Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2021 19:17 - „Третата вълна“ на Ковид ще види масова смърт сред ВАКСИНИРАНИТЕ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.04.2021 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Третата вълна“ на Ковид ще види масова смърт сред ВАКСИНИРАНИТЕ

04/08/2021 / От Итън Хъф / 

image

Налице е „трета вълна“ от коронавируса на Ухан (Covid-19), който ни пречи. И засегнатите от него ще бъдат „ваксинираните“, които са се съгласили да се инжектират с експериментални коктейли за генна терапия, които завинаги са променили тяхната ДНК и са ги направили по-податливи на болести и смърт .

Погребан в доклад, съставен от Научната група за пандемичен грип за моделиране (SPI-M), е признание, че повечето от хората, които ще умрат по време на така наречената трета вълна, вече са били инжектирани напълно за китайския вирус.

„Възобновяването както при хоспитализациите, така и при смъртните случаи е доминирано от тези, които са получили две дози от ваксината, съответно около 60% и 70% от вълната“, разкрива докладът.

„Това може да се дължи на високите нива на усвояване в най-рисковата възрастова група“, обяснява допълнително.

Мотивите на групата са, че около 10 процента от хората над 50, които са ваксинирани, няма да получат никаква защита от ваксината, това се основава на предполагаемата 90-процентова „ефективност“. Тези 10 процента се равняват на около 2,9 милиона души.

Един анализатор прогнозира около 40 000 смъртни случая, докато друг казва, че ще има близо 60 000 смъртни случая. Така или иначе, това са много смъртни случаи, причинени от „ваксина“, която сама по себе си е напълно ненужна, въз основа на факта, че самият китайски вирус дори не е толкова рисков.

Докато се казваше, че един на 200 души е починал по време на „първата вълна“ - и знаем, че това е драстично пренадуто - до 70 на 70 ще умрат по време на третата вълна, прогнозират експерти, всичко благодарение на ваксината.

През лятото се наблюдават по-малко инфекции, но просто изчакайте есента и зимата

След като понасяха критика, че уж са твърде „песимистични“, оттогава някои моделисти нарисуват по-розова картина за това как всеки, който е бил ваксиниран, ще бъде добре. Това кара хората да се чувстват добре и по този начин вероятно ще бъде повествованието, което се продължава напред.

Когато хората започнат да изпускат мъртви, ще се свържат ли с убодите или просто ще бъдат обвинени неваксинираните? Изглежда, че лечебното заведение винаги има начин да възложи вина на нещо различно от истинската причина.

И все пак не всички източници предсказват красиви резултати за ваксинираните. Един анализатор казва, че противоречивият удар на AstraZeneca само ще намали „инфекциите“ с около 31 процента след две дози. Други казват, че снимките може да се представят малко по-добре при около 63-65 процента.

Междувременно AstraZeneca твърди, че процентът на ефикасност е 94 процента, пренебрегвайки пълчищата на получателите на убождания, които отпадат мъртви от кръвни съсиреци, причинени от инжекцията.

Сезонният аспект също трябва да се разглежда като по-голямо излагане на слънчева светлина и други фактори са склонни да означават по-малко болести през топлите месеци. Просто изчакайте до есента и зимата, когато сезонните заболявания започват да се „разпространяват“ и всеки ваксиниран човек, чието тяло е подготвено да реагира неестествено на патогенно излагане, вижда неговата или нейната имунна система да прекалява.

Помислете, че цитокините бурят такива, каквито този свят никога не е виждал, което води до масово заболяване и смърт.

Пропуснете удара и просто изживейте живота си

Докладът също така предвижда скок в скоростта на възпроизводство или „R“ число на коронавируса Wuhan (Covid-19), връщайки го или дори по-високо от това, което се предполагаше в началото на всичко това.

Моделът предполага, че R-процентът ще се повиши до 2,2 до 17 май, което е било по време на предишните ограничения от втори ред, наложени в Обединеното кралство

Дори търговските обекти, които поддържат ваксинацията, започват да признават, че естественият имунен отговор на хората се дължи на намаляващите нива на инфекция, дори без убождане. В същото време те ги тласкат като начин да се поддържа нивото на R ниско, въпреки факта, че мнозина очакват то да се повиши поради масови инжекционни кампании.

„... струва си да се има предвид, че значителна част от тези неваксинирани хора вече ще имат имунитет от предишна инфекция или поне някакъв естествен имунитет от друг коронавирус“, посочва един източник, който иначе изглежда подкрепя ваксинацията.

От друга страна, ужасните модели, които допускат, че ваксинациите ще доведат до повече смърт, също се използват, за да се предположи, че трябва да останат заключванията и ограниченията, което същият цитиран източник по-горе посочва, че не трябва да е така.

„Продължаването да основава политиката на модели, които вече са остарели към момента на представянето им, не може да бъде разумен начин за вземане на решения относно свободата на нацията“, твърди тя.

„Време е да продължим напред - предпазливо, но решително - с освобождаването на ограничения, основани на данни не на дати и със сигурност не на модели.“

Можете да прочетете пълния анализ на тази връзка .

За да сте в крак с последните новини за китайските вирусни инжекции, не забравяйте да разгледате ChemicalViolence.com .

Източниците за тази статия включват:

Fos-Sa.org

NaturalNews.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746981
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031