Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2021 16:27 - Причинителят на Ковид НЕ е вирус
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 1822 Коментари: 12 Гласове:
8

Последна промяна: 11.11.2021 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Причинителят на Ковид-инфекцията не е вирус. Причинителят на Ковид е патентован още през 2015 год. (тогава са патентовани тестовете, ваксините и всичко свързано с този геноцид).

Но вируси не могат да бъдат патентовани, нито естествени, нито лабораторно създадени.
Тук можете да намерите изчерпателен списък от 120 патента, свързани с функции, които са свързани със SARS-CoV-2 (ковид-19).

Защо е така?

Естествените вируси не могат да бъдат патентовани, защото се счита, че са създадени от природата, а изкуствено създадените вируси не могат да бъдат патентовани, защото се приемат за биологическо оръжие според Женевската конвенция. Следователно причинителят на Ковид не е вирус. Затова е получил патент, а това го прави биологическо оръжие.

Могат да бъдат патентовани нано-частици (умен прах, от англ. smart dust). За сега само 4 държави разработват и прилагат smart dust технологията: САЩ, Русия, Израел и Китай. Нано-частиците smart dust могат да причиняват същите симптоми като „вирусите“, но са много по-лесно управляеми.

Всеки вирус (лабораторен или естествен) би загубил вирулентност при срещата с имунитета на кохортата, докато нано-частиците smart dust никога не губят своите способности да „заразяват“. Нано-частиците smart dust са със същите размери като „вирусите“, но са много по-вирулентни. Ковид не е вирусно заболяване, Ковид е нано-токсикоза. При взаимодействие с биологични тъкани, наноматериалите предизвикват оксидативен стрес чрез генериране на супер-реактивни видове свободни радикали, което води до генотоксичност, митохондриално увреждане, лизозомна дисфункция и в крайна сметка клетъчна некроза или апоптоза. На кратко, симптомите на нано-токсикозата включват висока температура, двустранна бронхопневмония, загуба на обоняние и вкус, световъртеж и т.н. Диференциалната диагноза между т.нар. „Ковид“ и нано-токсикозата показва, че симптомите съвпадат на 100%.

Пландемия от такъв голям мащаб не се организира с вируси, а с нано-частици. На първо място, защото нано-частиците smart dust могат да бъдат управлявани и по този начин за да се осигурява необходимия брой заразени (отровени) на ден. На второ място, защото нано-частиците са трудно откриваеми в тъканите при аутопсия.

Това е и причината никъде в света да няма вирусен изолат на Ковид. Защото Ковид не се причинява от вирус, а от нано-частица. Това е и причината да не се правят аутопсии, защото някой по-кадърен патолог може да се досети, че това не е вирусно заболяване, а нано-токсикоза.

При нано-токсикозата е противопоказно да се прилагат антибиотици, защото се увеличава натравянето на организма. Освен това е противопоказно да се прилага изкуствено дишане с кислороден апарат, защото прегарят бронхите. Точно това е протокола за „лечение“ на вируса в Ковид отделенията и затова има толкова много летални изходи.

Анти-тела

Човешките клетки образуват анти-тела не само срещу вируси. Анти тела се образуват и срещу приони, нано-частици и т.н. На кратко, при здрави хора тези физиологични функции ефективно защитават тялото и намаляват до минимум токсичността, причинена от излагането на наночастици. Въпреки това, при болни популации някои от тези физиологични функционалности са деактивирани, което води до риск от токсичност след излагане на наночастици.

Под микроскоп никога не е бил наблюдаван „вируса“ на Ковид. Под микроскоп се наблюдават единствено екзозоми. Екзозомите са малки фрагменти човешко, а не „вирусно“ РНК, които клетката отделя, когато е била подложена на стрес – химическо отравяне, електромагнитна радиация и т.н.

image

В Русия е създаден Комитет по нано-безопасност, който определя нивата на заразяване на почвата, водата, въздуха и храната с нано-частици. Най-богатите хора в Русия се занимават именно с нано-технологии. С нано-частици може да се предизвикат симптомите на всякакви заболявания, могат и да се лекуват различни болести.

Накратко: Ковид не е вирусно заболяване. Няма смисъл да носите маски и да си правите „тестове“.

Ако се спре пръскането с нано-частици smart dust, Ковид „инфекцията“ ще изчезне, защото това не е „инфекция“, а нано-токсикоза.
ANONYMOUS BULGARIA / преди 1 седмица




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Аз съм съгласна с автора
10.11.2021 17:34
Няколко години преди ковида през зимния период се усещаше смог от отровни вещества , въздуха се дишаше трудно. Сега тези отрови се представяг за ковид, но този вирус поразява не белия дроб, а съдовете.
цитирай
2. vesever - Симптомите на ковид са 1:1 с тези на ...
10.11.2021 17:45
Симптомите на ковид са 1:1 с тези на химическо натряване. Има резон да е истина това, което от месеци вече доста хора пишат, че не става дума за вирус. И аз затова често в публикациите си не пиша "вирус", а "това, което наричат ковид", ...
цитирай
3. radostinalassa - Миналата зима, разхождайки вечерта кучето...
10.11.2021 18:23
помислих, че се е взривил военния завод в Казанлък. И се прибрахме в къщи на чист въздух.
цитирай
4. hloris - Интересно....
10.11.2021 18:23
склонна съм да приема за истина тази теория...както се изразява една моя приятелка,то това не е вирус,това е болест,която убива,и е създадена да се редуцира населението на света...нали виждате кого убива най-напред ...възрастните хора,както и тези,които имат някакви си хронични заболявания.

Затова това не е пандемия,а си е чисто и просто една ПЛАНдемия...интересно какви са по нататъшните планове по отношение на човечеството,защото си мисля,че това е само началото.
цитирай
5. truthful - Един коментар от вчера в подкрепа на ...
10.11.2021 18:25
Един коментар от вчера в подкрепа на поста:
"Levski
преди 1 час
Испания е 9-тата страна, която изправя министъра на здравеопазването пред съда, като иска ДОКАЗАТЕЛСТВО, че вирусът COVID-19 съществува. Всички здравни министри обаче не успяха да излязат с доказателства, защото вирусът НЕ СЪЩЕСТВУВА.Испанският здравен министър дори не присъства на изслушването. Вместо това министърът изпрати писмо, в което обяснява, че НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за съществуването на вируса не могат да бъдат намерени."
А иначе над България се пръска кемтрейлс,(който си е биологично оръжие и е отхвърлен да бъде приет в САЩ в Spасе Рreservаtion Асt от 2001 г) веднага след приемането ни в ... НАТО - вече над 17 и половина години. Там също има наночастици и др. Наночастиците алуминий са отровни и проникват в клетката поради малките си размери и я увреждат. След което може да се изроди или да загине. Така че от 01 април 2004 г. трябваше да ходим не с маски, а с противогази. Освен тях в кемтрейлса има барий, мукоплазма и т.н. И днес самолетите пръскаха, само че народът СПИ и живее с розовките очилца. Спи, спи и спи.
Еми, щом спи - да спи.
цитирай
6. radostinalassa - В кемтрейлса са открити спори на гъби
10.11.2021 18:41
В Америка, т.е. и тях също искат да ги редуцират кой знае защо. На кого пречат хората? на психоратите, които финансират ваксинирането. И затова хората не са равни - едните разбират какво става, а другите блеят.
цитирай
7. radostinalassa - Твърде рафинирано е да изследваш децата на хората...
10.11.2021 18:43
ако знаеш, че те не са заплашени . Целта явно е друга.
цитирай
8. radostinalassa - Ковидко написа.....
10.11.2021 19:03
18:58 - Изоставате от стадото господа
от: dobrodan За постинг: Причинителят на Ковид НЕ е вирус

Само това мога да кажа след изчетените .........
Янсен съдържа наночастици и ме разболя отново за ден и половина. Тю, че се минахме, ама!
И как успях да ги изпикая наночастиците, като се разболях? Защо не умрях, а оздравях?
По вашата изумително смотана логика би трябвало да се мре безотказно :):):):):).
Я се върнете в първи клас и всичко отначало. Птички, пчелички, химери, червейчета, чехълчета, еуглени и така поне 10 години.
И сами не си вярвате, ама сте се хумнали дотам, че ви е срам дА СИ ПРИЗНАЕТЕ.
цитирай
9. radostinalassa - Ковидко така ме развесели, че не можах да го изтрия....
10.11.2021 19:13
Той, представете си изпикавал наночастиците.
Те са големи около 1 милионна част от мм. Голямо пикаене е падало.
цитирай
10. lexparsy - Bravo Радостина!!!
10.11.2021 19:20
За всичко това интелигентните хора, камо ли некорумпирани лекари отдавна се досещат, но медицинската мафия, им запушва устата, както и олигархията творяща геноцид към хората, и с всякакви методи!
Хората толкова много са зомбирани от стрес, фалшиви Медии, а и всеки опит да се каже истината е осмян...
Аз съм оптимист че истината винаги изплува на повърхността!
Лекс
цитирай
11. radostinalassa - lexparsy - Да, учени са открили, че коронавируса не поразява....
10.11.2021 19:59
белия дроб, а всички съдове. А тук имаме преимущенствено засягане на белия дроб. Факт. И зако тогава ни е ваксина? Да намали имунитета по отношение на другите инфекции, които никой не е отменял, а те ще запишат, че сме умрели от ковид, за да плашат говедата като Ковидко.
цитирай
12. radostinalassa - Защо добавят към отровните вещества в кемтрейлса спори на гъби?
10.11.2021 20:14
Защото гъбите използват нашите микроелементи и витамини, а те са ни необходими , за да неутрализираме наночастиците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13286003
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК