Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2021 22:27 - Световният тероризъм - дело на КГБ/ФСБ и ГРУ
Автор: globalrevolution21 Категория: Политика   
Прочетен: 766 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.09.2021 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Кой според вас стои зад атаките срещу петролни танкери в Аденския залив и други важни за световната икономика морски пътища? Кой създава хаос, да речем, в Мозамбик, за да не се добива природен газ и петрол от страна на западните петролни компании? Не сте ли си задавали въпроса - защо им е на западняците да си създават терористични групировки по света и да воюват срещу тях? И всичко това целенасочено ли е? Защо? Защо му е на Западът да "разграбва" страните, богати на петрол и газ? Кому е нужно да "разграбва"? САЩ и Западна Европа целят просто да диверсифицират източниците си на петрол и природен газ. Но има една страна, която желае да има хаос и конфликти в арабския свят, за да може да направи Западът колкото се може, по-зависим от собствените си енергийни източници. Тази страна, за разлика от САЩ, не е похарчила трилиони долари през последните 20 години за войната срещу тероризма по света (затова и САЩ имат толкова бази по света, като част от Глобалната война срещу тероризма) и не е загубила и една стотинка от хаоса в Близкия Изток. И тази страна (Русия) се управлява от най-голямата престъпна групировка в историята, а именно новата КГБ, наречена ФСБ.

Нека ви изясня, уважаеми читатели, че всички конфликти в Близкия Изток и изобщо войните в страни, където има нефт и газ, вдигат цените на газта и петрола! И също така блокират износа на нефт и газ от тези места. А това е пагубно за западните икономики, внасящи нефт и газ от чужди държави, защото хем трудно успяват да диверсифицират източниците си на нефт и газ, хем цените на въглеводородите се вдигат. И от всичко това печелят Газпром, Роснефт, Лукойл и др. Откакто Путин, бивш полковник от КГБ и бивш директор на ФСБ, става президент на Русия, ФСБ превзема страната ИЗЦЯЛО. С всичките й богатства, всичките й предприятия, цялата територия, всички останали тайни служби на Русия, всички министерства, всички партии, армията на Русия... всичко това е изцяло под контрола на ФСБ. ГРУ и СВР също се контролират от ФСБ, защото Путин и ФСБ контролират правителството на Русия. Включително и енергийните й корпорации. В ФСБ си имат енергиен отдел ("нефтянка" му викат), в който следят цените на петрола в реално време и когато се задава скок, провокират хаос в Йемен чрез Иран, контролиран от агентурата на Москва, като снабдяват хутите в Йемен с балистични ракети и удрят цели в Саудитска Арабия или пък провокират нов конфликт между Палестина и Израел. И когато се вдигнат цените на петрола, това носи колосални печалби за енергийните корпорации на Русия.

И не само на Русия, ами и на подконтролните й Иран и Венецуела, които са изцяло контролирани от агентурата на КГБ/ФСБ. Това са държави, които са много богати на петрол и които също продават петрол на световния пазар и част от печалбите отиват в джобовете на руското разузнаване.

ИДИЛ, Ал-Кайда, Хамас, Хизбула, Боко Харам, пиратите в Нигерийския залив и Аденския залив и т.н. са просто част от схемите на Кремъл. ИДИЛ е контролиран от офицери от разузнаването на Саддам Хюсеин, които са били обучавани в Москва. Дори клона на ИДИЛ в Либия е създаден от един обучаван от Москва офицер от разузнаването на Саддам и този клон е участвал в атаките срещу енергийни инсталации Ал-Кайда се контролира от Айман ал-Зауахири, който е бил вербуван от ФСБ в Дагестан според признанията на Александър Литвиненко. Всички големи терористични организации на планетата са създадени, тренирани и въоръжени директно или индиректно. По-малките терористични групи са под контрола на по-големите. Световният тероризъм - дело на КГБ/ФСБ и ГРУ.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: globalrevolution21
Категория: Политика
Прочетен: 44875
Постинги: 41
Коментари: 43
Гласове: 178
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930