Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2022 20:40 - Великото преселение на украинците в Европа
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Европейците планираха да приемат 6,5 милиона украинци, а само 3 милиона са пристигнали.   Но тълпата все още остава, мисля, че ще достигне 10 милиона души.   Според ООН всяка минута 55 деца пристигат в Европа!   Въпреки че много малко мъже все още могат да преминат желаната граница с ЕС, Зеленски обяви пълна мобилизация. Така че огромните момчета трябва да се движат от собствените си власти.   Но скоро Европа ще почувства голямото преселение на народите и ще почувства цялата мощ на украинската цивилизация.  



yandex снимки В един момент богата и просперираща Европа реши, че може да се наслаждава на живота и да остави пришълците да работят.   Първо, тя пусна Изтока и Африка.   Нищо, те ще работят вместо европейците, вършат най-мръсната работа!   Но не се случи.   С всеки нов поток от мигранти идваха все повече млади и арогантни, които не работеха в родината си, не знаеха как да го правят и следователно не отиваха да работят и в Европа.   Тогава Европа реши, че те също могат да се считат за европейци и следователно трябва да се радват на всички блага на цивилизацията.   Дори онези, които дори не са си помисляли да се интегрират в европейската култура, да се подчиняват на чужда харта - всички са обявени за европейци.   Тези тълпи от Изтока и Африка не мислеха да приемат културата на това общество и да се интегрират в европейския дом.  
image




yandex снимки Ако пристигащите "нови европейци" искат безплатно жилище, надбавка, сравнима със средната заплата на европеец, безплатно лекарство, както и строеж на все повече джамии и минарета, то не е далеч денят, в който Европа ще се превърне в същия Изток или Африка.   И сега Европа се удари отново.   Русия започна специална операция и така изпълни дългогодишната мечта на повечето украинци - да се преместят в Европа.   В Европа за украинците е много по-удобно и по-безопасно да защитават родината си.   Тези бежанци няма да работят в Европа.   Тези, които търсят работа в Европа, работят отдавна.   Мисля, че сега много от тези, които са работили в Европа, ще напуснат работата си. Много по-удобно е да си бежанец от Украйна, да живееш с европейски надбавки, да изискваш специално отношение, отколкото да работиш в полски насаждения. Така че тези, които не попаднаха под бомбардировките на собствените си нацисти, а се ориентираха навреме към Запада, могат да благодарят и на Русия, че помогна за реализирането на съкровената украинска мечта – да бъдем Европа.   Състрадателната Европа разшири вратите си за бедните украинци.   Украинците са европейци! Това е, което слушаме през последните 30 години.  
image



yandex снимки Сега тези украинци ще учат Европа кой е най-важният на европейския континент, чии предци първи са заселили Европа и кой е законният наследник на всички европейски благословии.   Украинците ще станат европейци, Украйна никога няма да стане Европа.   Веднага след като украинците преминаха границата на ЕС, те веднага започнаха да установяват свои собствени правила и изискват специално внимание - специално жилище, специална храна, специални условия, специално отношение...   Сега всички са им длъжни. Дори украинският език вече трябваше да се научи от Европа!   Те страдаха, толкова години сдържаха агресивна Русия в покрайнините на Европа!   И сега дойде Русия и бедните украинци загубиха всичко.   Сега Европа трябва да плати украинските сметки и да отговори защо Европа не защитава нещастните на украинския фронт с оръжие в ръка.   И ако не защитава, тогава трябва да плаща с евродолари, за всеки украинец поотделно.   Сякаш сега Европа след известно време не се оказва Украйна, в последния си, най-лош вариант.   Ако украинците накарат изисканата Европа да се влюби в свинската мас и самогона, тогава Европа отново ще трябва да бъде спасена от Русия.   Но не всички украинци ще имат късмета да получат добре нахранено европейско корито, много ще бъдат използвани и ще паднат в европейско робство.   В крайна сметка не напразно в европейските вестници и списания вече се появиха провокативни „хумористични“ бележки, където украинците се подиграват и сравняват с животни и работещи единици.  
image




yandex снимки И вече има случаи на измама и насилие над млади украинки.   Надявам се, че такива украинци след време ще си спомнят за човешкото си достойнство и ще се върнат у дома, за да възстановят новата си държава.


Тагове:   укри,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13334802
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК