Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2021 17:19 - СКАНДАЛ: Маноил Манев – Кухия пробил в ГЕРБ през спалнята на Цецка Цачева (два пъти изритан от МВР щангист кове закони https://narod.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
1



image ДнесМнения СКАНДАЛ: Маноил Манев – Кухия пробил в ГЕРБ през спалнята на Цецка Цачева (два пъти изритан от МВР щангист кове закони imageот admin на 09.05.2021

Кой е вресливият депутат от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия, който с невиждан плам се опитваше да запуши устата на фермера Светослав Илчовски в парламента, за да не разказва страховитите детайли от живота на Бойко Борисов и най-близките до него мафиоти?

imageМаноил Манев – от старшинка, закрилящ ромски престъпления, до депутат в шайката на Баце

Вижте разкритията на журналиста от Стара Загора Михаил Михайлов, който лично познава с два пъти изритания от МВР старшинка Маноил Манев, пробил до депутат на хунтата ГЕРБ покрай любовната си връзка с низгвернатата вече Цецка Цачева:

imageЦецка добута сексуалното си завоевание до върха на хунтата ГЕРБ

След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора „Кухия“.

Маноил Манев е завършил специалност „щанги” в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък), след което Манев бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия район попада и автогарата в Стара Загора.

Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който по онова време опъвал чадър над мургавите ни съграждани, които в 2000-2001 г. необезпокоявани обираха хората с незаконната игра „Тука има, тука нема“.

image

Няколкократно старшина Манев пречил на Михайлов да заснеме с видеокамера престъпниците, разиграващи хазартната измама. Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на автогарата стигнали дотам, че тогавашният директор на ОД МВР – Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията.

Реклама

Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено „Охрана“ (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно.

image

Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев.

Преди 6 години Маноил Манев става „редови“ депутат от ГЕРБ след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево.

imageЛюбовникът на Цецка, освен креватни спортове, е фен и на китайското бойно изкуство ушу

Тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора „Кухия“, вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев.

Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, категоричен е Михаил Михайлов.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19822629
Постинги: 45028
Коментари: 6162
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930