са написани по сценарий, за да популяризират разказа на кукловодите. Big Pharma, Big Oil, Тайното правителство, Скритата ръка - всички те са една и съща група богати мошеници.

Техните фиксирани избори и фалшиво заключване, които сега имат смъртна хватка върху цивилизацията, предоставят безпрецедентно доказателство, че тези, които ни контролират с пари и наркотици, са решили да сложат чука и да не обръщат никакво внимание на истината в най-сериозния си опит да ни заключат надолу завинаги.

И така, сега наблюдаваме великите дами от предградията, които поръчват сърдечните си желания по електронен път и ги доставят възможно най-близо в онези вездесъщи сиви превозни средства за доставка Amazon Prime, които все още не са модернизирани с автоматни кули, но сега е само ранен етап от евентуалното им развитие в универсални превозни средства.

В онези дни на 50-те години, преди да има магазини за кутии или мегамали, собствениците на квартални магазини са познавали съседите си и са зависели от тях; Супер магазините с евтини отстъпки убиха кварталните супермаркети с по-ниски цени и заедно с тях убиха и самите квартали. Тогава децата бяха много по-сигурни, защото съседите ги познаваха; вече не е така.

Подобно на това, че никой в ​​„онези дни“ никога не е подозирал, че корекцията вече е налице, както в медиите, така и в правителството (които днес се превърнаха в една и съща структура). Понякога истината е точно пред нас, но все още не можем да я видим, както и никой друг. Обикновено е трудно да се разграничи откъде сме получили информацията, която толкова уверено описваме на други хора като „нещата стоят точно така“.

Първото и най-важно осъзнаване, което всеки може да направи за всички знания в мозъка на човека, е, че цялата информация, която някога можем да притежаваме, идва от някой друг. Не, ние сами не сме измислили всички тези факти (което е важен дебат при обсъждането на религията).

Вярата, че Бог е дал заповеди за поход на човечеството на един и единствен човек, е статистическа невъзможност, която трябва да се избягва от масите, но вместо това се приема от почти всички, чиито умове след това са постоянно контролирани от онези лицемерни пълзящи в черни одежди, които досаждат деца .

Повечето от нас, които вярват в Бог, могат да се справят, без да вярват в тези измъчени души, на които може да не се прости, че злоупотребяват с доверието на хората в тях. Между другото това е доживотна присъда.

Но следващата стъпка е разбирането, че цялата информация, която притежаваме, с изключение на основната информация за живота, която повечето от нас получават от родителите си, идва от медиите: първо учебници, по-късно телевизия и компютри и най-важното от такива обществени медии като вестници, Телевизия и филми; и днес, от безкрайната кибервселена, известна като Интернет.

Липсващи съобщения

Което означава, че тези, които притежават медиите, контролират умовете на всички, като се ръководят от философия, че всеки, освен вашето собствено благословено племе, се счита за подчовешка треска, която трябва да бъде унищожена. Всички тези скандирания за братство и разбирателство не са нищо друго освен кокали, които тракат във фалшивите истории на онези, които се опитват да ни измамят, или ни карат да повярваме, че ни защитават със своите тоталитарни закони.

Тези невидими собственици на милиарди от всички големи медии са хванали всички в тяхната изкуствена реалност, в която лекарите-шарлатани могат да изплашат законните власти да затворят света, за да могат световните банки да създадат нова система за по-ефективно руно и контрол на населението.

Един добър редактор на книги никога не би приел това като художествено произведение, но това е нашата реалност. И не най-лошото от него.

Неотдавнашните фиксирани избори гарантират, че САЩ отново ще се превърнат в корумпиран полицай в света и медиите хвалят тази лицемерна позиция.

Неестествена смърт

Не само има многобройни примери, че одобреното от правителството лечение е далеч по-лошо от създаденото от правителството заболяване, с маските и заключванията човечеството претърпява някаква неестествена смърт, която е създадена и провокирана от фалшивите думи на нашите медицински учени, които дори в лицето на ясни доказателства продължават да се застъпват за социалното самоубийство на обществото поради заболяване, за което никога не е доказано, че съществува - точно като басните за СПИН преди около 40 години.

Хората, които купуват тази история и приемат ваксината, която не е ваксина, не са по-добри от елуисните вакуоиди на HG Wells в „Машината на времето“, определени 80 000 години в бъдеще. Елоите дойдоха, когато звънецът на вечерята звънна, въпреки че те бяха храната.

Трябва да има закон за всички политици и държавни служители, които някога са гласували за някакви доказуеми схеми за намаляване на населението, да бъдат автоматично допустими за кратка присъда за изпълнение за предателство на човечеството. Това би отнело широк кръг публични служители по целия свят и аз вярвам, че това трябва да се направи на циничните създатели на тази маскирана заключваща шарада, която е унищожила човешкото общество, такова каквото е съществувало, преди те да се доберат до него.

Когато оставихме на кукловодите да се измъкнат с лъжата от 11 септември върху всички други мошенически фалшиви монети, те знаеха, че могат да поставят каквото и да било върху лековерното население и от това заключение дойде заключението в световен мащаб въз основа на фалшиви медицински съвети , по-специално, никога не поставяйте под карантина здрави хора, защото те не са тези, които разпространяват болести.

Сега същото се случва и с така наречената COVID ваксина. Хората се подреждат в случай, че болестта е реална и изстрелът ще даде резултат. Въпреки че кадърът се нарича експериментален и непроверен, хората продължават да го правят, защото изкупените вестници и телевизионни станции продължават да им казват.

Това е още една добра причина никога да не се доверяваме на вестници или телевизионни новини и със сигурност правителствените изявления трябва да бъдат включени в това, защото лъжливите правителствени изявления ни вкараха в затруднението, в което се намираме днес, и това е това.

Ние сме подредени за унищожение от богати и могъщи хора, които са решили, че тяхната печеливша плантация ще бъде много по-приятна след драстично намаляване на популацията на робите. Сайонара за теб, Бъди. Особено ако направите „изстрела“, няма да разберете какво ви е ударило, докато не стане твърде късно.

Източник




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39928149
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930