Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2022 11:54 - ГЕйШЕВ И ГУЦАНОВ СЕ ОБАДИХА ОТ ОБОРА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 2862 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЗАЩО АКО СТАНЕ НАВОДНЕНИЕ ГЕйШЕВ И ГУЦАНОВ НЯМА ДА СЕ УДАВЯТ

По повод изгонването на руските шпиони от България се случиха интересни неща.
ГеЙшев, например, твърди, че прокуратурата няма отношение по този въпрос.
Това е твърде странно, защото означава, според ГеЙшев, че издаването на държавни тайни от български граждани не представлява престъпление. Също така част от тези 70 щпионина, които нямат дипломатически имунитет не го интересуват.
Лошо, ГеЙшев, много лошо!

Гуци-гуци и той се изпусна.
Защо, пита той, няма арестувани българи?
Отговорът е по-прост и от Гуцанчо колкото това и да изглежда невъзможно.
Ами защото от българска страна престъпниците са с депутатски МАЙмунитет, Гуци!
Лошо, Грухчо, Много лошо!

От друга страна имам и добри новини за вас. Очакват се дъждове и наводнения.Но вие, двамата, не се безпокойте.Вие не можете да потънете, защото имате глави на раменете си. Те са  прекрасни спасителни пояси!



Гласувай:
3



1. blagoalex - Прокурора Иван Стоименов Гешев и Червената мафия
03.07.2022 10:22
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури в случаите на осъждане на убиеца, терорист и престъпник Бойко Методиев Борисов се състой в нарушения на функциите на прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефнов Цацаров/ определени в член 46 ал. 2, т. 1 от НПК съгласно който прокурора ръководи резследването и осъществява постоянен надзор за законосъобразното му своевременно провеждане , като наблюдаващ прокурор, на който са предоставени всички доказателства и мотиви посочени от служителите от МВР. Главния Прокурор на РБ Иван Стоименов Гешев и прокурора на Мафията Сотир Стефанов Цацаров отказват да изпълнява функциите си на прокурор, като едновременно нареждат на другите прокурори от СГП и т.н. да не изпълняват задълженията си. Поради това всички прокурори замесени в умишлен отказ да изпълняват функциите си подлежат на наказателно преследване, тъй като извършват престъпления от общ характер. Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурора от Иван Стоименов Гешев и неговият предшественик Сотир Стефанов Цацаров определени в член 145 ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 , т. 4 , т. 5 , и точка 6 - да прилагат предвидените от закона мерки при наличие на данни , че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение от Закона за Съдебната Власт ( ЗСВ) за които са предоставени всички доказателства и мотиви описани от органиите на МВР. Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров и техните подчинени отказват да изпълнява функциите си на прокурор и поради това подлежат на наказателно преследване.
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурорите определени в член 46 ал. 2, т. 3 от НПК съгласно, които функции прокурорите, като главния прокурора Иван Стоимено Гешев и реципрочно Сотир Стефанов Цацаров преди това инструктират прокурорите да не участват в съдебното производство, като държавен обвинител срещу Бойко Методиев Борисов въз основа на документи представени от МВР за неговата престъпна дейност не само в кражба на стотици милиарди левове , създаване на организирана престъпност на всички нива на държавната власт и убийства лично организирани от него и по този начин прокурорите в РБ отказва да изпълняват функциите си, като държавен обвинител и поради подлежат на наказателно преследване за престъпления от общ характер с особенно опасни за националната сигурност на РБ последици , които лицата Бойко Методиев Борисов и всички останали лица свързани с него са нанесли вреди на Република България за трилиони евро.
Поради това Министерство на Правосъдието на РБ и Министерство на Вътрешните работи , както и Министерство на отбраната и други държавни агенции като ДАНС, ГДБОБ и други са длъжни да арестуват и подведат под наказателна отговорност всички досегашни главни прокурори на РБ и техните заместници в това число и магистрати , и да бъдат моментално отстранени от длъжност.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11735281
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031